Z vsakim dnem smo bližje času, ko bomo zakorakali v tople dneve pomladi in za tem še poletja. Ti meseci pa letos ne bodo obarvali le narave, pač pa tudi naša oblačila in predvsem obutev. Na svoj račun bodo prišli vsi modni navdušenci, saj bo izbira zares pestra in bo izpopolnila sleherno željo ter zadovoljila še tako izbran modni okus.

Za dolge dneve in udoben korak bodo na voljo udobne in modne superge oziroma ’casual snekerji’ z raznovrstnimi barvnimi dodatki, potiski, našitki in bleščicami. Športna obutev bo zaznamovana tudi s tako imenovanim mrežastim tkanjem, ki omogoča, da naše noge resnično dihajo, veliko izbira bo tudi med supergami z ravnim debelim podplatom, ki bo letošnjo pomlad zelo iskan trend.

Tudi tiste, ki prisegate na čiste linije in variacije čevljev, boste na svoj račun prišle s svežimi pastelnimi barvami, ki se pomikajo proti letos najbolj trendi zlatim odtenkom. Močne in žive barve v odtenkih ciklamne, modre in rumene pa bodo kraljevale na sandalih in salonarjih, ki bodo na voljo tako z ozkimi kot kvadratnimi petami.

Znova se bodo vrnile še balerinke, poleti pa bodo na svoj račun prišle vse ljubiteljice sandalov in tudi polsandalov. Tudi pri moških bo izbor pester − od supergic ’do slip on’ obutve, in seveda natikačev za tiste najbolj vroče dni. V sezoni 2020 so svetovno priznani oblikovalci dali poudarek na praktičnosti, zaradi česar bo naš korak še udobnejši.

Še ena novost in zanimivost hkrati pa so športno elegantni uniseks modeli čevljev, primerni tako za ženske kot moške. Naši najljubši topli meseci se tako že pripravljajo, da potrkajo na vaša vrata, vi pa jim naredite prostor v omari za čevlje, ki vas bodo pospremili v mesecih cvetenja, barv in sončnih žarkov.

Prispevek nima komentarjev.