Čevlje nemške blagovne znamke Tamaris poleg tega, da vsako sezono preseneti s svežimi modeli obutve, ki do popolnosti sledijo zadnjim modnim zapovedim, odlikuje tudi razmerje med ceno in kakovostjo. Ljubiteljice lepe in udobne obutve dobro vedo, da se v trgovinah Mass ob začetku sezone vedno izplača pobrskati po policah, kjer je razstavljena obutev Tamaris, saj vedno poskrbijo za to, da presenetijo s kakšnim trendseterskim modelom čevljev. Ne le, da je ta obutev pika na i praktično vsem vrstam modnih kombinacij, navdušilo vas bo tudi to, kako udobna je in, kako odlično se prilega vašim stopalom. 

Kolekcija ženske obutve za pomlad in poletje 2023 pa naravnost navdušuje. Združuje vse najbolj vroče trende za to sezono in tako kot vsako leto, so tudi tokrat poskrbeli za res široko paleto modelov. Tako zvesto sledijo filozofiji znamke, da mora v njihovi kolekciji vsaka ženska najti popoln par obutve za vsako priložnost. Kar lahko na mass.si preverite sami, iz prve roke.

Elegantni salonarji

Elegantna obutev letos ne sme manjkati v nobeni izmed kolekcij ženske obutve in tudi pri Tamarisu so se zelo potrudili in poskrbeli za res osupljive modele. Salonarje bomo letos srečevali pri vseh vrstah stajlingov. Tako jih bomo vključevali kot ključen kos garderobe za v službo, jih seveda kombinirali tudi z elegantnimi oblačili, zelo lepo pa se ujamejo tudi s casual outfiti. Če ste se naveličali superg, oziroma si želite nadgraditi garderobo za vsak dan, potem so salonarji Tamaris odlična izbira. Čeprav so klasična obutev, pa so detajli tisti, ki jim dodajo pridih modernosti. Tako letošnjo kolekcijo obutve s peto zaznamujejo čudoviti dodatki, kot so šnole, posute s svetlikajočimi se kamenčki, zanimivi izrezi in pa prefinjene silhuete.

                                                                           

 

Najbolj vroče barve te sezone

Kolekcija obutve Tamaris za pompald in poletje 2023 pa bo zagotovo v znamenju barv in to brez izjeme. V najbolj vročih barvah te sezone boste na mass.is našli mokasine, čevlje s peto in superge. Očarali vas bodo salonarji v barvi fuksije, za še dodaten učinek pa model, ki je popolnoma posut s kamenčki. Ljubiteljice mokasinov, si lahko v enakem odtenku izberete tudi to nepogrešljivo spomladansko obutev, pink polsandali pa bodo tako ali tako must-have čevlji letošnje sezone. Barvna paleta se razteza vse od večno modernih črne in bele, do oranžne, barve sivke, smaragdno zelene, do nežno roza.

                                                                           

 

Sandali po zadnjih modnih zapovedih

Sandali so nepogrešljiva obutev za tople dni in zagotovo vas odo očarali zlati ali srebrni, ki so za piko na i okrašeni z bleščečimi detajli. V prehodni sezoni med pomladjo in poletjem, pa so idealna izbira polsandali. So tudi super izbira za priložnosti, ko je zaželena spredaj zaprta obutev in ta tip čevlja je eden glavnih letošnjih modelov v kolekciji elegantnih čevljev Tamaris. Navdušila vas bo njihova vsestranskost in pa to, da jih lahko kombinirate s praktično vsemi vrstami oblačil. Začela se je sezona porok in maturanstkih plesov in, če iščete popoln par petk za svečano priložnost, potem morate pobrskati po kolekciji Tamaris. Modeli sandalov in polsandalov so zasnovani po letošnjih najbolj vročih modnih zapovedih. Tako boste našli polsandale s tanko petko, z nizko kvadratno peto, letos zelo popularne polsandale s platformo in debelo peto, ter polsandale s špičasto ali okroglo konico.         

                                                 

 

Šik obutev za vsak dan

Če iščete obutev, v kateri boste v službi udobno preživeli ves dan in bili hkrati urejeni od glave do pete, potem ste na pravem mestu. Pravijo, da so prav mokasini tista obutev, zaradi katere je vsaka modna kombinacija videti bolj bogata in s klasičnimi rjavimi ali črnimi mokasini boste tak videz dosegli čisto enostavno. Kombinirajte jih s preprostimi kavbojkami, trenčkom in pa modnim črtastim puloverjem. Za bolj igrive kombinacije jih lahko obujete na zanimive nogavice, ali pa izberete mokasine z robustnim podplatom in ketnico. Vse top trende boste našli tudi pri modelih superg Tamaris, ki so modna obutev, s katero bodo vaši vsakdanji casual stajlingi naravnost šik.

                                                                       

 

Petke, ki vas bodo očarale

Pomemben detajl pri elegantni obutvi so že nekaj sezon petke in pri Tamarisu se za vsak okus najde primerna oblika. Tanka, visoka peta je sinonim za elegantno obutev in je vedno varna izbira, če pa želite biti bolj v trendu, bodo vašo pozornost pritegnili polsandali z nizko, kvadratno peto, ki so primerni tako za bolj elegantne priložnosti, kot za vsak dan, saj so izjemno udobni. Zakaj bi zavoljo mode morali trpeti, če lahko v enem paru obutve združite vse, kar je potrebno za popoln videz. Enako velja tudi za izjemno priljubljene petke, takoimenovane “kitten heels”, s katerimi vsak stajling v hipu postane bolj sofisticiran. So pravi modni kameleon, saj jih lahko jih obujete k jeansu, ali pa elegantnemu krilu.

                                                 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.