Plačila

Plačila

1. Načini plačila   

V spletni trgovini Mass našim kupcem omogočamo plačila s karticami in plačilo po povzetju (s kartico ali gotovino). Vaš nakup lahko plačate s karticami MasterCard®, Visa, Diners in BA Maestro. S karticami lahko opravite enkratno plačilo, v primeru plačila s kartico Diners pa omogočamo nakup na 2 obroka.

Plačilo opravite s kartico preko spletnega plačilnega vmesnika WSPay (preusmeritev na varno plačilo). 

Visa logo Maestro logo Mastercard logo 
 
V primeru plačila po povzetju boste svoj nakup plačali dostavni službi GLS ali z gotovino ali s kartico. Kadar izberete plačilo po povzetju nakup na obroke ni mogoč. 

2. Na kakšen način se izvede plačilo?

Plačilo je izvedeno na način, da se na vaši kartici najprej opravi REZERVACIJA sredstev, kar pomeni, da dejanskega plačila ne sprovedemo takoj. Potem, ko v našem skladišču preverimo kakšna je razpoložljivost izdelkov iz vašega naročila pa se opravi zajem sredstev na način, da se vam zaračuna le znesek nakupa za izdelke, ki so dejansko na zalogi. V primeru, da izdelka, ki ste ga naročili ne bo na zalogi, vas bomo o tem obvestili.
 
V primeru plačila po povzetju vam bo zaračunan znesek izdelkov, ki vam jih bomo dostavili. Nakup pa boste plačali dostavni službi GLS.

3. Račun

Račun za nakup artiklov boste prejeli v tiskani (fizični) obliki v paketu/naročilu, ki vam ga bomo dostavili. Račun bo izdan s strani poslovne enote v kateri smo pripravili in odpremili vaše naročilo. 

4. Varnost plačil

Mass, d.o.o. se zavezuje, da bo omogočil tako zaščito osebnih podatkov kupcev, ki zbira le nujne, osnovne podatke o kupcih/uporabnikih, potrebnih za izpolnjevanje naših obveznosti; obvešča kupce o načinu uporabe zbranih podatkov, redno ponuja kupcem možnost izbire o uporabi njihovih podatkov, vključno z možnostjo, da se odločijo, ali se njihovo ime odstrani s seznama, ki se uporablja za trženjske aktivnosti, ali ne. Vsi podatki o uporabnikih so strogo varovani in dostopni le zaposlenim, ki jih potrebujejo pri opravljanju dela. Vsi zaposleni v Mass d.o.o. in poslovni partnerji morajo upoštevati načela zaščite zasebnosti.

WSPay kot izvajalec avtorizacije in plačil s karticami obravnava osebne podatke kot izvajalec obdelave in z njimi ravna skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 in skladno s strogimi pravili Pravilnika PCI DSS L1 o varstvu vpisa in prenosa podatkov. WSPay uporablja certifikat SSL z 256-bitno enkripcijo in kriptografski protokol TLS 1.2, ki je najvišja stopnja varstva pri vpisu in prenosu podatkov.

Osebni podatki, ki se uporabljajo za avtorizacijo in plačilo oziroma izpolnjevanje obveznosti po pogodbi ali na podlagi pogodbe, so zaupni.

Zaradi zaščite Vaših podatkov, WSPay™ sistem ne dopušča plačila večjih zneskov niti vpogleda v številko vaše kartice. Mass d.o.o. vidi samo številko transakcije, ki se pošlje v plačilo ali preklic naročila (ali dela naročila) v primeru, da vam ne moremo zagotoviti dostave celotnega naročila.

Podatki o karticah se NE NAHAJAJO v bazi podatkov Mass d.o.o.. temveč samo in izključno na strežniku banke. Mass d.o.o. nima vpogleda v bančne podatke kupca.

Za avtorizacijo in bremenitev kartic koristimo sistem WSPay™. Vnos in prenos osebnih podatkov in podatkov o številki kartice je zaščiten z najvišjimi varnostnimi standardi, ki jih zagotavlja WSpay™ sistem za spletno avtorizacijo kartic v skladu z zahtevami izdajateljev plačilnih in kreditnih kartic in kartičnih blagovnih znamk ter PCI DSS standarda. Avtorizacija in bremenitev kartic se izvede s pomočjo sistema WSpay™ za avtorizacijo in bremenitev kartice v realnem času.

 

wspay

PLAČEVANJE V SPLETNI TRGOVINI JE VARNO
Varno plačevanje omogoča WSpay