Spreminjajoči se trendi v modi prinašajo tudi vedno več možnosti pri izbiri obutve za delovno okolje. Vsaka služba ima svoje specifične zahteve glede oblačil in obutve, zato je pomembno, da izberemo primerno obutev, ki se ujema z zahtevami glede oblačenja v naši službi. Seveda pa pri tem ne smemo pozabiti tudi na naš osebni stil. Na mass.si boste v ponudbi ženske in moške obutve našli veliko modelov čevljev, ki so popolna izbira za modne kombinacije za v službo. Pri izbiri tovrstne obutve moramo upoštevati več dejavnikov, kot so vrsta dela, delovno okolje, “dress code” in seveda naš osebni okus. Pri obutvi za v službo je zagotovo pomembno tudi njeno udobje in funkcionalnost, saj lahko dolgotrajno nošenje neudobnih čevljev slabo vpliva na naše počutje in učinkovitost pri delu.

V nekaterih delovnih okoljih zahtevajo bolj elegantno in formalno obutev, medtem ko so drugje dovoljeni bolj sproščeni in udobni čevlji. Klasični salonarji in usnjeni mokasini so pogosto varna izbira, saj so elegantni, udobni in primerni za različne priložnosti. Vendar pa se trendi tudi v poslovni modi nenehno spreminjajo, zato so danes bolj modne in drzne možnosti, kot so pisani salonarji ali superge, vedno bolj sprejemljive tudi v poslovnem svetu. Nove kolekcije ženske in moške obutve v trgovinah Mass so tem trendom pisane na kožo, saj v ospredje tudi pri elegantnih čevljih prihaja sproščenost, ki pa hkrati še vedno poskrbi za šik in prefinjen videz.

 

Elegantna ženska obutev za v službo

Klasični salonarji so vedno v modi in so odlični za kombiniranje s poslovnimi outfiti. Črni ali bež čevlji s peto se zelo lepo ujemajo s skoraj vsako vrsto poslovnega oblačila, od oblek do hlačnih kostimov. Za malo več drznosti v poslovnem videzu so letos odlična izbira pisani salonarji. Našemu outfitu dodajo svežino in unikaten pridih, ki je tako značilen za spomladanske stajlinge, hkrati pa so še vedno primerni za poslovno okolje. Kmalu prihajajo tudi toplejši dnevi in s tem tudi priložnost , da nosimo nekoliko bolj odprto obutev, kot so polsandali. So prefinjeni čevlji, ki pa se zlahka kombinirajo z vsakršnim stilom, lahko jih nosimo tako k elegantnim poslovnim oblekam kot tudi k bolj sproščenim modnim kombinacijam, Poleg tega imamo pri polsandalih možnost izbire med različnimi višinami pet, tako da bo vsaka ženska zagotovo našla svoj priljubljen par. Tiste, ki imajo raje minimalističen stil, bodo zagotovo prepričali preprosti, a elegantni polsandali brez dodatkov, medtem ko se lahko bolj drzne modne navdušenke poigravajo z okrašenimi polsandali, ki imajo dodatke, kot so bleščice, verižice ali vpadljive pentlje.

                           

 

Za sproščene poslovne stajlinge

Za bolj sproščene dneve v pisarni so primerne tudi udobne balerinke, ki so letos ponovno v ospredju elegantnejših ženskih stajlingov, zelo lepe modele na mass.si na primer najdete pri blagovnih znamkah UPcollection, Gioseppo, Caprice in Lauren. Tako kot pri polsandalih in salonarjih, se lahko tudi pri tem modelu ženske obutve poigravamo z različnimi oblikami in barvami ter jih tako prilagodimo našemu stilu in zahtevam delovnega okolja. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi mokasinov. Priljubljeni so zato, ker so zelo prilagodljiva obutev, primerna tako za delovno okolje kot tudi za družabne dogodke po službi. Z mokasini odpadejo skrbi, ali bomo videti urejeni, saj so že sami po sebi šik in primerni za večino priložnosti, za bolj sproščen poslovni videz jih na primer lahko kombiniramo z jeans hlačami in suknjičem. Kadar pa želimo bolj izčiščen in resen poslovni videz, lahko k belemu ali smetanovemu hlačnemu kostimu obujemo bele mokasine Tamaris z zlato ketnico. Podoben učinek lahko dosežemo tudi s črnim kostimom in črnimi mokasini, izbira je odvisen predvsem od našega osebnega okusa in želja.

                             

 

Superge za sproščeni petek

Ob petkih, ko mnoge službe prakticirajo sproščene stajlinge, so superge odlična izbira za dopolnitev poslovnega videza. Primerne so tudi za vse, ki imajo bolj aktivno delovno okolje ali pa tiste, ki želijo svojemu poslovnemu outiftu preprosto dodati malo ležernosti.

Bele superge so že dolgo časa pogosta in varna izbira tako za ženske kot tudi moške in jih enostavno kombiniramo z različnimi oblačili, od kavbojk do oblek. V kolekcijah belih superg na mass.si boste našli raznolike modele, od klasičnih oblik, do superg z bolj vpadljivimi podplati in zanimivimi detajli, ki omogočajo, da tudi v službi izrazite svoj slog oblačenja. Na spletni strani Mass.si lahko najdete široko paleto belih superg različnih blagovnih znamk, kot so Valentino, Calvin Klein, Mexx, Steve Madden, Tamaris, New Balance, Tommy Hilfiger, Gant, Guess in še mnoge druge, ki vam bodo pomagale ustvariti popoln sproščen petkov videz. Letos pa so zelo modne tudi pisane superge, ki so super izbira za tiste, ki si želijo izstopati in svojemu outfitu dodati nekaj barve in vzorcev.

                               

 

 Moški čevlji za poslovni videz

Podobno kot pri ženski obutvi velja za salonarje, so tudi moški klasični usnjeni čevlji na vezalke nepogrešljivi del poslovnega videza. Ti čevlji so simbol elegance, brezčasnosti in profesionalnosti, zato so idealna izbira za različne poslovne priložnosti. Črni ali rjavi čevlji iz gladkega usnja predstavljajo osnoven kos v garderobi vsakega moškega, saj z njimi enostavno nadgradi svoj videz v bolj elegantnega, ne glede na to, za kakšno priložnost gre. So vsestranski in lahko jih nosijo tako s klasičnimi oblekami kot tudi z jeans hlačami, kar pomeni, da so vedno pri roki za delovne dni v pisarni ali za poslovna srečanja izven nje. Poleg klasičnih čevljev na vezalke, ki jih najdete pri blagovnih znamkah Boss, Bugatti in LLoyd, moda za moško poslovno obutev dovoljuje tudi mokasine, ki so odlična in udobna alternativa za bolj casual videz.  

                                   

 

Prispevek nima komentarjev.