Darilna kartica

Kupujte po
Nakupovalne možnosti
NOVO
 1. Prikaži več...
Cena
 1. Prikaži več...
Filtri
24 36 48
Nastavi smer naraščanja
 1. Dodaj na seznam želja
  Darilna kartica
  Od 10,00 € do 300,00 €
 2. Dodaj na seznam želja
  Darilna kartica
  Od 10,00 € do 300,00 €
24 36 48
Nastavi smer naraščanja
POSTOPOMA KORISTI
PREVERI STANJE
KLASIČNA IN E-KARTICA
UNOVČI NA SPLETU in/ali V TRGOVINI

Preverite stanje na darilni kartici!

Imetniki Darilne kartice Mass lahko v vsakem trenutku prek spleta preverite stanje na svoji kartici. V ustrezna polja vpišite črtno in varnostno kodo (PIN), ki ju najdete na zadnji strani fizične Darilne kartice Mass in sprednji strani e-Darilne kartice Mass. Darilnih kartic, ki ste jih kupili pred 7.12.2022 ni mogoče uveljavljati na spletu in prav tako ni mogoče preverjati stanja na njih.
Gift card example

Pogosto zastavljena vprašanja

Kje lahko kupim Darilno kartico Mass?

Darilno kartico lahko kupite preko spletne strani www.mass.si ali osebno v času obratovanja trgovin Mass. Prodajna mesta Mass so vam na voljo tukaj: https://www.mass.si/prodajna-mesta.

Preko spletne strani www.mass.si so možne naslednje kombinacije nakupa in plačila darilne kartice Mass:

 1. Kadar opravite nakup fizične darilne kartice v kombinaciji z drugimi izdelki ali se odločite za spletni nakup samo fizične darilne kartice lahko izberete dostavo na dom (in pri tem plačilo s kreditno kartico, po predračunu ali po povzetju) ali prevzem & plačilo v trgovini. 
 2. Kadar opravite spletni nakup e-darilne kartice v kombinaciji z izdelki vam omogočamo dostavo na dom (in pri tem plačilo s kreditno kartico in po predračunu). E-darilno kartico boste prejeli na e-naslov istočasno z računom. 
 3. Kadar preko spleta naročate samo e-darilno kartico vam omogočamo plačilo s kreditno kartico ali po predračunu. E-darilno kartico boste prejeli na e-naslov običajno istega delovnega dne. 
Kje lahko koristim darilno kartico Mass?

Darilno kartico Mass, ki je bila izdana od 7.12.2022 naprej lahko koristite v 23 trgovinah Mass po Sloveniji: https://www.mass.si/prodajna-mesta in v spletni trgovini www.mass.si

Starejše kartice, ki so bile izdane do 7.12.2022 je mogoče unovčiti samo v fizičnih trgovinah - starejših kartic na spletni trgovini ni mogoče unovčiti.

Pri nakupu v spletni trgovini lahko izbrano naročilo plačate samo z 1 darilno kartico naenkrat.

Koliko časa imam za koriščenje darilne kartica Mass?

Darilna kartica Mass je veljavna 2 leti od dneva nakupa (velja za vse kartice izdane od 7.12.2022). Aktivna postane takoj po nakupu. Neveljavna postane, ko izkoristite celotno dobroimetje (ni možno ponovno polnjenje).

Darilne kartice, ki so bile izdane pred 7.12.2022 imajo neomejeno veljavnost. 

Koliko denarja lahko naložim na darilno kartico Mass?

Na Darilno kartico Mass lahko naložite vrednost med 10 € in 300 €. V primeru nakupa v fizični trgovini je vrednost lahko tudi višja od 300 €. 

V primeru, da je vrednost nakupa nižja od vrednosti dobroimetja darilne kartice, se preostanek vrednosti zabeleži na darilno kartico in ga je možno izkoristiti ob naslednjem nakupu do izpraznitve dobroimetja. Dobroimetje se lahko koristri postopoma.

V primeru koriščenja darilne kartice preko spleta (plačilo z darilno kartico) ni mogoče postopno koristiti dobroimetja.

