Medsezonski popusti do -50%! 

Medsezonski popusti do -50%!

DOMOV /

MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji

MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji

četrtek, 22. marec, 2018

Vizualna podoba je pomemben aspekt tako za mlade kot za Mass, smo pretekli petek združili moči z mladimi iz srednjih šol po Sloveniiji, ki so ustvarili čudovite kreacije na področju aranžiranja izložb.

 

Pretekli petek, 16. marca 2018, je na Celjskem sejmu Flora namreč potekalo 9. državno tekmovanje mladih aranžerjev, kjer so svoje spretnosti pokazale ekipe iz štirih srednjih šol v Sloveniji: Šola za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, Šolski center Ptuj – Ekonomska šola, Srednja trgovska šola Ljubljana, Srednja trgovska šola Maribor.

 

Vsaka od šol je dobila svoj izziv, ustvarjali pa so inovativne izložbe z moško, žensko in otroško športno obutvijo, pri čemer so izpostavili svetovno znane športne znamke, ki jih ponuja Mass, kot so Adidas, Puma, Nike, Replay, Guess in Converse. Umetniške kreacije izložb so navdušile vse prisotne, komisija mentorjev sodelujočih šol pa je kot najbolj kreativno izbrala izložbo Puma Srednje trgovske šole Ljubljana, drugo mesto je zasedla ekipa iz Šolskega centra Ptuj - Ekonomska šola z izložbo Nike superg, tretje mesto pa so zasedli učenci iz Šole za hortikulturo in vizualnih umetnosti Celje.
MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji MASS v sodelovanju z mladimi aranžerji


Medsezonski popusti

Medsezonski popusti

četrtek, 7. november, 2019

 Preberi več

Dodatno Znižanje Outlet Maribor

Dodatno Znižanje Outlet Maribor

torek, 17. september, 2019

 Preberi več

Sezonsko znižanje

Sezonsko znižanje

četrtek, 11. julij, 2019

  Preberi več

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani