Topli in udobni čevlji so v hladnih dneh ključnega pomena, saj nam je v njih toplo, ščitijo nas pred vlago in so tudi zelo udobni. Zimska obutev je tudi odličen modni dodatek, ki nam pomaga ohraniti stilsko dovršen videz tudi v mrzlih zimskih dneh. Na mass.si boste našli široko ponudbo zimske obutve za različne priložnosti in aktivnosti. Za vsak dan, za v službo, za v šolo in za po prazničnih nakupih, so odlična izbira gležnjarji s platformo. So topli, udobni in šik, kar pomeni, da ste lahko tudi v mrzlih mesecih oblečeni in obuti po zadnji modi. Za vse, ki radi sami, ali pa z družino, preživljate čas na prostem, so na voljo številni modeli športne zimske obutve, tako ženska, kot moška in otroška. Letošnji trendi v zimski modi so raznoliki. Še vedno so med najbolj priljubljenimi čevlji klasični modeli, vendar vedno bolj prevladuje tudi bolj drzna obutev, ki vsakemu zimskemu outiftu doda piko na i.

V trgovinah Mass smo pripravili veliko izbiro modne in športne zimske obutve za vso družino in pri nas boste nas našli pravi par zase, ali pa za svoje otroke. Ne pozabite, da je zimska obutev investicija v udobje, toploto in stil.

 

Gležnjarji z robustim gumijastim podplatom

Ali tudi vam ob misli na mrzle zimske dni najprej pride na misel to, da morate svojo garderobo osvežiti s toplimi in udobnimi čevlji? Takšnimi, v katerih vam na zaledenelih tleh ne bo drselo? In seveda, pri tem ne želite žtrvovati svojega stila? Brez skrbi, v trgovinah Mass smo se dobro založili s kolekcijami gležnjarjev z robustnim gumijastim podplatom za ženske in moške. Gležnjarji z vpadljivim gumijastim podplatom so v kolekcijah ženske obutve vroč trend, ki je postal prava uspešnica v zimskih modnih kombinacijah. Za casual outfite so kot nalašč Converse in Skechers gležnjar superge. Letos so izjemno popularne in so odlična izbira za obutev za vsak dan, za prosti čas, za v šolo, pa tudi za v službo, kjer si lahko privoščite bolj sproščen stil oblačenja. Bolj sofisticirana izbira so bulerji z gumijastim podplatom. Modele, kot so okrašeni Liu Jo in Guess gležnjarji, monokromatski gležnjarji znamke Steve Madden, ter šik gležnjarji Tamaris, lahko obujemo tudi na bolj elegantna zimska oblačila, na satenasta krila in pletene obleke, ljubiteljice klasike Dr. Martens pa boste navdušene nad zimsko verzijo priljubljenih bulerjev - podloženi so z mucko.

Moška modna obutev za jesen in zimo, že dolgo ni bila tako šik in tudi moški ste letos lahko obuti tako, kot zapovedujejo trendi, brez skrbi, da boste morali v vaših novih gležnjarjih kakorkoli “trpeti”. V kolekcijah gležnarjev blagovne znamke Jeep, Tom Tailor in Timberland najdete športno elegantne modele, ki vam bodo vsakodnevno olajšali odločitev, kaj obuti za v mrzel zimski dan. Če niste ravno največji ljubitelji gležnjarjev, lahko izbirate tudi med robustnimi supergami z gumijastim podplatom. Tudi vlaga in snega nista ovira, da ne bi bili obuti modno in s stilom tudi v prostem času. Čevlji Helly Hansen in Sorel so pojem lepih zimskih in vodoodpornih čevljev za moške, ki outfitom dodajo karakter in šik sproščenost. V njih boste brezkrbno zakorakali v mrzle dni in sneg.

                        

 

Topli semiš gležnjarji

Mrzli in suhi dnevi so kot nalašč, da obujete gležnjarje iz semiša, ki so podloženi in tako lepo poskrbijo, da vam je v noge toplo. So mešanica stila, udobja in funkcionalnosti in se odlično vklopijo v stajlinge za jesen in zimo. Ena od super lastnosti semiš gležnjarjev je, da so priljubljeni med vsemi generacijami in spoloma. Zaradi svoje vsestranskosti jih obožujejo tako ženske kot moški, prav tako pa so na mass.si na voljo tudi v otroških velikostih. Ni ovir, da ne bi vsa družina lahko uživala v toplini in edinstvenem slogu, ki ju ponujajo ti čevlji. 

