Toplo podloženi modni gležnjarji se to jesen ponovno vračajo kot obvezni trend. In ne, to zimo ne gre le za menjavo obutve, ampak za dopolnitev stila in poleg tega, da boste obute po zadnjih modnih zapovedih, bodo gležnjarji, podloženi z mucko in debelim podplatom poskrbeli, da vam bo v noge tudi prijetno toplo. Letos so med najbolj zaželenimi modnimi kosi toplo podloženi gležnjarji, na katere prisegajo tudi influencerke. V njih boš videti top in še v noge te ne bo zeblo. Z lahkoto te gležnjarje kombiniraš na pajkice, krilo ali jeans, dodaš plašč in že lahko odhitiš naprej po opravkih.

Toplo podloženi gležnjarji že nekaj sezon niso več samo obutev za na sneg in za po smučanju, v hladnih dneh so popolna obutev za prosti čas. Nekateri so vpadljivi, drugi se prefinjeno elegantni, kot na primer gležnjarji Tommy Hilfiger, tretji pa zelo športni. Od tukaj naprej je vse prepuščeno vaši domišljiji in vašemu modnemu okusu.

                               

 

Praktičnost ni bila še nikoli tako stajliš

Guess te bo popeljal v zasnežene in praznične dni, opazili te bodo vsi, tebi pa bo toplo in udobno. Obutev, ki ti jo bodo zavidali so gležnjarji Replay, prefinjeni in elegantni pa so toplopodloženi čevlji Tommy Hilfiger. Če imaš bolj športni stil in je tvoj življenjski ritem hiter, potem so top izbira gležnjarji Sorel ali Northface, domišljija pa ti bo podivjala pri kombinaciji črne, bele in živalskih vzorcev gležnjarjev Replay. Popoln model za popoldanske obveznosti, ko nimaš časa, da bi se ukvarajla s tem, kako boš kombinirala oblačila in čevlje. Tudi v najbolj enostavnih oblačilih boš z njimi naredila vtis.

                 

 

 

                          

 

 

                                   

Prispevek nima komentarjev.