Pri spletnem nakupu se vam pri plačilu z darilno kartico upošteva celoten znesek dobroimetja.

Postopno koriščenje NI možno pri starejših darilnih karticanih (izdane do 7.12.2022), kjer pa omogočamo koriščenje le v fizičnih trgovinah.

V kolikor vaš nakup znaša več, kot je dobroimetje na kartici, je potrebno preostali znesek doplačati z gotovino, predračunom ali bančno kartico (odvisno od možnosti plačila v trgovini ali na spletu). 

Darilna kartica Mass je nezamenljiva za gotovino in ni možno dobiti v gotovini izplačanega preostanka vrednosti.

Ali lahko darilno kartico Mass podarim drugi osebi?

Darilno kartico Mass lahko podarite komurkoli saj ni imenska in je prenosljiva. Novi imetnik s prenosom pravic darilne kartice pridobi vse pravice, ki jih je imel prejšnji imetnik. Izdajatelj Darilne kartice Mass ni dolžan preverjati identitete posameznika in ne odgovarja za morebitne zlorabe darilne kartice.

S sprejemom darilne kartice Mass vsakokratni upravičeni imetnik soglaša in potrjuje seznanjenost z vsebino veljavnih splošnih pogojev uporabe Mass darilne kartice, kot so objavljena tukaj: www.mass.si/splosni-pogoji-darilna-kartica, ki urejajo pravice in obveznosti upravičenih imetnikov z naslova imetništva in uporabe Massove darilne kartice.

Med katerimi darilnimi karticami Mass lahko izbiram?

Izbirate lahko med 2 (dvema) že pripravljenima motivoma darilnih kartic Mass (bela – splošna in rdeča – ljubezen).

Kakšen je strošek nakupa darilne kartica Mass?

Vaš strošek nakupa je v vsakem primeru (nakup v trgovini ali nakup preko spleta) enak denarni vrednosti, ki jo naložite na darilno kartico (dobroimetje).

Če se odločite za nakup preko spleta (GLS ali Pošta Slovenije – pošiljanje z zavarovano vrednostjo paketa), boste v primeru dostave darilne kartice na izbrani naslov poleg vrednosti dobroimetja nosili še strošek poštnine, če je vrednost polnjenja darilne kartice oz. vrednost celotnega spletnega nakupa manjša od 25 €.

V primeru nakupa e-darilne kartice je strošek nakupa enak strošku dobroimetja.

Potrebujem darilo takoj. Kaj je e-darilna kartica Mass?

Elektronska darilna kartica Mass je darilo »v zadnjem trenutku«! Ob naročilu (ko prejmete RAČUN) boste prejeli PDF dokument, ki ga lahko pošljete po mailu, stiskate ali shranite v telefon.

Strošek nakupa je enak vrednosti dobroimetja, ki ga naložite na e-darilno kartico.

V kolikor plačilo izvedete s kreditno kartico, prejmete e-darilno kartico v istem dnevu, skupaj z računom (razen, če je v vašem naročilu še kak drug izdelek in je potrebno procesiranje naročila tudi za druge izdelke), v kolikor uporabite plačilo po predračunu pa e-darilno kartico prejmete, ko so sredstva nakazana in vidna na bančnem računu Massa.

E-darilna kartica bo torej prispela na vaš e-naslov skupaj z RAČUNOM, ko bo plačilo sprocesirano. 

Ali lahko preverim vrednost na darilni kartica Mass?

Ja, vrednost na darilni kartica Mass lahko preverite na vseh prodajnih mestih Mass in preko spletne strani www.mass.si/darilna-kartica

Preko spleta lahko preverjate zgolj stanje na darilnih karticah, ki so bile izdane od 7.12.2022 dalje. Za kartice, ki smo jih izdali pred 7.12.2022 pa lahko stanje preverite le v fizičnih trgovinah. 

Pri preverjanju dobroimetja je potreben vpis številk na črtni kodi ter dodatno še vpis PIN številke, ki se nahaja tako na fizični kot e-darilni kartici. 

Darilna kartica je vezana na interni sistem trgovin Mass. V kolikor kartični sistem ne deluje zaradi začasne prekinitve internet povezave ali druge tehnične napake, ni mogoče preveriti unovčiti ali kupiti darilne kartice Mass (do ponovne vzpostavitve sistema).

