Zimski podloženin in topliu gležnarji za v mesto ali na smučišče

Tudi »apres-ski« obutev je lahko modna

Časi, ko smo po smučanju obuli enostavne "ski bucke" so minili. Zdaj lahko izbiramo med številnimi modeli, ki so doživeli nekakšen modni preporod in postali obutev, ki jo lahko nosimo po smučanju ali pa za vsakodnevne aktivnosti na prostem.

»Apres-ski« obutev je tista obutev, ki se nosi po smučanju, ko komaj čakamo, da sezujemo  pancarje in obujemo nekaj mehkega in toplega. V zadnjih sezonah je ta obutev še pridobila na priljubljenosti in ni več pomembno samo to, da nam je v noge toplo, apres ski obutev mora biti tudi modna in ravno zaradi tega so postali to tudi ženski zimski čevlji, ki jih lahko nosimo vsak dan. Primerni so tudi za popoldanski sprehod po mestu ali preživljanje prostega časa na prostem, saj bodo poskrbeli, da vaša stopala ostanejo suha in na toplem.

                                           

Letos je izbira te obutve res pestra, saj je na voljo veliko različnih modelov (od bolj športnih do tistih nekoliko bolj modnih, ki so odlični za sprehode po mestnih ulicah), barv in kombinacij z drugimi materiali ali mucko. Klasična obutev za po smučanju je v moderni preobleki postala vsestransko uporabna in priljubljena tudi med tistimi, ki ne smučajo. Preverite raznoliko ponudbo na mass.si in poskrbite, da boste opažene tudi v trenutkih, ko je najbolj pomembno to, da nas ne zebe.

                                         

 

                            

 

Prispevek nima komentarjev.