Darilna kartica

Kupujte po
Nakupovalne možnosti
Cena
 1. Prikaži več...
Filtri
24 36 48
Nastavi smer naraščanja
 1. Dodaj na seznam želja
  Darilna kartica
  Od 10,00 € do 300,00 €
 2. Dodaj na seznam želja
  Darilna kartica
  Od 10,00 € do 300,00 €
24 36 48
Nastavi smer naraščanja
POSTOPOMA KORISTI
PREVERI STANJE
KLASIČNA IN E-KARTICA
UNOVČI NA SPLETU in/ali V TRGOVINI

Preverite stanje na darilni kartici!

Imetniki Darilne kartice Mass lahko v vsakem trenutku prek spleta preverite stanje na svoji kartici. V ustrezna polja vpišite črtno in varnostno kodo (PIN), ki ju najdete na zadnji strani fizične Darilne kartice Mass in sprednji strani e-Darilne kartice Mass. Darilnih kartic, ki ste jih kupili pred 7.12.2022 ni mogoče uveljavljati na spletu in prav tako ni mogoče preverjati stanja na njih.
Gift card example

Pogosto zastavljena vprašanja

Kje lahko kupim Darilno kartico Mass?

Darilno kartico lahko kupite preko spletne strani www.mass.si ali osebno v času obratovanja trgovin Mass. Prodajna mesta Mass so vam na voljo tukaj: https://www.mass.si/prodajna-mesta.

Preko spletne strani www.mass.si so možne naslednje kombinacije nakupa in plačila darilne kartice Mass:

 1. Kadar opravite nakup fizične darilne kartice v kombinaciji z drugimi izdelki ali se odločite za spletni nakup samo fizične darilne kartice lahko izberete dostavo na dom (in pri tem plačilo s kreditno kartico, po predračunu ali po povzetju) ali prevzem & plačilo v trgovini. 
 2. Kadar opravite spletni nakup e-darilne kartice v kombinaciji z izdelki vam omogočamo dostavo na dom (in pri tem plačilo s kreditno kartico in po predračunu). E-darilno kartico boste prejeli na e-naslov istočasno z računom. 
 3. Kadar preko spleta naročate samo e-darilno kartico vam omogočamo plačilo s kreditno kartico ali po predračunu. E-darilno kartico boste prejeli na e-naslov običajno istega delovnega dne. 
Kje lahko koristim darilno kartico Mass?

Darilno kartico Mass, ki je bila izdana od 7.12.2022 naprej lahko koristite v 23 trgovinah Mass po Sloveniji: https://www.mass.si/prodajna-mesta in v spletni trgovini www.mass.si

Starejše kartice, ki so bile izdane do 7.12.2022 je mogoče unovčiti samo v fizičnih trgovinah - starejših kartic na spletni trgovini ni mogoče unovčiti.

Pri nakupu v spletni trgovini lahko izbrano naročilo plačate samo z 1 darilno kartico naenkrat.

Koliko časa imam za koriščenje darilne kartica Mass?

Darilna kartica Mass je veljavna 2 leti od dneva nakupa (velja za vse kartice izdane od 7.12.2022). Aktivna postane takoj po nakupu. Neveljavna postane, ko izkoristite celotno dobroimetje (ni možno ponovno polnjenje).

Darilne kartice, ki so bile izdane pred 7.12.2022 imajo neomejeno veljavnost. 

Koliko denarja lahko naložim na darilno kartico Mass?

Na Darilno kartico Mass lahko naložite vrednost med 10 € in 300 €. V primeru nakupa v fizični trgovini je vrednost lahko tudi višja od 300 €. 

V primeru, da je vrednost nakupa nižja od vrednosti dobroimetja darilne kartice, se preostanek vrednosti zabeleži na darilno kartico in ga je možno izkoristiti ob naslednjem nakupu do izpraznitve dobroimetja. Dobroimetje se lahko koristri postopoma.

V primeru koriščenja darilne kartice preko spleta (plačilo z darilno kartico) ni mogoče postopno koristiti dobroimetja.

Pri spletnem nakupu se vam pri plačilu z darilno kartico upošteva celoten znesek dobroimetja.

Postopno koriščenje NI možno pri starejših darilnih karticanih (izdane do 7.12.2022), kjer pa omogočamo koriščenje le v fizičnih trgovinah.

