Modne in športne superge

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

OTROŠKE SUPERGE

In kdo so najbolj hvaležni uporabniki superg? To so vsekakor naši otroci. Tudi pri otrokih ne boste našli nič manj modnih superg. Še posebej izstopa ponudba blagovne znamke Levi's. Pa tudi blagovne znamke Ciciban in Guess nič ne zaostajata.  

Otroške Modne superge

Blagovna znamka Levi’s in Ciciban ponujata res pestro izbiro modnih supergic, takšnih, ki bi jih z veslejem nosili tudi odrasli! Chunky supergice so priljubljene med deklicami in dečki. Robustne Fila superge v roza barvi se lepo ujemajo s tutu krilcem in jeans jakno, naši mali razgrajači pa bodo videti prav šik v klaisčnih belih adidaskah. Cenovno zelo dostopna blagovna znamka Kidaloo ponuja modne supergice v katere se zaljubimo na prvi pogled, okrašene so s svetlečimi srčki, bleščicami, skratka opremljene so z vsemi dodatki, ki jih morajo imeti otroške modne superge za deklice, 

Superge za valeto ali maturo? Zakaj pa ne?

Kaj pa če bo mlado dekle letošnjo pomlad vseeno na ples odšlo v supergah? Superge se najbolje podajo h krajšim koktajl oblekam, razigranemu tutu krilu, slip obleki ali letos zelo moderni dolgi obleki iz tila po vzoru baletne uniforme. Pomembno je, da so povsem čiste, ne smejo biti ponošene. Izbirajte med supergami, ki jih krasijo detajli v obliki kristalov in bleščic, v kovinskih barvah svetleče se usnje in zanimivi vzorc. Lahko se odločite tudi za minimalističen monokromatski videz. Če je vaša obleka rdeča, naj bodo rdeče tudi superge; če je črna, naj bodo tudi te črne.

OTROŠKE ŠPORTNE SUPERGE

Zagotovo so supergice najbolj priljubljena otroška obutev.  katerimi kolesarijo, skačejo po trampolinu ali plezajo po drevesu.  Pri obutvi za otroke res ni prav veliko umetnosti. Še posebej pri fantkih – tam velja, da so superge zares obvezno oprema tako mlajših otrok, najstnikov pa še posebej.
Starši se zelo radi odločamo za praktične modele superg brez vezalk, z zapenjanjem na ježka. Zelo priljuibljene so superge Skechers, med drugim tudi zaradi podplatov z lučkami, večna kalsika so supergice Nike in Adidas, ki so posnetki modelov za odrasle. Adidas ima pe posebej pestro ponudbo za otroke, prav nič pa z asortimanom otroških supergto Adidaskami in Nike supergami ne zaostaja blagovna znamka puma. Zelo zanimiv je tudi model Converse Chuck, ki spominja na Allstarke, ki jih nosijo najstniki in odrasli. Športne superge za otroke ponujajo tudi ostale znane blagovne znamke športnih copat kot sta  Reebok in New Balance.

Prikaži več