Z barvami vas bomo razvajali celo pomlad, saj so police naših trgovin že v polnem razcvetu. Letos so svojo priložnost dobili čevlji, ki izstopajo ne le zaradi oblike, debelih podplatov in različnih dodatkov, kot so kamenčki in ketnice, ampak zaradi barv. Barve imajo glavno besedo! Ta ključni trend letošnje pomladi na mass.si najdete pri vseh najbolj priljubljenih modnih znamkah obutve kot so Steve Madden, Replay, Liu Jo, Converse, Skechers in Creator.

In brez skrbi! “Notri” vas bo potegnilo tudi, če ste do sedaj prisegali na klasiko, rjave in črne čevlje. Če nič drugega, boste že ob pogledu na čudovite pomladne modele superg, mokasinov in ostale obutve, takoj postali boljše volje. Trendi barv za pomlad 2022 namreč prinašajo dobro energijo, dobre vibracije in navdušeni boste, s kakšno lahkoto in enostavnostjo te čevlje kombinirate na oblačila za vse priložnosti. Ste povabljeni na poroko? Imate pomemben poslovni sestanek? Maturantski ples, zmenek, ali pa druženje s prijateljicami? To vse so dogodki, na katerih želimo narediti vtis in letos je v čevljih v kateri izmed TOP barv te pomladi, uspeh zagotovljen.

V dneh, ko nas začnejo božati prvi topli sončni žarki, zaživijo tudi mestne ulice in postanejo modna prizorišča. Letos so jih preplavili čevlji v t.i. neutrals barvah, ki jih lahko po mili volji kombiniramo z vsem. Pokukajte na instagrame modnih vplivnic in videli boste, da postajajo vedno bolj drzne. Med seboj kombinirajo močne odtenke oblačil, čevljev in modnih dodatkov, različne materiale in z njimi sporočajo svojo zgodbo. Zakaj je ne bi tudi vi?

 

Roza, modra in viola

Baby pink je to pomlad zares nepogrešljiva in je trend pri vseh modelih obutve, od robustnih gležnjarjev, do superg. Ne glede na to, ali prisegate na minimalizem, ali pa bolj razkošne stajlinge, obutev v baby pink in v baby blue barvi je prav pri vsakem od njih popolna pika na i. Do izraza ti čevlji pridejo še posebej, če jih kombinirate z oblačili v beli barvi. Tako bo vaš modni stil naravnost zaživel. Tukaj je naš predlog za kombinacijo, s katero boste zares zažigali: bel kostim in sandali v baby blue barvi.

Baby pink gležnjarji pa so naravnost popolni za monokromatske stajlinge, ki so letos še vedno “in”, z roza supergami pa lahko ustvarite najbolj drzno barvno kombinacijo te pomladi - s hlačami ali obleko v oranžni barvi.

gležnjarji Steve Madden                         polsandali Steve Madden

 

Mint in svetlo zelena

Obutev v mint in svetlo zeleni barvi je letos pika na i vsakemu stajlingu, pa naj bo to eleganten, športen, ali causal slog. Tista vsestranska obutev, s katero se lahko po mili volji poigravate, pa so mint mokasini z debelim podplatom. Z njimi je tako vaša modna kombinacija za eno vrsto priložnosti mladostna in razigrana, za drugo pa umirjena in zadržana, a vseeno dovolj drzna, da ne ostanete neopaženi.

Vi ste tisti, ki narekujete, kakšen vtis boste ustvarili in obutev v mint ali zeleni barvi je pri tem vaša super zaveznica. Tudi, če se odločite, da boste svetlo zelene superge ali sandale obuli k jeansu in beli srajci. Enostavno in učinkovito.

superge Converse                              salonarji Steve Madden

 

Konjak bež

Največja novost pri trendih obutve je to pomlad konjak bež barva, ki vas bo navdušila s svojo vsestranskostjo. Mokasini v tej barvi so letos brez dvoma must-have obutev, tudi zato, ker se čisto zares ujemajo z vsem. Kombinirate jih lahko z belo barvo, z vsemi bež, roza in modrimi odtenki, elegantno pa izpadejo tudi v stajlingih s črno barvo. Še pred leti bi se verjetno modni strokovnjaki ob omembi kombinacije rjavkastih odtenkov obutve in črnih oblačil prijeli za glavo, ampak to pomlad je v ospredju drznost, tudi, če to pomeni, da boste konjak bež čevlje obuli na črne hlače.

Ne bo vam žal, če si boste privoščili kakšen par obutve v konjak bež barvi, saj so odličen modni dodatek za vsako priložnost in za vsak slog. Pa naj bo to poslovna eleganca, sproščen, casual stajling, nosite pa jo lahko na kavbojke ali h kostimu.

   natikači Les Autres                              mokasini Creator

 

Bela

O, ne, letos ne bodo v belih čevljih pred oltar korakale le neveste in bela barva ni več rezervirana le za poletje! To pomlad so beli lakasti salonarji in beli sandali že zavzeli instagram. Monokromatski stajlingi še nikoli niso bili hkrati tako sofisticirani in seksi. Modne vplivnice so več kot očitno očarale tudi bele superge z debelim podplatom, ki so nam pokazale, da je to lahko obutev tudi za bolj resne stajlinge. Zelo rade jih namreč kombinirajo s srajcami in suknjiči.

salonarji Les Autres.                            superge Liu Jo

 

Bež

Barva obutve, ki nikoli ne gre iz mode in se je nikoli ne naveličamo. Bež mokasini s tankim in debelim podplatom, bež superge, bež salonarji, bež balerinke. Bež, bež, bež  … Praktično ni modela ženske obutve, ki ne bi bil na voljo tudi v tej barvi. In zakaj jo tako obožujemo? Ker je vsestranska in, če med trendi te pomladi izstopa beseda neutrals, barve, ki se ujemajo z vsem, je med njimi zagotovo na prvem mestu ravno bež. Ta letni čas in letošnje modne zapovedi pa so ji tako ali tako naravnost pisane na kožo.

mokasini Tamaris                             salonarji Guess

 

Rose gold, zlata in srebrna

“Daj ženski popoln par čevljev in z njimi bo osvojila svet.” Citat, ki je priljubljen že desetletja, mi bi ga letošnjo pomlad le malo preuredili in zapisali, da “Daj ženski zlate ali srebrne čevlje in svet bo njen.” Letos se bo na dogodkih in mestnih ulicah več kot očitno bleščalo, saj bodo čevlji v zlati, srebrni in rose gold barvi nepogrešljivi. Se sprašujete, kako jih kombinirati? Nič lažjega, saj je ta obutev tista, ki bo vse delo opravila namesto vas, vi se morate le odločiti, ali bo vaš stajling sproščen, ali eleganten.

superge Liu Jo                         balerinke Caprice

 

Torej, ko boste naslednjič stali pred odprto omaro z oblačili in vzdihovali, kaj bi oblekli, se spomnite našega enostavnega trika. Čevlji v kateri od TOP barv te pomladi, ki v hipu popestrijo vsak stajling. Še tako enostavne modne kombinacije bodo s supergami, mokasini in salonarji v baby pink, rose gold, baby blue, zlati, ali mint barvi dobili povsem nov videz.

In zapomnite si. Letos je zapoved - več je več in naš nasvet je, da se tega nikar ne ustrašite, ampak si z barvami dajte duška. Naj vam bodo kolekcije obutve na policah trgovin MASS v navdih, kako lahko osvežite in dopolnite svoja spomladanska oblačila.

 

 

 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.