Copati

Kupujte po
Nakupovalne možnosti
Blagovna znamka
Cena
 1. Prikaži več...
Popust
 1. Prikaži več...
Barva
Velikost
Material
 1. Prikaži več...
Vrsta copat
 1. Prikaži več...
Filtri
15 24 30
Nastavi smer naraščanja
 1. Dodaj na seznam želja
  -20%
  Josh copati
  Josh copati
  Redna cena 12,99 € Tako nizko, kot 10,39 €
  Siva
  Roza
 2. Dodaj na seznam želja
  -30%
  Josh copati
  Josh copati
  Redna cena 12,99 € Tako nizko, kot 9,09 €
  Siva
  Roza
 3. Dodaj na seznam želja
  -20%
  Josh copati
  Josh copati
  Redna cena 12,99 € Tako nizko, kot 10,39 €
  Siva
 4. Dodaj na seznam želja
  Rolly copati
  Rolly copati
  Tako nizko, kot 18,99 €
15 24 30
Nastavi smer naraščanja

Ženski hišni copati

Pri izbiri copat za doma je pomembno, da najprej pomislite na to, kako dolgo jih boste nosili. Če na primer kupujete copate za goste potem ni tako nujno, da kupite copate najvišje kakovosti. Dovolj je, če svojim gostom ponudite copate, ki so udobni a še vedno ne predragi. Najbolj enostavno je, da za goste kupite več copat naenkrat in tako vam ne bo treba nenehno brskati med pari promocijskih copat, temveč boste lahko izbirali med copati, ki ste jih kupili točno za ta namen. Priporočamo copate nižjega cenovnega razreda, kot so na primer copati 555.

Hišni oziroma sobni copati so lahko povsem navadni, kar pomeni, da nimajo ojačanega podplata in so večinoma narejeni iz tekstila, lahko pa izbirate med takšnimi bolj kakovostnimi iz usnja in naravnih materialov.

Druga vrsta hišnih copatov pa so tisti, ki imajo “ojačan” podplat, kar pomeni, da so bodisi malenkost dvignjeni na peti, ali pa nudijo dodatno oporo čez celotno stopalo. Veliko izbiro teh najdete med copati za moške in za ženske. Med blagovnimi znamkami z ojačanim podplatom izstopajo copati De Fonseca.

Vrste copat

Poznamo več vrst copat:

-           Hišni/sobni copati

-           Copati za v šolo

-           Copati za v vrtec

Copati za doma

Ženske smo rade urejene tudi doma in to dobro vemo tudi pri Massu. Ne glede na letni čas, so copati tisti s katerimi razvajamo in odpočijemo naša stopala po dolgem in napornem dnevu. Pozimi so to copati, ki jih obujemo po razvajanju v kopalni kadi, se zavijemo v topel forotirast plašč in na noge nataknemo tople in udobne copate. Poletti pa so to copati, ki spominjajo na natikače, so zračni in udobni, v ponudbi pa imamo tudi lepe hišne copate za ženske, v katerih lahko gostite tudi zabavo pri vas doma.

Prikaži več