Denarnice

Kupujte po
Nakupovalne možnosti
Blagovna znamka
Cena
 1. Prikaži več...
Barva
Material
 1. Prikaži več...
Model
Filtri
24 36 48
Nastavi smer naraščanja
 1. Dodaj na seznam želja
  Havaianas Bag Charm denarnica
  22,99 €
  Bela
  Rumena
 2. Dodaj na seznam želja
  BOSS Crosstown Coin denarnica
 3. Dodaj na seznam želja
  BOSS Crosstown Trifold denarnica
 4. Dodaj na seznam želja
  Puma Phase Wallet denarnica
  9,99 €
  Črna
 5. Dodaj na seznam želja
  Havaianas Bag Charm denarnica
  22,99 €
  Bela
  Rumena
24 36 48
Nastavi smer naraščanja

Denarnice

Ne glede na to, kaj ste po poklicu, kateri generaciji pripadate in, kakšen je vaš življenjski slog, je denarnica tisti modni dodatek, ki vas spremlja vsak dan.

Denarnice so različnih oblik in velikosti, odvisno od potreb in namena, denarnica pa je lahko tudi lepo in uporabno darilo.

Velike denarnice so praktične in uporabne zato, ker vanje lahko spravimo vse pomembne dokumente, plačilne kartice, različne članske izkaznice, kartice ugodnosti in seveda denar, manjše pa so praktične za v majhne torbice, kot so na primer cross body torbice.

Elegantne denarnice, športne denarnice, denarnice odporne na vodo, usnjene denarnice, denarnice iz blaga in umetnih materialov, enobarvne in s potiski logotipov. V trgovinah Mass boste v kolekcijah modnih dodatkov priznanih blagovnih znamk zagotovo našli popolno denarnico zase. 

Odlično izbiro, kar se tiče moških denarnic, predstavlja blagovna znamka Boss. Boss izdeluje in ponuja denarnice "premium ranga", v črni barvi, ki so narejene iz najkvalitetnejšega usnja na trgu. 

Prikaži več