Torbe

Kupujte po
Nakupovalne možnosti
Blagovna znamka
Cena
 1. Prikaži več...
Barva
Vrsta/tip
 1. Prikaži več...
Filtri
24 36 48
Nastavi smer naraščanja
 1. Dodaj na seznam želja
  Replay torbica
  79,99 €
  Črna
 2. Dodaj na seznam želja
  Tommy Hilfiger Tommy Core Compact Crossover torbica
  49,99 €
  Črna
 3. Dodaj na seznam želja
  Tommy Hilfiger Established Mini Reporter torbica
  59,99 €
  Modra
 4. Dodaj na seznam želja
  Cat torbica
  24,99 €
  Črna
24 36 48
Nastavi smer naraščanja

Torbe

Časi, ko ste po vseh žepih kavbojk, hlač in bund brskali za ključi in denarnicami so minili, saj torbe že dolgo niso več modni dodatek, ki je izključno ženski. Vedno več moških se ravno zaradi tega, ker so torbice praktičen in uporaben kos, odloča zanje.

Cross body torbice

Zelo so praktične in zato so tudi med bolj priljubljenimi. S cross body torbico svojemu stajlingu dodate pridih sproščenosti.

Cross body torbica je modni dodatek, ki se ujema z vsemi stajlingi in vrstami obutve, še posebej priročne so cross body torbice za čez dan in jih lahko kombinirate k modnim supergam, športni obutvi in gležnarjem.

Cross body torbice so izdelane iz različnih materialov, od usnja do blaga, najdete jih v vseh oblikah, moške so najpogosteje klasične, kvadratne oblike. So modni dodatek, ki je postal obvezen kos moške garderobe, ne glede na priložnost in letni čas.

Veliko izbiro moških cross body torbic najdete v ponudbi blagovnih znamk Replay, Tommy Hilfiger in CAT.

Torbice za okoli pasu

Zagotovo ni bolj praktičnega modnega dodatka kot je torbica za okoli pasu. Priljubljene so postale v devetdesetih letih in praktično ni blagovne znamke modnih dodatkov, ki v svoji ponudbi ne bi imela tudi torbice za okoli pasu. 

Za potovanja, potepanja po naravi in sproščene sprehode po mestu med vikendom, sta na primer priročna športna torbica Nike ali CAT za okoli pasu dobra izbira. Vanju lahko spravite najnujnejše, denarnico, telefon in ključe. 

Prikaži več