Obutev za v vodo

Kupujte po
Nakupovalne možnosti
NOVO
 1. Prikaži več...
Blagovna znamka
Velikost
Cena
 1. Prikaži več...
Barva
Material
 1. Prikaži več...
Značilnost obutve
 1. Prikaži več...
Filtri
24 36 48
Nastavi smer naraščanja
 1. Dodaj na seznam želja
  Getwet
  15,99 €
  Črna
  Modra
  Modra
 2. Dodaj na seznam želja
  Getwet
  15,99 €
  Črna
  Modra
  Modra
 3. Dodaj na seznam želja
  Getwet
  15,99 €
  Črna
  Modra
  Modra
24 36 48
Nastavi smer naraščanja

Moška obutev za v vodo

V prejšnjih desetletjih so bili čevlji za v vodo obvezna oprema, ko ste z družino odhajali na dopust. Le kdo se ne spomni sandalov za v vodo izdelanih iz prozorne gume v modri ali transparentni barvi. Žal so se pri teh sandalih običajno hitro uničile (zaradi slane vode) zaponke, saj so postale rjaste in za naslednjo sezono večinoma neuporabne.

Danes je temu podobnih sandal za v vodo relativno malo (so pa še – ogledate si jih lahko tukaj), je pa viden napredek tudi pri tovrstni obutvi. Za plavanje sicer ne potrebujete veliko, le kopalke, dodajte pa k temu še čevlje za v vodo, v katerih boste varni tudi, če vam hojo v vodo ali samo plavanje, prekrižajo ostri kamni, ki so lahko zelo nevarni za vaša stopala. 

 

Neopren

Obutev za vodo je danes večinoma iz neoprena. Prednost takšnih materialov je predvsem udobje, saj neopren stopala ne tišči, je prilagodljiv in skoraj neuničljiv (slana voda mu v večini primerov ne škodi).

Čevlji za vodo so dandanes bolj zaprti – z manj režami. Predvsem iz razloga, da v obutev ne prihajajo kamenčki iz plaže in dna morja. Pronicanje mivke boste težje preprečili a brez skrbi – čevlji iz neoprena so primerni tudi za pranje v pralnem stroju, a tu opozarjamo, da nikakor ne z mehčalcem.

Kot dve blagovni znamki, pri katerih boste zasledili obutev za v vodo, lahko navedemo blagovni znamki Teva in GetWet.

 

GetWet obutev za v vodo

Če iščete tako obutev, ki je narejena iz neoprena prav z namenom uporabe za plavanje in raziskovanja v vodi, je GetWet obutev za v vodo najboljša izbira. Zagotovo vam bodo vaši novi GetWet čevlji za v vodo prišli prav, ko se boste s svojim supom ali gumenjakom odpravili na bližnji otoček in morali tam najprej pristati med skalami, ki so poraščene z algami in školjkami, drsijo in obstaja nevarnost, da bi se porezali.

 

Modno tudi v vodi

Teva obutev je tako obutev za ob vodi kot tudi za v vodo, definitivno pa Teva sandali niso izključno obutev za v vodo. Blagovna znamka Teva ni samo sinonim za udobne sandale, ampak je to, kot rečeno, tudi obutev s katero lahko zakorakamo v vodo. Poleg tega pa so ti sandali v zadnjih sezonah postali tudi kos obutve, ki jo lahko nosimo za vsak dan. Za sprehod po plaži si jih lahko omislite na kratke hlače, spodaj oblečete kopalke in ko vas zagrabi, samo smuknete v vodo. Brez bojazni, da bi pri tem uničili vašo obutev.

Prikaži več