Veste, da obstaja povsem enostaven način, kako lahko osvežite jesensko garderobo? Z novim parom modne obutve!

To jesen vas bo navdušila nova kolekcija obutve, ki je topla, udobnam, predvsem pa zelo v trendu. Z monokromatskimi gležnjarji, chelsea gležnjarji z debelim podplatom ali pa z mokasini, ki se letos vračajo s poudarjenimi podplati, boste zadeli v polno. Prav vsak model priljubljene jesenske obutve je doživel osvežitev in z navdušenjem boste brskali po najnovejših kolekcijah obutve priznanih blagovnih znamk.

Moksini s poudarjenim podplatom

Večna klasika, ki je letos doživela moderno preobrazbo. To jesen bodo vašo modno kombinacijo lepo dopolnili mokasini s poudarjenim podplatom, ljubiteljice bolj elegantne obutvr pa boste navdušene nad še enim detajlom - verižico. Črni lakasti mokasini Creator so tako primerni tudi za večerne stajlinge.

Cevasti škornji

Škornji so ena najbolj priljubljenih obutev za hladnejše jesenske dni, nikoli ne gredo iz mode, le vsako leto nas razveselijo z osveženimi modeli. Letos so to cevasti škornji, ki so mehki, udobni in jih lahko kombinirate tako s hlačami kot krilom.

                       

Gležnjarji z robustnim podplatom

Trend poudarjenih podplatov se to jesen nadaljuje tudi pri gležnjarjih. Vsi vemo, da so to eni najbolj hvaležnih čevljev. Zato, ker jih lahko kombinirate k skoraj vsakemu stajlingu, poskrbijo, da ste videti oblečeni po zadnji modi, v njih vam bo v hladnih jesenskih dneh tudi prijetno toplo. Črni Liu Jo gležnjarji z robustnim podplatom, ki nekoliko spominjajo na bulerje, a v bolj elegantni izvedbi, vas bodo prav gotovo navdušili. 

Obutev v bež odtenkih

Letos monokromatske obutve enostavne ne morete spregledati, lahko bi rekli, da je to hit te jeseni. Stopite iz svojih okvirjev ter si omislite bež škornje z vezalkami Sherlock Soon. So izjemno udobni in v vašemu videzu bodo dali pridih svežine in drznosti.

Superge s poudarjenim podplatom

Obutev, ki jo nosimo čez celo leto in je nepogrešljiv modni kos tudi v jeseni. Med top pet trendi te sezone so tako zagotovo monokromatske superge, kot so na primer Steve Madden modne superge s prozornim podplatom in pa superge s poudarjenim podplatom. Replay superge v zlato črni barvni kombinaciji so zares šik in navdušile bodo vse ljubiteljice športne elegance.

Za konec pa še presenečenje ….Ljubiteljice udobja pa bo zagotovo razveselila tudi novica, da je večina modnih znamk v svoje kolekcije uvrstila tudi copatke, v katerih se boste razvajali doma. Zaljubili se boste v prijetno tople copatke iz umetnega krzna Tommy Hilfiger, tistim, bolj drznim pa bo zagotovo zaigralo srce ob pogledu na črne ali srebrne “bunda” copate Calvin Klein.

         

 

Prispevek nima komentarjev.