Izgubljena/poškodovana darilna kartica Mass. Kaj naredim?

Če izgubite darilno kartico Mass, vam ne pripada pravica do zamenjave.

V primeru poškodovane darilne kartice na mestu črtne kode, lahko imetnik kljub temu opravi nakup, vendar mora biti črtna koda čitljiva, da jo prodajalec lahko ročno odtipka v kartični sistem.

Za izgubo ali krajo darilne kartice Mass in vso morebitno nastalo škodo, ki nastane z neupravičenim razpolaganjem z darilno kartico ter neupravičenim črpanjem dobroimetja na darilni kartici, izdajatelj darilne kartice Mass ne odgovarja.

V primeru naročila e-darilne kartice in vnosa napačnega e-naslova Mass ne odgovarja za nastalo škodo pri tovrstni napaki s strani kupca.

Imam staro darilno kartico Mass. Ali lahko z njo nakupujem v trgovinah Mass in preko spleta?

Stara darilna kartica Mass (izdana do 7.12.2022) je še vedno unovčjiva v trgovinah Mass, ni pa je mogoče unovčiti reko spleta.

Veljavnost stare darilne kartice Mass je neomejena. Pri starih darilnih karticah ni mogoče postopno koriščenje. 

Stari, papirnati boni (darilni boni) so unovčljivi samo v fizičnih trgovinah.

Imam reklamacijo. Na koga se naj obrnem?

V primeru napak in nejasnosti, povezanih s transakcijo ob nakupu darilne kartice Mass, kupec rešuje težavo na prodajnem mestu Mass, kjer je opravil nakup darilne kartice in nanjo naložil želeno dobroimetje oz. preko info@mass.si, če gre za nakup preko spleta. 

Ob reklamaciji mora kupec predložiti račun oz. potrdilo o nakupu, ki ga je prejel ob nakupu darilne kartice Mass oziroma račun ob nakupu preko spleta. Brez potrdila o nakupu reklamacija ni možna. Reklamacija je možna 1 mesec po nakupu darilne kartice Mass (rok začne teči od dneva nakupa na potrdilu o nakupu).

Imetnik darilne kartice Mass lahko v primeru reklamacije kontaktira tudi kontaktni center Mass (info@mass.si).

V primeru spletnega plačila ob nakupu darilne kartice Mass ima kupec pravico do vračila in sicer v roku 14 dni od dneva nakupa. Vračilo lahko uveljavlja v fizičnih trgovinah Mass ali se obrne na info@mass.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali. 

 

Vračilo darilne kartice

Omogočamo zgolj vračilo denarja za darilno kartico kupljeno preko spletne trgovine www.mass.si. Rok za vračilo je 14 dni od dneva nakupa. Vračilo lahko izvedete s potrdilom o nakupu v prodajalnah Mass ali se obrnete na info@mass.si

Vračilo denarja ni mogoče v primeru nakupa v fizični trgovini. Darilna kartica je oblika dobroimetja zato vračilo ni mogoče, prav tako pa ni mogoča zamenjava za gotovino.

Na koga se lahko obrnete z dodatnimi vprašanji?

Če potrebujete dodatne informacije in odgovora niste našli na spletni strani, pošljite e-mail s svojim vprašanjem na info@mass.si ali pokličite na 01 586 44 20.

Kakšni so splošni pogoji darilne kartice SKECHERS?

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA Z DARILNO KARTICO SKECHERS

1. člen

Splošni pogoji poslovanja z Darilno kartico SKECHERS (v nadaljnjem besedilu »Splošni pogoji poslovanja«) so pravna osnova za poslovanje z Darilno kartico SKECHERS.

Splošni pogoji poslovanja vežejo tako izdajatelja kot imetnika Darilne kartice SKECHERS. Z nakupom ali uporabo se vsak imetnik Darilne kartice SKECHERS zaveže k poznavanju in spoštovanju vsakokrat veljavnih Splošnih pogojev poslovanja.

