Mass Planet Koper

Ankaranska cesta 2, 6000 Koper

Telefonska številka:

+386 1 586 44 20

E-poštni naslov:

info@mass.si

Delovni čas:

PON - SOB: 9:00-21:00 NED in prazniki: zaprto
Mass Planet Koper

Trgovina s čevlji MASS v nakupovalnem centru Koper Mall

Leta 2010 je v trgovskem središču, takrat imenovanem Tuš center Koper, zaživela trgovina s čevlji Mass. V letu 2015 smo se nato povzpeli nadstropje višje, kjer imamo na voljo večji prostor. Ker pa do prodajalne vodijo tako tekoče stopnice kot tudi dvigali, je dostop urejen tudi za mamice z vozički in starejše.

Pred nakupovalnim centrom je večja parkirna hiša v dveh etažah, ki je pokrita, s tem pa strankam omogoča brezskrben nakup.

V trgovini Mass v Planetu Koper boste našli tako žensko kot moško obutev. Med priznane blagovne znamke v naši ponudbi spadajo Tommy Hilfiger, Fred Perry, Guess, Helly Hansen, Replay, Liu Jo, S. Oliver, Nike, Adidas, Puma, Fila, New Balance, Cat, Skechers, Ara, Bugatti, Tamaris, Gioseppo, Alma en Pena, Havaianas, Ipanema, Vagabond ter mnogo drugih.

V ponudbi pa je tudi pestra izbira otroških čevljev, gležnjarjev in škornjev blagovnih znamk Ciciban, Superfit, Levi`s, Mkids, Converse, Reebok, Merrell, Kidaloo, Josh in drugih.

Poleg čevljev boste v naši prodajalni v Planet Koper našli tudi pestro ponudbo torbic, denarnic, nahrbtnikov in dežnikov. Prav tako nudimo različne preparate za nego obutve.