V kolekcijah ženske obutve letos najdete zares veliko izbiro gležnjarjev iz semiša visokokakovostne avstralske blagovne znamke Emu. To obutev odlikuje izjemno udobje in zaradi svoje priljubljenosti je postala nepogrešljiva v casual stajlingih za vsak dan. So vsestranski in z njimi lahko ustvarjate različne videze, ki ustrezajo vašemu slogu oblačenja. Posebej prisrčni so modeli za deklice, potiskani s samorogi in posuti z bleščicami. Podobne ženske modele v stilu Uggic pa najdete tudi pri blagovnih znamkah Esprit, UPcollection in Gioseppo, še posebej vam bodo padli v oči gležnjarji, ki so na zgornjem delu okrašeni s kamenčki. To bo vašemu vsakdanjemu stajlingu dodalo nekaj bleščečega.

Sicer pa semiš gležnjarje odlično kombiniramo z različnimi stili jesenske in zimske garderobe, kar bo razveselilo predvsem moške, ki pri obutvi običajno iščete tudi to, da so preproste za stiliranje. Modni znamki Bugatti in Wrangler pri tem nikoli ne razočarata. Za casual in sproščene videze lahko toplo podložene semiš gležnjarje nosite s kavbojkami in puloverji ali pa z usnjeno jakno za bolj rokerski videz. Njihova vsestranskost vam omogoča, da ustvarite videz, ki ustreza vašemu slogu in priložnosti. Da bi vaše nove in lepe semiš gležnjarje ohranili v odličnem stanju, je pomembno, da jih pravilno vzdržujete. Priporočljivo je, da jih impregnirate s pršilom za zaščito pred vlago.

                                 

 

Ženska modna obutev za na sneg

Letos o tem ni več dvoma. Obutev za na sneg je tudi uradno postala modna obutev, ki je obvezen kos v zimski garderobi vsake modne navdušenke in jo brez težav za vsak dan kombiniramo s teddy plašči in elegantnejšimi puhovkami. Ti čevlji, modo, udobje in praktičnost združujejo na izjemno privlačen način. Vzljubile so jih modne navdušenke po vsem svetu, družabna omrežja so jih popularizirala, in tako so zdaj nepogrešljiv del zimske mode. V njih vas ne bo zeblo, videti boste odlično in se tako lahko brezskrbno sprehajali po snežnih ulicah, se odpravili po nakupih, spili topel čaj ali kuhano vino s prijatelji na prostem, obiškali božični sejem ali prireditev na prostem. Zelo dobro se je prijelo tudi njihovo ljubkovalno ime, “Snežke”. Najlepše modele najdete v kolekcijah znamk D.Franklin, Gant, Tamaris in Sorel.

                                   

 

Moška modna obutev

Moška modna obutev za jesen in zimo, že dolgo ni bila tako šik in tudi moški ste letos lahko obuti tako, kot zapovedujejo trendi, brez skrbi, da boste morali v vaših novih gležnjarjih kakorkoli “trpeti”. V kolekcijah gležnarjev blagovne znamke Jeep, Tom Tailor in Timberland najdete športno elegantne modele, ki vam bodo vsakodnevno olajšali odločitev, kaj obuti za v mrzel zimski dan. Če niste ravno največji ljubitelji gležnjarjev, lahko izbirate tudi med robustnimi supergami z gumijastim podplatom. Tudi vlaga in snega nista ovira, da ne bi bili obuti modno in s stilom tudi v prostem času. Čevlji Helly Hansen in Sorel so pojem lepih zimskih in vodoodpornih čevljev za moške, ki outfitom dodajo karakter in šik sproščenost. V njih boste brezkrbno zakorakali v mrzle dni in sneg.

                                     

 

Modni, varni in udobni otroški čevlji za mrzle dni

Otroška zimska obutev je ključnega pomena, saj mora biti kakovostna, topla, udobna in varna. S pravilno izbiro boste poskrbeli, da bodo zimski dnevi kljub mrazu in snegu brezskrbni. V Massu se tudi zavedamo, da so otroci vedno bolj pozorni tudi na modo, zato je pomembno, da pri izbiri zimskih čevljev za naše najmlajše, združimo praktičnost s stilom. Veliko modelov je mini različica modelov za odrasle in to naredi otroški zimski outfit še bolj prikupen, obenem pa se jim tudi dobro zdi, da so obuti kot odrasli. Otroški zimski gležnjarji in škorenjčki so izdelani iz trpežnih materialov, ki prenesejo vsakodnevno rabo za v vrtec ali šolo in so odporni na neprijazne zimske vremenske razmere. Prav tako je še ena od pomembnih lastnosti, ki jih najdete v kolekcijah otroških zimskih čevljev ta, da podplat nudi dober oprijem in da je obutev vodoodporna. Notranja podloga je mehka in topla, navdušujejo pa tudi praktični detajli, kot je zapenjanje na ježka. To je, še posebej v jutranji naglici, velika olajšava. Na mass.si boste našli veliko modelov otroške obutve za jesen in zimo po zadnji modi, pobrskajte po kolecijah priznanih blagovnih znamk kot so Skechers, Replay, Crocs, Sorel, JCL, Superfit, Kidaloo in Tom Tailor.

                                                                   

 

 

Prispevek nima komentarjev.