Mass Arkadia Domžale

Virska cesta 21, 1230 Domžale

E-poštni naslov:

info@mass.si

Delovni čas:

PON - SOB: 9:00-20:00 NED in prazniki: zaprto
Mass Arkadia Domžale

Trgovina s čevlji MASS v trgovskem centru Arkadia Domžale

V Domžalskem trgovskem centru Arkadia je trgovina s čevlji MASS prisotna od leta 2016. Vstop v prodajalno je mogoč neposredno s parkirnega prostora, s tem pa lažji za vse z vozički.

V trgovini Mass Arkadia Domžale so kupcem na voljo čevlji številnih priznanih proizvajalcev, kot so S. Oliver, Guess, Tommy Hilfiger, Replay, Fred Perry, Nike, Adidas, Puma, Fila, New Balance, Cat, Skechers, Ara, Bugatti, Tamaris, Liu Jo, Gioseppo, Alma en Pena, Simmy, Havaianas, Ipanema, Rider ter mnogi drugi. Nudimo tako žensko kot moško obutev.

Pozabili pa nismo niti na najmlajše, ki jim je namenjena široka izbira otroških copat, čevljev, gležnjarjev in škornjev blagovnih znamk Superfit, Ciciban, Levi`s, Converse, Mkids, Reebok, Merrell, Kidaloo, Josh in vrsto ostalih.

Poleg čevljev boste v prodajalni MASS - Arkadia Domžale lahko kupili tudi pripomočke za nego čevljev in dodatke, kot so vezalke, vložki za obutev in nogavice. Ponudbo čevljev pa dopolnjuje tudi pestra izbira torbic, denarnic, nahrbtnikov in dežnikov.