Gležnjarji

Kupujte po
Nakupovalne možnosti
Cena
  1. Prikaži več...
Popust
  1. Prikaži več...
Velikost
Filtri
15 24 30
Nastavi smer naraščanja
  1. Dodaj na seznam želja
    -40%
    Guess Flynna superge
    Redna cena 35,99 € Tako nizko, kot 21,59 €
15 24 30
Nastavi smer naraščanja

OTROŠKI GLEŽNARJI

Si pozimi predstavljate naše malčke brez gležnarjev ali škornjev? Prav gotovo ne.

V ponudbi otroških gležnarjev lahko izbirate med zares pestro izbiro modelov, barv in oblik.

Najbolj pogosto se starši odločite za nakup športnih gežnarjev za otroke pri katerih prednjači blagovna znamka Skechers, ki slovi po svojih potiskih, bleščicah in utripajočih podplatih, ki nobenega otroka ne pustijo ravnodušnega.

Če želite, da vaš otrok pozimi nosi bolj šik in modne gležnarje ne spreglejte ponudbe Kidaloo, ki je zares barvita, predvsem pa so to najbolj ugodni gležnarji za otroke v Massu. Za deklice pa takšne z nižjimi cenami lahko poiščete v naboru dekliških gležnarjev Simmy.

OTROŠKI BULERJI

Moda bulerjev ali škornjev z vojaškim pridihom se je razširila tudi na otroško obutev in še posebej primerni so kot zimska obutev. Kaj otroku obuti, ko zunaj dežuje in ko je mraz in, da bo hkrati videti modno? S tem izzivom se spopadamo vsi starši, še posebej tisti, ki imamo mladostnike. Slednji namreč že zelo dobro spremljajo trende in bulerji so zagotovo čevlji, ki se velikokrat pojavljajo na fotografijah na družabnih omrežjih. Otroški bulerji niso klasična izbira, vendar pa so dolični zato, ker zaščitijo otroško nogico, so udobni, zaradi narezanega gumijastega podplata pa tudi manj drsijo. Otroški bulerji, sploh bulerji za dekleta so pomanjšane verzije ženskih bulerjev, kombiniramo pa jih lahko tako s prikupnimi oblekicami kot z jeansom, volnenimi plaščki, z apiko na i pa dodamo še baretko. Fantje pa bulerje lahko nosijo tudi bolj po “moško” z baggy ali pa bolj oprijetim jeansom. Široke kavbojke zavihajte in izpod njih lahko pokukajo tudi pisane nogavice, ozke kavbojke po zatlačite v bulerje. 

OTROŠKI PIŠČANČKI

Podobno kot bulerji, so tudi piščančki obutev, ki je popolna tudi za otroke. So topli, udobni, modni in zelo priljubljena obutev za zimo. Čeprav jih zaradi tega, ker so klasični čevlji te vrste rumeni, imenujemo piščančki, pa so dobili tudi mnogo izpeljank v drugih barvah, navdih v tem stilu obutve pa je dobilo veliko blagovnih znamk čevljev.

Nike Manoa
Med najstniki je zelo popularen model Nike Manoa je prav tako svoj navdih našel v kultnih piščančkih. Nike Manoa so rumeni gležnarji, ki so jih mladostniki vzeli za svoje iz treh razlogov:
-    Na sebi nosijo prepoznaven znak blagovne znamke Nike
-    Svoj retro trendovski stil nakazujejo z rumeno barvo in obliko gležnarja piščančka
-    So trpežni ter kakovostni
 

Prikaži več