Mass Supernova Mercator Postojna

Tržaška cesta 59, 6230 Postojna

Telefonska številka:

+386 1 586 44 20

E-poštni naslov:

info@mass.si

Delovni čas:

PON - SOB: 8:00-20:00 NED: zaprto
Mass Supernova Mercator Postojna

Trgovina s čevlji MASS v MERCATOR centru Postojna

V Mercator centru Postojna smo trgovino Mass odprli v letu 2008, leta 2020 pa smo jo prenovili in razširili. Naša prodajalna se nahaja v prvem nadstropju nakupovalnega centra.

Dostop do prvega nadstropja je mogoč z dvigalom in tekočim trakom. Pred nakupovalnim centrom je parkirna hiša z več parkirnimi prostori, razporejenimi v treh etažah.

V trgovskem centru je poskrbljeno tudi za vaše najmlajše, saj so jim na voljo igrala.

V trgovini Mass Mercator center Postojna so vam na voljo različni modeli ženske in moške obutve. Med priznane blagovne znamke v ponudbi sodijo Nike, Adidas, Puma, Fila, Tommy Hilfiger, Helly Hansen, Guess, Replay, Liu Jo, S. Oliver, New Balance, Cat, Skechers, Ara, Bugatti, Tamaris, Havaianas, Ipanema, Vagabond, Creator, Mustang ter še mnogo drugih.

V ponudbi pa je tudi pestra izbira otroških čevljev, gležnjarjev in škornjev blagovnih znamk Ciciban, Superfit, Levi`s, Converse, Reebok, Merrell, Kidaloo, Josh in ostalih.

Poleg čevljev boste v naši prodajalni v Mercator centru Postojna lahko izbirali tudi med številnimi modeli hišnih copat, torbic, denarnic, nahrbtnikov in dežnikov. Prav tako ponujamo kakovostne pripomočke za nego obutve.