Izdaja, nakup in uporaba Darilne kartice SKECHERS

2. člen - izdajatelj darilne kartice SKECHERS

Izdajatelj Darilne kartice SKECHERS (v nadaljnjem besedilu »Darilna kartica SKECHERS«) je podjetje MASS d.o.o., Virska cesta 1, 1230 Domžale (v nadaljnjem besedilu »Izdajatelj«).

Darilna kartica SKECHERS je brez vrednosti, dokler se je ob nakupu ne naloži z določenim dobroimetjem. Na voljo je v 1 (eni) valuti, v EVRIH (€), pri čemer se darilne kartice, izdane v evrih (EUR) uporabljajo v slovenskih trgovinah SKECHERS (SI).

3. člen – opis darilne kartice SKECHERS

Darilna kartica SKECHERS je dobropisna kartica, opremljena s črtno kodo, ki se uporablja za plačilo blaga v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja. Vsaka Darilna kartica SKECHERS ima edinstveno identifikacijsko številko (črtno kodo).

Darilna kartica SKECHERS ni poimenska kartica in ob njenem nakupu ni potrebno predati nobenih osebnih podatkov. Darilna kartica SKECHERS je plačilno sredstvo v plastični obliki. Darilna kartica SKECHERS ni kartica zvestobe in ni poimenska (potrebna je previdnost pri izgubi).

4. člen - nakup

Darilno kartico v evrih (EUR) je možno kupiti v trgovinah SKECHERS po Sloveniji.

5. člen – polnjenje in koriščenje

Darilna kartica SKECHERS se z dobroimetjem napolni ob nakupu v trgovini. Uporaba Darilne kartice SKECHERS je možna, dokler ni prazna (stanje je enako 0 €, z besedo: nič evrov) v času njene veljavnosti.

Darilne kartice SKECHERS ni mogoče ponovno napolniti. Dobroimetje, naloženo na Darilni kartici SKECHERS, se ne obrestuje.

Minimalen znesek, ki se lahko naloži na Darilno kartico SKECHERS, je 10 € (z besedo: deset evrov), maksimalni znesek, ki se lahko naloži na darilno kartico je 300 € (z besedo: tristo evrov). V fizičnih trgovinah lahko opravite nakup darilne kartice katere vrednost presega 300 €.

Darilno kartico se lahko uporabi večkrat do izpraznitve dobroimetja (postopno koriščenje). V primeru, da je vrednost nakupa nižja od vrednosti dobroimetja darilne kartice, se preostanek vrednosti zabeleži na darilno kartico in ga je možno izkoristiti ob naslednjem nakupu do izpraznitve dobroimetja.

V kolikor vaš nakup znaša več, kot je dobroimetje na kartici, je potrebno preostali znesek doplačati z gotovino, predračunom ali bančno kartico (odvisno od možnosti plačila v trgovini).

Darilna kartica SKECHERS je nezamenljiva za gotovino in ni možno dobiti v gotovini izplačanega preostanka vrednosti.

Nakup Darilne kartice SKECHERS za pravne osebe

6. člen

Nakup fizičnih Darilnih kartic SKECHERS je možen v vseh trgovinah SKECHERS.

Pravna oseba lahko plača z gotovino, predračunom ali plačilno kartico.

Nakup Darilne kartice SKECHERS ni možen na obroke.

V primeru, da je pravna oseba proračunski uporabnik, za naročilo Darilne kartice SKECHERS kontaktira kontaktni center SKECHERS (info@mass.si).

Unovčljivost Darilne kartice SKECHERS

7. člen – kje se kartice lahko unovči

Darilno kartico SKECHERS je mogoče uporabljati skladno z njenim namenom. Darilno kartico SKECHERS se lahko koristi v trgovinah SKECHERS po Sloveniji.

8. člen – nakup darilne kartice z darilno kartico

Z darilno kartico lahko kupite tudi drugo darilno kartico.

Veljavnost, uporaba in prenehanje pravice uporabe Darilne kartice SKECHERS

9. člen - veljavnost

Darilne kartice SKECHERS veljajo 2 (dve) leti od datuma polnitve.

