Outlet

Trenutno nimamo odprtega outleta. Vsa outlet ponudba je na voljo tukaj: https://www.mass.si/outlet-popusti.
Outlet

O Mass outletih

V Massu nekajkrat letno odpremo Mass Outlet prodajalne s čevlji. To so neke vrste premične, pop up prodajalne čevljev, ki se selijo iz enega mesta v drugega. Običajno obiščemo večja slovenska mesta (Mass outlet Ljubljana, Mass outlet Maribor, Mass outlet Celje, Mass outlet Novo mesto) zato bodite pozorni, saj morda kaj kmalu pridemo tudi v vaš kraj.

Običajno se outleti Mass pričnejo v mesecu februarju in si sledijo v marcu, aprilu, maju in juniju– v tem obdobju razprodajamo spomladansko in poletno obutev od športnih superg, nizkih čevljev, balerink, modnih superg, nizkih sandalov, sandalov s peto, japonk, natikačev, otroške čevlje za pomlad in poletje do torbic, nahrbtnikov iz preteklih spomladansko/poletnih sezon.

Drugi val outletov Mass pa je na vrsti v mesecih september, oktober, november in december. Ti outleti Mass prav tako vključujejo obutev in čevlje preteklih sezon, razprodajamo pa škornje, gležnarje, zimsko obutev in čevlje, športne copate, modne superge, bulerje, piščančke ter otroške čevlje za zimo iz preteklih jesenko/zimskih sezon. Našli boste tudi pester izbor torbic, nahrbtnikov in galanterije (pasovi ipd.).

V Mass outletu vam vedno nudimo več 10 tisoč parov obutve priznanih blagovnih znamk. V outletu Mass boste našli čevlje blagovnih znamk Guess, Adidas, Bugatti, Fila, Gioseppo, Levi's, Mustang, Nike, Puma, Replay, Rieker, s.Oliver, Skechers, Tamaris, Tommy Hilfiger, Ara, Bueno, Calvin Klein, Ciciban, Converse, Creator, Fred Perry, Inuovo, Ipanema, Josh, Kidaloo, Lacoste, Le coq Sportif, Le Edo, Les Autres, New Balance, Relance, Rider, UPcollection, Wrangler, Alibi, Arizona, Bullboxer, Free Walk, Freemood, Gem9s, Gextop, Imac, Klondike, Marila, Minu, Mkids, Paar, Patrizia, Sherlock Soon, Simmy, Sprox, Teh Flexx in mnogih drugih.

Seveda se razpoložljivost čevljev posameznih blagovnih znamk razlikuje od outleta do outleta, se pa vedno znova trudimo, da imate na voljo čim širšo ponudbo obutve po nizkih cenah.

Ponudba v Mass outletih ni le ugodna (popusti se lahko gibljejo tudi do 80 %) temveč je tudi kakovostna saj v njih najdete pestro ponudbo usnjenih čevljev. V outletih Mass je naše vodilo, da vam ponudimo čevlje po nizkih cenah in visokih popustih. Na izbiro so vam poceni ženski čevlji, poceni moški čevlji ter tudi poceni otroški čevlji. Vse na enem mestu!

V naših outletih ne pričakujte izdelkov nove kolekcije – te lahko poiščete v naših prodajalnah Mass po vseh Sloveniji in na spletni trgovini www.mass.si .

Facebook stran – všečkaj in bodi obveščen o outletih takoj:  FB logo

Pogoji poslovanja outlet MASS

Popusti in ponudba so lahko od outleta do outleta različni. Višina popusta in vrste obutve so odvisni od lokacije outleta, datuma, ko je outlet odprt in razpoložljivih zalog. Ponudba velja do razprodaje zalog. Nenošene izdelke menjamo v roku 3 dni od nakupa, ob predložitvi računa in v orginalni embalaži. Reklamacija je možna le ob predložitvi računa (slipa, bančnega izpiska kot dokazila o nakupu).