V kolikor vaš nakup znaša več, kot je dobroimetje na kartici, je potrebno preostali znesek doplačati z gotovino, predračunom ali bančno kartico (odvisno od možnosti plačila v trgovini ali na spletu). 

Darilna kartica Mass je nezamenljiva za gotovino in ni možno dobiti v gotovini izplačanega preostanka vrednosti.

Ali lahko darilno kartico Mass podarim drugi osebi?

Darilno kartico Mass lahko podarite komurkoli saj ni imenska in je prenosljiva. Novi imetnik s prenosom pravic darilne kartice pridobi vse pravice, ki jih je imel prejšnji imetnik. Izdajatelj Darilne kartice Mass ni dolžan preverjati identitete posameznika in ne odgovarja za morebitne zlorabe darilne kartice.

S sprejemom darilne kartice Mass vsakokratni upravičeni imetnik soglaša in potrjuje seznanjenost z vsebino veljavnih splošnih pogojev uporabe Mass darilne kartice, kot so objavljena tukaj: www.mass.si/splosni-pogoji-darilna-kartica, ki urejajo pravice in obveznosti upravičenih imetnikov z naslova imetništva in uporabe Massove darilne kartice.

Med katerimi darilnimi karticami Mass lahko izbiram?

Izbirate lahko med 2 (dvema) že pripravljenima motivoma darilnih kartic Mass (bela – splošna in rdeča – ljubezen).

Kakšen je strošek nakupa darilne kartica Mass?

Vaš strošek nakupa je v vsakem primeru (nakup v trgovini ali nakup preko spleta) enak denarni vrednosti, ki jo naložite na darilno kartico (dobroimetje).

Če se odločite za nakup preko spleta (GLS ali Pošta Slovenije – pošiljanje z zavarovano vrednostjo paketa), boste v primeru dostave darilne kartice na izbrani naslov poleg vrednosti dobroimetja nosili še strošek poštnine, če je vrednost polnjenja darilne kartice oz. vrednost celotnega spletnega nakupa manjša od 25 €.

V primeru nakupa e-darilne kartice je strošek nakupa enak strošku dobroimetja.

Potrebujem darilo takoj. Kaj je e-darilna kartica Mass?

Elektronska darilna kartica Mass je darilo »v zadnjem trenutku«! Ob naročilu (ko prejmete RAČUN) boste prejeli PDF dokument, ki ga lahko pošljete po mailu, stiskate ali shranite v telefon.

Strošek nakupa je enak vrednosti dobroimetja, ki ga naložite na e-darilno kartico.

V kolikor plačilo izvedete s kreditno kartico, prejmete e-darilno kartico v istem dnevu, skupaj z računom (razen, če je v vašem naročilu še kak drug izdelek in je potrebno procesiranje naročila tudi za druge izdelke), v kolikor uporabite plačilo po predračunu pa e-darilno kartico prejmete, ko so sredstva nakazana in vidna na bančnem računu Massa.

E-darilna kartica bo torej prispela na vaš e-naslov skupaj z RAČUNOM, ko bo plačilo sprocesirano. 

Ali lahko preverim vrednost na darilni kartica Mass?

Ja, vrednost na darilni kartica Mass lahko preverite na vseh prodajnih mestih Mass in preko spletne strani www.mass.si/darilna-kartica

Preko spleta lahko preverjate zgolj stanje na darilnih karticah, ki so bile izdane od 7.12.2022 dalje. Za kartice, ki smo jih izdali pred 7.12.2022 pa lahko stanje preverite le v fizičnih trgovinah. 

Pri preverjanju dobroimetja je potreben vpis številk na črtni kodi ter dodatno še vpis PIN številke, ki se nahaja tako na fizični kot e-darilni kartici. 

Darilna kartica je vezana na interni sistem trgovin Mass. V kolikor kartični sistem ne deluje zaradi začasne prekinitve internet povezave ali druge tehnične napake, ni mogoče preveriti unovčiti ali kupiti darilne kartice Mass (do ponovne vzpostavitve sistema).

Izgubljena/poškodovana darilna kartica Mass. Kaj naredim?

Če izgubite darilno kartico Mass, vam ne pripada pravica do zamenjave.

V primeru poškodovane darilne kartice na mestu črtne kode, lahko imetnik kljub temu opravi nakup, vendar mora biti črtna koda čitljiva, da jo prodajalec lahko ročno odtipka v kartični sistem.