Po dnevu izteka veljavnosti morebitno dobroimetje na Darilni kartici SKECHERS ni več razpoložljivo in propade; posledično imetnik Darilne kartice SKECHERS do dobroimetja ni več upravičen.

Kupec oziroma imetnik Darilne kartice SKECHERS je zavezan sam voditi evidenco zapadlosti, saj ne prejme nobenega predhodnega obvestila o zapadlosti veljavnosti Darilne kartice SKECHERS.

Darilna kartica SKECHERS postane aktivna takoj po nakupu. Neveljavna postane, ko je izkoriščeno celotno dobroimetje (ni možno ponovno polnjenje).

Za več informacij o zapadlosti Darilne kartice SKECHERS se kupec lahko obrne na kontaktni center SKECHERS (info@mass.si).

10. člen – preverjanje dobroimetja

Vrednost na darilni kartica SKECHERS je mogoče preveriti na vseh prodajnih mestih SKECHERS.

Darilna kartica je vezana na interni sistem trgovin SKECHERS. V kolikor kartični sistem ne deluje zaradi začasne prekinitve internet povezave ali druge tehnične napake, ni mogoče preveriti unovčiti ali kupiti darilne kartice SKECHERS (do ponovne vzpostavitve sistema).

11. člen – prenosljivost darilne kartice

Imetnik Darilne kartice SKECHERS lahko Darilno kartico SKECHERS prenese na tretjo osebo brez omejitev. Novi imetnik s prenosom pravic iz Darilne kartice SKECHERS pridobi vse pravice, ki jih je imel prejšnji imetnik.

Izdajatelj Darilne kartice SKECHERS ni zavezan preverjati identitete posameznika in ne odgovarja za izgubo, uničenje ali morebitne zlorabe Darilne kartice SKECHERS.

S sprejemom darilne kartice SKECHERS vsakokratni upravičeni imetnik soglaša in potrjuje seznanjenost z vsebino teh veljavnih splošnih pogojev uporabe SKECHERS darilne kartice.

Izguba in tatvina Darilne kartice SKECHERS

12. člen – izguba in tatvina

V primeru izgube darilne kartice SKECHERS imetniku ne pripada pravica do zamenjave. Za izgubo ali tatvino Darilne kartice SKECHERS in vso morebitno nastalo škodo, ki nastane z neupravičenim razpolaganjem z Darilno kartico SKECHERS ter neupravičenim črpanjem dobroimetja na Darilni kartici SKECHERS, izdajatelj ne odgovarja.

13. člen - nedelovanje

V primeru nedelovanja Darilne kartice SKECHERS, ki ni posledica nepravilnega ravnanja, imetnik Darilno kartico SKECHERS dostavi v eno od prodajaln SKECHERS. V primeru poškodovane darilne kartice na mestu črtne kode, lahko imetnik kljub temu opravi nakup, vendar mora biti črtna koda čitljiva, da jo prodajalec lahko ročno odtipka v kartični sistem.

Reševanje reklamacij pri nakupu Darilne kartice SKECHERS

14. člen – reklamacije v primeru nakupa v fizični trgovini

Za reševanje reklamacij ob plačilu z Darilno kartico SKECHERS je pristojen izdajatelj. V primeru nastanka napak, ki so nastale ob nakupu Darilne kartice SKECHERS, kupec reklamacijo rešuje na prodajnih mestih SKECHERS, kjer je Darilno kartico SKECHERS kupil in nanjo naložil želeno dobroimetje.

Račun je osnova za vsakršno reklamacijo Darilne kartice SKECHERS. Brez računa reklamacija ni možna. Reklamacija je možna 1 mesec po nakupu Darilne kartice SKECHERS (rok začne teči od dneva nakupa na Potrdilu o nakupu). Imetnik Darilne kartice SKECHERS lahko v primeru reklamacije kontaktira tudi kontaktni center SKECHERS (info@mass.si).

Darilna kartica je oblika dobroimetja zato vračilo denarja ni mogoče, prav tako pa ni mogoča zamenjava za gotovino.

