Zimske radosti so pred vrati in kmalu bo tudi mestne ulice pobelil sneg. Verjetno se tudi vi že sprašujete, kakšne čevlje naj obujete za dni, ko je zunaj že kar precej mrzlo. Kaj torej obuti za sprehod po mestu? Kako svoj stajling prilagoditi zimskim razmeram, a ne na račun udobja ali videza? Kakšni zimski čevlji so letos sploh moderni? V trgovinah in spletni trgovini Mass boste našli odgovore na vsa ta vprašanja, saj smo se dobro založili z eno najbolj priljubljenih obutev za zimo - toplimi gležnjarji. Brez dvoma sodijo med ključne kose vsake ženske garderobe za hladne dni, kolekcije teh čevljev pa prinašajo modele za vsak, še tako zahteven modni okus. Letošnji modeli ženskih toplo podloženih gležnjarjev vas bodo lepo greli v noge, pri tem pa vam ne bo treba skleniti kompromisa med videzom in udobjem.

Bližajo se počitnice in prazniki, veliko časa bomo preživeli na prostem, v naravi, si po mestih ogledovali čudovito okrasitev in lučke in nazdravljali s prijatelji. Pri tem je pomembno, da nas ob vseh teh priložnostih ne zebe in da smo hkrati oblečeni in obuti priložnosti primerno. V kolekcijah tople obutve boste tako našli modele, ki se izvrstno ujemajo s športnimi oblačili, z urbanimi outfiti in stajlingi za vsak dan. Tako jih lahko obujemo tudi na kavbojke, dolge volnene obleke in jih nosimo z zimskimi plašči.

Pri zimski obutvi smo običajno vsi še malo bolj pozorni, kakšno izberemo, saj moramo kljub vsemu svoje modne kombinacije prilagajati snegu, mrazu ali dežju. Vendar pa brez skrbi tudi s toplo podloženimi gležnjarji smo lahko obuti po zadnji modi. Najbolj vroče trende obutve te sezone najdemo namreč tudi pri modelih toplih čevljev. To so na primer robustni podplati, ki naša stopala še dodatno ščitijo pred mrazom, do čevljev v nevtralnih barvah, kot sta bež in svetlo rjava. So zelo enostavni za kombiniranje in zimski monokromatski stajlingi še vedno veljajo za prefinjene in elegantne. Med toplimi gležnjarji najdemo tudi letos mega priljubljene kvadratne pete, to sezono pa je nepogrešljiv dodatek k zimski obutvi za ženske tudi mucka. Najdemo jo tako na bolj elegantnih kot tudi športnih gležnjarjih. Vabljeni, da z nami pobrskate po tudi dobesedno najbolj vročih modelih gležnjarjev priznanih blagovnih znamk, kot so Tommy Hilfiger, Sorel, Timberland, Tamaris, Caprice, Mustang, Panama Jack, Guess in Replay.

 

Za udobne in trendi stajlinge

Zadnje sezone so se v ospredje najbolj priljubljene obutve za hladne dni prebili robustni gležnjarji. Postali so modni kos, ki ga v svojo garderobo lahko vključimo vsak dan. Popolni so za tiste dni, ko je zunaj res mrzlo, odlikujejo jih namreč debel podplat in topla podloga. A brez skrbi, v njih ne boste videti, kot da ste se ravnokar spustili s kakšnega izleta, ko ste obiskali hribe. Robustni zimski gležnjarji so namreč moderni in trend obutve, s katerim lahko ustvarjate stajlinge po zadnji modi. Tako vas bodo zagotovo navdušili zanimivi detajli, kot so zgornji deli obutve iz materiala, ki spominja na bundo, potiski logotipov in zanimivi podplati.

                                   

Urbano in šik

Model obutve, ki prav nikoli ne gre iz mode in ga najdemo v kolekcijah za različne sezone, so zagotovo chelsea gležnjarji. Zdaj lahko takšne, ki so podloženi z mucko, nosimo tudi pozimi. Ti udobni gležnjarji so pika na i vsakemu urbanemu outfitu in so zelo priljubljeni za vsakodnevne stajlinge. Ljubiteljice pet pa boste brez dvoma navdušene nad modeli s kvadratno peto. Ta je letos eden izmed bolj iskanih trendov pri obutvi, hkrati pa tudi odlična rešitev, kadar želite biti popolno urejeni od glave do pet in da vam je hkrati v noge tudi prijetno toplo.

                                                   

 

V stilu tudi na sneg

Če še niste navdušeni nad snegom in zimskimi razmerami, vas bodo morda kolekcije obutve za na sneg, ki jo najdete na mass.si in v naših trgovinah, prepričale v nasprotno. Obutev za na sneg namreč že dolgo niso več samo klasične “skibucke”, ampak so to postali čevlji, ki jih lahko brez skrbi obujemo tudi za druge zimske priložnosti. Vaše noge bodo lepo na toplem in suhem, vi pa boste tudi v hladnih dneh videti šik in urejeni po zadnji modi.

                                                      

Za suho in hladno vreme

Zagotovo so ena izmed najbolj udobnih obutev gležnjarji v stilu popularnih “Uggic”, tak model obutve na mass.si najdete pri znamki Esprit in pri prav tako svetovno priznani blagovni znamki EMU, ki prihaja iz Avstralije, domovine tega stila čevljev. So idealna casual obutev za suho zimsko vreme, enostavne za obuvanje in za kombiniranje z zimskimi oblačili.

 

 

Prispevek nima komentarjev.