Sem tip ženske, ki ji oblačila niso tako pomembna kot čevlji. Ko pridem v prostor rada vidim, da ljudje najprej opazijo kakšne čevlje nosim. Obleke se lahko hitro naveličam in mi postane dolgočasna medtem, ko čevlji skoraj nikoli ne gredo iz mode.  Za to prehodno obdobje med zimo in pomladjo zelo rada kombiniram lahke plašče z odprtimi čevlji. Mislim, da sta oba kosa zelo pomemben del stylinga, zato ni važno kaj imamo oblečeno spodaj, če sta ta dva kosa dobro izbrana, ker prav onadva naredita celotno podobo.

 

V zadnjem času, morda tudi zaradi let, imam najraje preproste monochrome kombinacije. Razlogov za to je več. Prvič, ker mi ni treba veliko razmišljati o tem, kaj gre s čim, saj zaradi majhnega otroka nimam veliko časa, drugič pa zato, ker tak videz daje vtis resnosti.

Grid je eden od printov, ki se lahko prelevi tako v business kot tudi casual look, zato ga rada kombiniram v različnih stylingih. Tokrat sem se odločila skombinirati nekoliko preprostejši poslovni slog s športnim modelom Calvin Klein sandal, kupljenih v Mass-u. Detajla, ki sta mi na sandalih najbolj všeč sta ježek, ki iz njih naredi casual športni kos in pa njihova višina, ki je kot nalašč za obutev, v kateri lahko ves dan preživite brez bolečin v nogah. Izjemno preprosto jih je tudi obuti in sezuti. Črna barva čevljev mi je vedno všeč, saj jo jo mogoče kombinirati na vse, v tem primeru pa naredi to športno različico platforme nekoliko bolj elegantno. Kot piko na i sem v styling dodala majhen detajl v barvi, ki dvigne celotno črno belo kombinacijo na malo višjo raven.

Upam, da vam je všeč – MASShem!

Prispevek nima komentarjev.