Za izgubo ali krajo darilne kartice Mass in vso morebitno nastalo škodo, ki nastane z neupravičenim razpolaganjem z darilno kartico ter neupravičenim črpanjem dobroimetja na darilni kartici, izdajatelj darilne kartice Mass ne odgovarja.

V primeru naročila e-darilne kartice in vnosa napačnega e-naslova Mass ne odgovarja za nastalo škodo pri tovrstni napaki s strani kupca.

Imam staro darilno kartico Mass. Ali lahko z njo nakupujem v trgovinah Mass in preko spleta?

Stara darilna kartica Mass (izdana do 7.12.2022) je še vedno unovčjiva v trgovinah Mass, ni pa je mogoče unovčiti reko spleta.

Veljavnost stare darilne kartice Mass je neomejena. Pri starih darilnih karticah ni mogoče postopno koriščenje. 

Stari, papirnati boni (darilni boni) so unovčljivi samo v fizičnih trgovinah.

Imam reklamacijo. Na koga se naj obrnem?

V primeru napak in nejasnosti, povezanih s transakcijo ob nakupu darilne kartice Mass, kupec rešuje težavo na prodajnem mestu Mass, kjer je opravil nakup darilne kartice in nanjo naložil želeno dobroimetje oz. preko info@mass.si, če gre za nakup preko spleta. 

Ob reklamaciji mora kupec predložiti račun oz. potrdilo o nakupu, ki ga je prejel ob nakupu darilne kartice Mass oziroma račun ob nakupu preko spleta. Brez potrdila o nakupu reklamacija ni možna. Reklamacija je možna 1 mesec po nakupu darilne kartice Mass (rok začne teči od dneva nakupa na potrdilu o nakupu).

Imetnik darilne kartice Mass lahko v primeru reklamacije kontaktira tudi kontaktni center Mass (info@mass.si).

V primeru spletnega plačila ob nakupu darilne kartice Mass ima kupec pravico do vračila in sicer v roku 14 dni od dneva nakupa. Vračilo lahko uveljavlja v fizičnih trgovinah Mass ali se obrne na info@mass.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali. 

 

Vračilo darilne kartice

Omogočamo zgolj vračilo denarja za darilno kartico kupljeno preko spletne trgovine www.mass.si. Rok za vračilo je 14 dni od dneva nakupa. Vračilo lahko izvedete s potrdilom o nakupu v prodajalnah Mass ali se obrnete na info@mass.si

Vračilo denarja ni mogoče v primeru nakupa v fizični trgovini. Darilna kartica je oblika dobroimetja zato vračilo ni mogoče, prav tako pa ni mogoča zamenjava za gotovino.

Na koga se lahko obrnete z dodatnimi vprašanji?

Če potrebujete dodatne informacije in odgovora niste našli na spletni strani, pošljite e-mail s svojim vprašanjem na info@mass.si ali pokličite na 01 586 44 20.

 

 

Ključne informacije o darilnih karticah

Darilna kartica Mass je plačilno sredstvo v plastični ali elektronski obliki (pdf dokument), opremljena s črtno kodo, ki se uporablja za plačilo blaga v trgovinah Mass in v spletni trgovini www.mass.si.

Darilno kartico Mass lahko kupite in/ali unovčite v vseh prodajalnah Mass po Sloveniji ali na spletni strani www.mass.si/darilna-kartica. Veljavnost darilne kartice je 2 leti od dneva nakupa.

Na darilno kartico lahko ob nakupu v trgovini Mass ali preko spleta (www.mass.si) naložite izbrano vrednost med 10 € in 300 €. V primeru nakupa v fizičnih trgovinah Mass je možen tudi nakup darilne kartice z vrednostjo višjo od 300 €.

Darilna kartica je namenjena negotovinskemu plačevanju in je ni mogoče zamenjati za gotovino

Izdajatelj Darilne kartice Mass je:

Mass d.o.o., Virska cesta 1, 1230 Domžale.

Z nakupom ali prevzemom katerekoli darilna kartice Mass kupec/prejemnik sprejema Splošne pogoji poslovanja z darilno kartico Mass, ki so na voljo tukaj: www.mass.si/splosni-pogoji-darilna-kartica

 

 

Filtri
Nakupovalne možnosti

MASSPRODAJA: POLOVIČNE CENE na izbrane izdelke