Poletje je čas, ko si lahko v modnih kombinacijah privoščimo malo več, predvsem pa imajo prednost tisti čevlji, ki so udobni in v katerih nam ni preveč vroče. Med počitnicami si vsi želimo le tega, da uživamo, raziskovati nove kraje in se brezskrbno družiti, zato je izbira obutve, v kateri se počutimo prijetno, zelo pomembna. Ko se v počitniških krajih sprehajamo po razbeljenem asfaltu ali pa po dobrem zajtrku že po vročini korakamo proti plaži, pridejo udobni natikači in sandali še kako prav. In če so še nedolgo nazaj veljali za tiste čevlje, ki so jih na morju nosili večinoma tuji, starejši turisti, so v zadnjih sezonah postali priljubljen modni kos tudi med mladimi, predvsem pa jih obožujejo modne navdušenke. Toliko raznolikih modelov udobnih natikačev in sandalov za ženske, moške in otroke, kot jih v trgovinah Mass najdete letos, že dolgo niste videli na kupu. Zato ne dvomimo, da boste v kolekcijah te obutve, našli popoln par zase, ki vas bo spremljal pri poletnih dogodivščinah in hkrati poskrbel za piko na i vašemu outfitu za vroče dni.

 

Ni poletja brez legendarnih Birkenstock

Modne navdušenke dobro vedo, kako s stajlingom pritegniti pozornost - tako, da poskrbiš za kontrast, pa naj gre za barve, materiale, ali pa kombiniranje različnih stilov. Letos so njihova poletna izbira št. 1 zagotovo legendarne Birkice, kot ljubkovalno pravimo natikačem Birkenstock, ki jih letošnjo sezono po novem najdete tudi v trgovinah Mass. Ta legendarna znamka je namreč “it” modni trend in zaradi svoje vse večje priljubljenosti, so tudi druge blagovne znamke obutve poskrbele za podobne modele, ki jih obvezno vključujejo v kolekcije poletne obutve. Za Birkenstok natikače velja, da vas v hipu osvojijo z udobjem, in ko jih imate enkrat na nogi, postanejo vaš najljubši poletni modni kos. Za udobnimi natikači, ki imajo podplat iz plute in značilno zaponko na zgornjem delu čevlja, na mass.si, poleg Birkenstocka, pobrskajte še po kolekcijah blagovnih znamk Guess, Gextop in Zaxy.

                                             

 

Začenja se nova doba Crocsov

Če ste pred kratkim obiskali kakšno od svetovnih prestolnic, vam je hitro postalo jasno, da se obutev Crocs, nad katero mnogi vihajo nos, vrača v vsem svojem sijaju. Praktično ni izložbe z oblačili, kjer najnovejša kolekcija za poletje, ne bi vključevala tudi katerega od Crocsovih modelov, v njih pa mesta raziskuje tudi veliko turistov. Ženski natikači Crocs so tudi tisti, ki letos ne bodo manjkali tudi v počitniški prtljagi Slovenke modne vplivnice Hajdi. “Obutev, ki je svet razdelila na dva pola - eni jih obožujejo, drugi ne. Na kateri strani si ti?”, je zapisala na svojem Instagram profilu ob objavi stajlinga z živo roza natikači in tako dokazala, da so lahko tudi Crocsi izjemno modni. Kombinirala jih je z jeansom in z objavo požela val navdušenja med njenimi sledilci. Seveda so to tudi ena najbolj priljubljenih obutev za otroke, ki te natikače naravnost obožujejo. So izjemno enostavni za obuvanje, poleg tega pa tudi vodoodporni in tudi zato ostajajo obutev št. 1 za na morje. V njih nam na morskih tleh ne drsi in so izjemno preprosti za vzdrževanje. Kolekcija natikačev in sandalov Crocs za ženske, moške in otroke, ki jo že najdete v trgovinah Mass, je letos raznolika in čisto za vsak okus se najde nekaj.

                                           

 

Natikači in sandali s platformo

Verjetno ste v zadnjem času velikokrat za določen model natikačev slišali izraz “Scuba” natikači. Nekateri pravijo, da so videti vesoljski, da so robustni, ta debeli natikači in sandali, v resnici pa gre za modele v slogu obutve Yeezy. Prva značilnost, ki jo opazite pri teh natikačih in sandalih, je, da imajo debel podplat, letos izjemno priljubljeno platformo in pa zaobljeno silhueto. Še posebej je ta model poletne obutve priljubljen med zvezdniki in je pomemben modni kos v stajlingih ulične mode. Za najbolj vročimi natikači in sandali s platformo v vseh najbolj iskanih barvah te sezone, od pink, do oranžne in bele, na mass.si pobrskajte po kolekcijah obutve Tommy Hilfiger, Liu Jo in Buffalo.

                                           

 

 

S plaže v mesto

Vodoodporni natikači in japonke, za katere včasih tudi pomislili ne bi, da jih lahko obujete tudi za v mesto, so v zadnjih sezonah dobili tudi precej elegantnejše izpeljanke, ki so primerne tudi za kombiniranje s causal outfiti za vsak dan. Med najbolj priljubljenimi japonkami sta zagotovo znamki Ipanema in Zaxy, ki v svojo kolekcijo vedno več vključujeta tudi modne natikače. Nepogrešljiva obutev za na počitnice, ali pa za to, da jih obujemo za potep po mestu, pa so natikači in sandali Calvin Klein, Replay in Puma.

                                         

 

Prispevek nima komentarjev.