Modni natikači so že vse od spomladanskih predstavitev kolekcij ženskih čevljev težko pričakovan trend. Letos poleti bodo namreč top obutev, s katero boste lahko poskrbeli za marsikateri zanimiv stajling. 

Med ključnimi trendi, ki bodo letos zagotovo osvajali tako srca zapriseženih fashionistk kot tudi srca vseh, ki imate radi udobno in lepo obutev, je tudi nekaj takšnih, ki se po nekaj sezonah vračajo v osveženi podobi.

 

Vpadljivi natikači s platformo

Ta obutev se v kolekcijah poletnih čevljev občasno pojavlja že kar nekaj sezon, letos pa je ta trend dobesedno eksplodiral in blagovne znamke so ga še nadgradile. Platformo poudarjajo detajli kot so črte, vzorci in logotipi ob straneh podplatov, v središču pozornosti pa bodo tokrat predvsem beli in espadrila podplati. Dodali vam bodo nekaj višine, prav tako pa so popolna kombinacija za k romantičnim poletnim oblekam in krilom.

 

Natikači s kvadratno konico

To bo letos must-have obutev vsake fashionistke in že dolgo niso bili tako v modi, kot bodo v letošnjih toplih dneh. Nekaj posebnega so zaradi kvadratne oblike konice; vsak stajling z njimi v hipu postane elegantnejši, a s ščepcem ostrine.

Drzni chunky natikači

Vse, ki obožujete vpadljivo obutev, boste zagotovo navdušene nad chunky natikači znamke Replay. Letos si boste s stajlingi lahko dali duška. Že prejšnjo sezono priljubljeno obutev so pri Replayu osvežili z detajli na zgornjem delu, poleg napisov in logotipov so natikače okrasili še s perlicami, bleščicami in kamenčki. Popolno tako za pisane kot monokromatske poletne stajlinge.

Detajli, detajli, detajli

Naj bo to zgornji del natikača v vzorcu prepletenih usnjenih trakov, netki, elegantna pentlja, ali pa bleščice, to poletje se bo vse vrtelo okoli detajlov. Veliko je kamenčkov, srebrne in zlate barve, zanimivih vzorcev na zgornjem delu, kombinacij z živalskimi potiski in letos tako zelo modernega vzorca prelepetenega usnja.

 

Elegantni “flat natikači”

Minimalizem je vedno “in”, in če želite, da bo vaš poletni stajling popolnoma šik, so popolna izbira modni natikači z ravnim podplatom. Nevsiljivo elegantni, letos okrašeni s priljubljenimi detajli, kot so zanimive zaponke ali kamenčki, a še vedno ravno prav diskretni, da so pika na i minimalističnemu outfitu. 

Prispevek nima komentarjev.