Prišla je jesen in ljubiteljice škornjev in gležnjarjev so končno prišle na svoje. Vse ljubiteljice mode vedo, da škornji in gležnjarji vsakemu stajlingu dajo poseben pridih in jih lahko kombiniramo na različne načine. Številne modele, ki so kot na nalašč za nepozabne jesenske kombinacije najdete v spletni trgovini mass.si. 

Predstavljamo vam tri ideje, kako kombinirati škornje in gležnjarje v nepozabno jesensko kombinacijo.

Monokromatski stil - največji trend te jeseni

Kombinacije z enobarvnimi kosi oblačil in obutev so zaznamovale letošnjo jesen. Vse pa se vrti tudi okrog enobarvne obutve, kjer sta zgornji del čevlja in podplat v eni barvi. Čar takšnega stajlinga je v tem, da je želeno barvo mogoče uskladiti v vseh svojih odtenkih, hkrati pa se lahko poigramo z detajli. Ne samo, da so enobarvne kombinacije vsestranske in praviloma skoraj vedno izgledajo elegantno in šik, njihova največja prednost je, da lahko z le nekaj kosi oblačil ustvarimo številne modne kombinacije.

                       

Nepogrešljiva klasika

Za ljubiteljice klasičnega stila v Massu lahko najdete klasične in elegantne škornje. Za dodaten pridih elegance izberite škornje z visoko peto.Najbolj elegantni so tisti s tankimi in visokimi petami, ki so še posebej primerni za krajša krila ali za klasične poslovne obleke, ker naredijo ta videz manj strog. Modeli z debelimi podplati pa so primerni za ženske, ki obožujejo stabilnost in udobje. Škornji namreč ne bodo nič manj elegantni, bodo pa veliko bolj udobne, lahko pa jih nosite tudi čez oprijete hlače.

                                          

 

Drzno in pogumno

Za vse bolj avanturistične, ki rade izstopate s svojim stilom in vedno poskusite nekaj drugačnega, predlagamo cevaste škornje z robustnim podplatom. Škornji Liu Jo bodo zagotovo pritegnili številne poglede, na voljo pa so v različnih barvah. Z njimi bo vsak stajling naredil vtis tudi, če jih obujete na preprost outfit. Če imate rade vezalke pa predlagamo škornje Sherlock Soon, ki bodo odlični tudi v kombinaciji z ozkimi kavbojkami. 

                                

Prispevek nima komentarjev.