Ti izjemno priljubljeni poletni čevlji letos doživljajo pravi preporod in lahko jih vidimo na modnih pistah, na ulicah ter celo na rdeči preprogi. Tudi v trgovinah Mass lahko kupite vse vrste espadril za ženske in moške, ki jih najdete v kolekcijah priznanih blagovnih znamk, kot so Tommy Hilfiger, Calvin Klein in Liu Jo.

Glede priložnosti, za katere lahko obujete espadrile, je izbira zares široka. Za bolj sproščene dogodke, kot so obisk plaže, parka ali nakupovanje, so odlična izbira klasične espadrile z vezalkami ali tiste s trakovi okoli gležnjev. Za bolj elegantne priložnosti, kot so poletne večerje ali zabave, pa lahko izberete espadrile s platformo ali v metalik odtenkih, ki bodo vašemu outfitu dodale nekaj elegance. Pomembno je, da se vedno počutite udobno in samozavestno, da model espadril prilagodite jih svojemu slogu in priložnosti, ter tako ustvarite popoln poletni videz.

                            

Zakaj so espadrile tako vroč trend letošnjega poletja?

Preprosto. Zato, ker združujejo udobje, stil in pristno poletno vzdušje. Izdelane so iz lahkih in naravnih materialov, kot sta platno in juta, ki omogočata, da vaše noge dihajo tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Espadrile so tudi zelo vsestranske, saj jih lahko kombinirate z različnimi oblačili - od lahkotnih oblek do kavbojk in kratkih hlač. Ta čudovita mešanica udobja in sloga je zagotovo razlog za njihovo izjemno priljubljenost med modnimi navdušenkami. Medtem ko so klasične espadrile že dolgo časa prisotne v poletnih modnih kombinacijah, se vsako sezono pojavljajo nove različice. Trendi kažejo, da bodo espadrile iz jute s platforma podplatom to poletje zelo vroča izbira. Ta vedno bolj priljubljeni model najdete na primer tudi v kolekciji obutve Tommy Hilfiger. Te espadrile vam ne omogočajo samo, da pridobite nekaj dodatnih centimetrov, temveč dodajo tudi dozo glamurja k vašemu videzu. Če vam je všeč bolj minimalističen slog, se lahko odločite za espadrile Liu Jo s trakovi okoli gležnjev, ki bodo zagotovo pritegnile pozornost.

                             

 

Priljubljena obutev številnih zvezdnic

Najboljši način za stiliranje z espadrilami je, da pustite, da ti čudoviti čevlji govorijo sami. Kombinirajte jih s preprostimi oblačili, kot so raztrgane kavbojke ali nežna poletna obleka, in pustite, da obutev izstopa. Na mass.si boste našli širok izbor espadril, med njimi klasične espadrile z vezalkami, elegantne espadrile s platformo in različice s trakovi okoli gležnjev. Lahko izbirate med različnimi barvami, vzorci in materiali, ki bodo zadovoljili vaš osebni modni okus. Dodajte jim še nekaj modnih dodatkov, kot so sončna očala in slamnik, ter tako ustvarite popoln poletni videz.

Espadrile obožujeta tudi Lorella Flego in Nina Retar, ki jih zelo dobro kombinirata z njunim prefinjenim stilom oblačenja, predvsem pa ju navdušuje njihovo udobje in lahkotnost. Tudi številne zvezdnice so navdušene nad to priljubljeno poletno žensko obutvijo. Med njimi so Blake Lively, ki jih kombinira s pisanimi poletnimi oblekami in klobuki, ter Jennifer Aniston, ki jih nosi z oprijeto denim obleko za sproščen in brezskrben videz. Kate Middleton, vojvodinja Cambriška, pa je pogosto opažena v elegantnih espadrilah s polno peto, ki jih nosi s svojmi čudovitimi oblekami. 

                                                     

 

Letos so zelo priljubljene bele in bež espadrile

Bele in bež espadrile so vsestranske, klasične in prinašajo svežino ter poletni videz. Če želite čevlje, ki jih lahko kombinirate s skoraj vsem, so bele in bež espadrile odlična izbira. Priljubljene pa so iz več razlogov:

Vsestranskost: odlično se ujemajo z različnimi barvami in vzorci oblačil. Lahko jih nosite z jeansom, kratkimi hlačami, oblekami ali krili vseh barv. Bela, bež in smetanova so nevtralne barve, ki se lepo ujamejo z različnimi stili oblačenja, kar omogoča, da jih nosite tako za sproščene kot tudi za bolj elegantne priložnosti.

Klasičnost: Bela in bež sta klasični barvi, ki nikoli ne gresta iz mode. Espadrile v teh barvah so preproste, prefinjene in elegantne, zato so vedno varna izbira. Prav tako so brezčasne, kar pomeni, da jih boste lahko nosili tudi v prihodnjih sezonah in bili videti vedno obuti po zadnji modi.

Poletni videz: Belo in bež barvo vsi povezujemo s poletjem in soncem. Ko nosite bele ali bež espadrile, dajejo ti čevlji občutek svežine, lahkotnosti in brezskrbnosti, ki so značilni za toplejše mesece.

Enostavno kombiniranje: Bele in bež espadrile se zlahka kombinirajo z drugimi dodatki in oblačili. Lahko jih nosite z različnimi barvami in vzorci, saj so nevtralne in se prilagajajo večini stilov oblačenja. Prav tako omogočajo, da drugi elementi vašega videza, na primer oblačila ali dodatki, izstopajo.

                                       

 

Espadrile so absolutno nepogrešljivi del letošnjega poletnega sloga. Zagotavljajo udobje, stil in osvežujoči pridih narave. Nič čudnega, da so postale tako vroč trend. Ne pozabite, da je najpomembnejše, da se v čevljih, ne glede na to, kakšne ste si izbrali, počutite dobro in samozavestno. Privoščite si par espadril in osvežite svoj poletni slog!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.