Mass Supernova Qlandia Novo mesto

Otoška cesta 5, 8000 Novo mesto

Telefonska številka:

+386 1 586 44 20

E-poštni naslov:

info@mass.si

Delovni čas:

PON – PET: 9:00-21:00 SOB: 8:00-21:00 NED in prazniki: zaprto
Mass Supernova Qlandia Novo mesto

Trgovina s čevlji MASS v nakupovalnem centru QLANDIA Novo mesto

V nakupovalnem centru Qlandia Novo mesto smo trgovino s čevlji Mass odprli leta 2011. Leta 2017 smo se preselili v nov in večji prostor. 

Vstop v nakupovalni center je mogoč tudi z vozički. Pred nakupovalnim centrom je več parkirnih mest. V kletnih prostorih je tudi garažna hiša, iz katere v center prispete po tekočem traku ali dvigalu.

Poskrbljeno je tudi za otroško razvedrilo v obliki zaprtega igralnega parka in zunanjih igral.

V trgovini Mass Qlandia Novo mesto kupcem ponujamo tako žensko kot moško obutev. Ponudbo sestavljajo izdelki priznanih proizvajalcev, kot so Tommy Hilfiger, Fred Perry, Guess, Replay, Liu Jo, S. Oliver, Calvin Klein, Desigual, Nike, Adidas, Puma, Fila, Cat, Helly Hansen, Lacoste, Ara, Bugatti, Tamaris, Creator, Caprice, Bueno, Gioseppo, Alma en Pena, Levi`s, Simmy, Havaianas, Ipanema, Vagabond, Imac ter mnogi drugi.

Za najmlajše je tu pisana izbira otroških copat, čevljev, gležnjarjev in škornjev blagovnih znamk Ciciban, Superfit, Converse, Skechers, New Balance, Reebok, Merrell, Kidaloo, Josh in mnogih drugih.

Poleg čevljev boste v naši prodajalni v Qlandii Novo mesto našli tudi širok asortiman hišnih copat, torbic, denarnic, nahrbtnikov in dežnikov. Obenem nudimo kakovostne pripomočke za nego obutve.