Hladnejši dnevi, ki jih prinašajo jesenski meseci, so zagotovo razlog, da se z nostalgijo spominjamo vročih in brezskrbnih poletnih dni. Na mass.si pa smo vam pripravili vsaj še enega, zaradi katerega pa se boste jeseni razveselili. Nove kolekcije obutve r prinašajo tudi lepe in elegantne čevlje, s katerimi boste z veseljem ustvarjali čudovite stajlinge.

Tudi jesen je lahko lepa in po sproščenem poletnem druženju prinaša malo druženja z malo bolj resnim značajem, kot so na primer sestanki, poslovna kosila in zabave. Vse to so dogodki, kjer so zapovedana bolj elegantna oblačila in obutev. Jesenske stajlinge za takšne priložnosti popestrimo z lepimi salonarji, ali pa škornji s tanko peto. In konec koncev, zakaj si ne bi obuli elegantnih čevljev kar tako. Za svojo dušo?

Deževni in sivi dnevi kar kličejo po tem, da si jih popestrimo z brskanjem po novih kolekcijah lepih čevljev. Na mass.si boste našli žensko in moško obutev, ki bo popolna pika na i elegantnim modnim kombinacijam. Velik trend, ki ga zagotovo ne boste mogli spregledati, je ta, da elegantni čevlji že dolgo niso več samo črni. To jesen imajo v kolekcijah gležnjarjev, salonarjev in škornjev glavno besedo barve. In čaka vas prava eksplozija, saj so med najbolj modnimi barvami čevljev kraljevsko modra, lila in živo zelena. Veliko je tudi dodatkov, kot so bleščice in ketnice, navdušile pa vas bodo tudi zanimive petke. Moški elegantni čevlji pa vseeno ostajajo zvesti klasiki, črni in rjavi barvi, ki pa sta odlični za to, da ju kombinirate z oblačili bolj živahnih barv.

Za elegantno obutvijo za vse priložnosti, v spletni trgovini Mass pobrskajte po kolekcijah priznanih blagovnih znamk kot so Guess, Steve Madden, Liu Jo, Gioseppo, Tamaris, Les Autres, Upcollection, Bugatti in Calvin Klein.

 

Piramidna petka je TOP trend te jeseni

Kraljica med petkami je letos tista piramidne oblike in občudujemo jo tako na salonarjih, kot gležnjarjih in na škornjih. V trend elegantne obutve je prinesla svežino in moderen pridih priljubljenim klasičnim oblikam čevljev. Že samo ta detajl na obutvi naredi celoten stajling izjemno šik in hkrati drzen, zato ni čudno, da je pri elegantni obutvi postala trend št. 1. Navdušeni pa boste tudi nad tem, da so vsi čevlji, zahvaljujoč petki takšne oblike, zelo udobni.

                                          

    

Letos vas bodo očarale barve

Da so to jesen v modi glavne barve, smo lahko opazili tudi na pariških ulicah, ki so jih med tamkajšnjim tednom mode zavzele vplivnice, zvezdnice in modne navdušenke. Stajlingi, ki vključujejo vijolično, kraljevsko modro, zeleno in še vedno izjemno priljubljena smetanasto bež, so bili prava paša za oči. Naj vam bodo v navdih za modne kombinacije z obutvijo v teh barvah. Pri tem, da s to obutvijo naredite vtis, imate dve možnosti. Lahko se poigravate s kontrasti ali pa monokromatskimi ouftfiti, kombinacija, ki vključuje še piramidno peto, pa je sploh zmagovalna!

                                                            

 

Bleščeči detajli

Ljubiteljice obutve z detajli kamenčkov, bleščic in okraskov, kot so na primer verižice, pozor! Prišel je vaš čas in v jesen boste lahko zakorakale v čudovitih salonarjih. Popestrijo vsak, še tako enostaven outfit in pravzaprav bi jih morali skorajda že uvrstiti med ključne kose ženske garderobe. Za bolj bleščeč učinek lahko izberete salonarje v kateri od trendi barv, zeleni ali vijolični, s šnolo, ki je posuta s kamenčki. Prefinjenost svoji modni kombinaciji lahko dodate tudi s salonarji s ketnico na opetniku ali pa s čevlji, ki vas bodo navdušili z minimalističnim zlatim detajlom na petki.

                                       

 

Vrnitev klasičnih salonarjev

Klasični salonarji so elegantna obutev, s katero res nikoli ne morete zgrešiti. Ujemajo se z vsemi stili oblačil, od casual do koktajl oblek in stroge večerne elegance. Salonarji veljajo za obutev, ki outfitu dodajo resen značaj, a če jih želite nositi kot obutev za vsak dan, obstaja nekaj trikov, ki vam bodo v pomoč:

  • Črne salonarje obujte k jeanus in k belemu suknjiču.

  • Izberite salonarje z zanimivimi detajli.

  • “Nude” salonarji so vedno varna izbira za casual outfit.

  • Kombinacija salonarjev in “oversized” oblačil vedno deluje sproščeno. Pri tem je čisto dovolj, da te elegantne čevlje kombinirate z dolgo pleteno jopo ali puloverjem, ki ju dopolnite s pasom.

                                   

 

Ne spreglejte elegantnih gležnjarjev

Gležnjarji. Obutev, ki je letos pri ustvarjanju elegantnih stajlingov zagotovo ne boste spregledali. Gležnjarji z visoko kvadratno peto, gležnjarji s tanko petko, gležnjarji na špico, gležnjarji s kvadratno konico, gležnjarji, potiskani z logotipi, gležnjarji, gležnjarji, gležnjarji … Njihova priljubljenost se iz sezone v sezono veča, zato si to besedo še posebej dobro zapomnite. Postali so namreč “must-have” obutev za hladnejše dni. V njih je naš videz dodelan, hkrati pa nam je v noge tudi prijetno toplo.

                             

 

Moška jesenska eleganca

Mokasini in gležnjarji v Chelsea slogu so nepogrešljiva obutev za elegantne moške stajlinge. Na mass.si najdete kolekcije čevljev, v katerih boste v jesen zares zakorakali s stilom. Niso več le modni dodatek, ampak so kos garderobe, s katerim izražate svoj karakter.

                                          

Prispevek nima komentarjev.