Varovanje osebnih podatkov

15. člen

Podjetje MASS d.o.o. se zaveda pomena varstva osebnih podatkov in s tem namenom z osebnimi podatki ravna v skladu s pravnim redom in osebne podatke zbira, obdeluje ter shranjuje samo z namenom procesiranja nakupa Darilne kartice SKECHERS. Osebne podatke obravnava kot strogo zaupne, kot del zaupnih procesov in stroge korporacijske politike glede varstva osebnih in poslovnih podatkov ter skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur. l. RS, št 94/2007-UPB1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom) (UR. l. RS, št. 13/2007-UPB1, 110/2009) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

Dostop do podatkov dovoli izključno zaposlenim in pogodbenim zunanjim partnerjem, ki so se obvezali k ustreznim obvezam zaupnosti. Organizator pridobljenih osebnih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam.

Pridobljeni osebni podatki se obdelujejo zgolj zaradi izvršitve nakupa Darilne kartice SKECHERS. Vsi podatki bodo hranjeni v bazi podatkov podjetja MASS d.o.o. in/ali pri pogodbenih obdelovalcih osebnih podatkov v skladu z zakonskim rokom ali do preklica hrambe osebnih podatkov s strani sodelujočega.

Končne in prehodne določbe

16. člen

Ti splošni pogoji poslovanja začnejo veljati na dan njihove objave na spletni strani www.mass.si. Z veljavnostjo teh splošnih pogojev poslovanja preneha veljavnost vseh predhodnih različic. Izdajatelj si pridržuje pravico kadarkoli in brez predhodne najave spremeniti Splošne pogoje poslovanja, vključno z navedbo trgovin, v katerih ni možna uporaba Darilnih kartic SKECHERS. Spremembe Splošnih pogojev poslovanja začnejo veljati na dan njihove objave na spletni strani SKECHERS.

17. člen

Nepooblaščena in nezakonita uporaba Darilne kartice SKECHERS je kazniva. Izdajatelj lahko zavrne poslovanje z Darilno kartico SKECHERS, če ugotovi, da je ta ponarejena, če je njena veljavnost potekla ali če je Darilna kartica SKECHERS tako uničena oziroma poškodovana, da iz nje ni mogoče razbrati vsebine in odčitati dobroimetja.

Morebitni spori med imetnikom Darilne kartice SKECHERS in izdajateljem se rešujejo pred stvarno pristojnim sodiščem v Ljubljani, Slovenija, v kolikor za posamezen spor ni izključno pristojno kakšno drugo sodišče.

Kontakt

18. člen

Za pridobitev dodatnih informacij:

• Preverite najbolj pogosta vprašanja in odgovore na SKECHERS spletni strani www.mass.si/darilna-kartica.

• info@mass.si | 01 586 44 20 (PON-PET 10:00-14:00) (kontaktni center SKECHERS)

 

Domžale, januar 2023

 

 

Ključne informacije o darilnih karticah

Darilna kartica Mass je plačilno sredstvo v plastični ali elektronski obliki (pdf dokument), opremljena s črtno kodo, ki se uporablja za plačilo blaga v trgovinah Mass in v spletni trgovini www.mass.si.

Darilno kartico Mass lahko kupite in/ali unovčite v vseh prodajalnah Mass po Sloveniji ali na spletni strani www.mass.si/darilna-kartica. Veljavnost darilne kartice je 2 leti od dneva nakupa.

Na darilno kartico lahko ob nakupu v trgovini Mass ali preko spleta (www.mass.si) naložite izbrano vrednost med 10 € in 300 €. V primeru nakupa v fizičnih trgovinah Mass je možen tudi nakup darilne kartice z vrednostjo višjo od 300 €.

Darilna kartica je namenjena negotovinskemu plačevanju in je ni mogoče zamenjati za gotovino

Izdajatelj Darilne kartice Mass je:

Mass d.o.o., Virska cesta 1, 1230 Domžale.

Z nakupom ali prevzemom katerekoli darilna kartice Mass kupec/prejemnik sprejema Splošne pogoji poslovanja z darilno kartico Mass, ki so na voljo tukaj: www.mass.si/splosni-pogoji-darilna-kartica

 

 

Filtri
Nakupovalne možnosti
NOVO
 1. Prikaži več...
Cena
 1. Prikaži več...