Brez dvoma sta jesen in zima sezoni, ko imajo v naših garderobah pri obutvi glavno besedo škornji. Na mass.si in v trgovinah Mass po celi Sloveniji že lahko pobrskate med najbolj aktualnimi modeli škornjev. Pri nas najdete vse najnovejše trende, pa tudi večne klasike z modernim pridihom, s katerimi boste osvežili svoje stajlinge. Zagotovo bodo navdih za čudovite zimske kombinacije, tako elegantne kot tiste za vsak dan. Z njimi lahko poskrbite za bolj vpadljive outfite, sploh, če se odločite za najbolj vroče trende te sezone, kot so na primer cevasti škornji v beli barvi. Monokromatske kombinacije so namreč še vedno zelo moderne in zelo enostaven način, kako lahko nadgradite svoj videz. V hladnih dneh se radi odločamo za kombinacije s črnimi ali rjavimi škornji, barvama, ki sta za to vrsto ženske obutve, veljata za večno klasiko. Ob besedi večna klasika pa nikar ne pomislite na dolgočasne čevlje. Zanimive jih naredi letos najbolj iskani detajl - piramidna petka. Osvojila je vse tipe obutve, od gležnjarjev do salonarjev in seveda tudi elegantne škornje. Prav elegantna obutev pa je tista, ki se je letos ponovno v velikem slogu vrnila v naše stajlinge, zato vas bodo kolekcije lepih modelov čevljev zagotovo navdušile. Priznane blagovne znamke obutve, ki jih najdete v spletni trgovini mass.si, so se namreč dobro pripravile na to sezono. Med njimi so na primer Tommy Hilfiger, Steve Madden, Liu Jo, Bagatt (prej  Bugatti), Les Autres, Upcollection in Tamaris.

Pri škornjih nas navdušuje več njihovih lastnosti. Poleg tega, da so pomemben modni kos v ženski garderobi tudi to, da je ta obutev vsestranska in jo lahko kombiniramo praktično na vsa oblačila. Škornje s peto tako lahko obujemo k jeansu, kadar želimo videz malce nadgraditi, ali pa k elegantnemu kostimu s krilom. Robustni in cevasti škornji so izvrstni za poigravanje s stajlingi za vsak dan. Modne vplivnice so našle nekaj izvrstnih načinov, kako jih vključiti v jesensko in zimsko garderobo. Nosijo jih s pletenimi oblekami, kratkimi krilci in tako, da jih obujejo čez hlače. Bolj prefinjene videze pa lahko ustvarjamo tudi tako, da jih kombiniramo z različnimi teksturami, kot so na primer čipkasta oblačila in svilene srajčne obleke. Naj se sezona, ko kraljujejo škornji, torej začne!

 

Elegantni škornji

Hladno vreme nikakor ne sme biti izgovor, da se ne oblečemo in obujemo elegantno, ne glede na to, ali gremo samo v službo, ali pa na zmenek. Letošnji hit v kolekcijah elegantne obutve je zagotovo piramidna petka, ki jo najdemo tudi pri škornjih in je v hipu osvojila vse modne navdušenke. Za umirjeno eleganco izberite črne ali rjave škornje s peto, za bolj odštekane outfite pa škornje v letos top barvah, ki sta vijolična in zelena. Popolni barvi, ki bosta zagotovo popestrili sive jesenske dni.

                                       

 

Škornji v trendi barvah

Umirjeni in elegantni stajlingi so običajno tisti, s katerimi kombiniramo klasične rjave ali črne škornje, a predlagamo, da si letos privoščite malo drznosti. To jesen so med najbolj vročimi trendi tudi semiš škornji v vijolični in zeleni barvi, ki odlično popestrita jesensko garderobo. Poleg teh dveh barv pa so modni tudi škornji v olivno zeleni in barvi smetane, ki je zelo  npriljubljena že od lanskega leta.

                                   

 

Škornji za dež

Jeseni so dež in luže neizogibni, a na srečo so tudi gumijasti škornji postali odličen modni kos, ki ga lahko nosimo tudi za vsak dan. Res je, da so namenjeni predvsem temu, da naše noge ščitijo pred vlago, a boste z navdušenjem ugotovili, da z njimi lahko ustvarite tudi zanimiv outfit. V svoje kolekcije jih uvrščajo vse uveljavljene blagovne znamke, ki tudi pri vodoodporni obutvi sledijo najnovejšim modnim smernicam. 

Cevasti škornji so si v zadnjih sezonah izborili mesto med top modeli škornjev, ki jih lahko nosimo na vse. Odvisno je le od tega, kaj želimo s svojim videzom doseči. Naj bo to sproščena eleganca, outfit po najnovejši modni zapovedi, ali pa si želimo na nogah le nekaj udobnega, modnega in lepega. 

                                   

 

Škornji čez kolena

Za kar nekaj sezon so iz kolekcij škornjev izginili modeli, ki jih nosimo čez kolena. A letošnjo jesen so priznane blagovne znamke, kot je na primer Steve Madden, ki zagotovo velja za ustvarjalca trendov na področju mode, poskrbele za njihovo veliko vrnitev. Njihovi lakasti rjavi škornji s peto so popolni za street style outfite. Škornji Upcollection s piramidno petko pa so lahko naravnost idealen kos za kakšen elegantnejši večerni stajling. Ti škornji pa niso le odlična nadgradnja garderobe za hladne dni, ampak so tudi še dodaten sloj pod našimi oblačili, ki nas ščiti pred mrazom.  

                                     

 

Robustni škornji

Škornji s poudarjenimi podplati in malce bolj grobim videzom so zadnja leta stalnica v vseh kolekcijah obutve za jesen in zimo. Na njih je nekaj posebnega in so lahko tisti modni kos, ki poudari vaš stajling in vaš individualni modni okus brez posebnega truda. Dodatki, kot so zaponke, vezalke, ketnice pa jih kljub robustnemu podplatu naredijo ženstvene. Naš predlog za modne kombinacije s temi škornji je, da se poigrate s kontrasti in jih za drznejši, a vseeno sofisticiran videz obujte na lahkotnejše tkanine, kot je na primer krilo iz tila. Zelo lepo se ujemajo tudi z dolgimi plašči in usnjenimi jaknami.

                                   

 

Prispevek nima komentarjev.