Izbira kakovostne in trendi obutve že dolgo ni bila tako enostavna, saj v naših trgovinah na enem mestu najdete zares veliko ponudbo obutve priznanih blagovnih znamk. Izbrali smo najbolj trendi modele, ki so osvojili tako naše zveste stranke kot tudi modne navdušenke in ravnodušnih zagotovo ne bodo pustili tudi vas.

 

Guess

Že na daleč prepoznaven logotip tega mega priljubljene blagovne znamke, je tudi to jesen ena od glavnih značilnosti kolekcij. Vzorec najdete tako na gležnjarjih, tudi pri Guessu najdete nekaj zares lepih gležnjarjev z letos tako modno kvadratno peto kot na škornje. Eden od dodatkov, ki bo zagotovo vzbudil pozornost, je tudi mucka na tem modelu gležnjarjev in nekaj je gotovo. Če želite, da vas opazijo, obujete čevlje Guess, o tem ni dvoma. Kot ključni jesenski kos ne smemo spregledati mokasinov z debelim podplatom in ketnico kot detajlom.

Ker letos v nobeni kolekciji priznanih blagovnih znamk praktično ne smejo manjkati elegantni čevlji, boste lahko ljubiteljice Guessa svojo jesensko garderobo dopolnile s salonarji in škornji s petko.

                                       

 

Tommy Hilfiger

Enostavno najbolj šik casual obutev najdete tudi letošnjo jesen pri tej svetovno uveljavljeni blagovni znamki. S škornji in gležnjarji, ki so primerni za vsako priložnost, trdno zasidrana med najbolj priljubljeno obutvijo za hladne dni. Tommy Hilfiger velja za tisto obutev, ki je všeč praktično vsem. Vsak najde nekaj za svoj okus. Pri gležnjarjih tako lahko izbirate med kvadratno in tanko petko, v kolekcijah superg pa najdete klasiko, ali pa letošnja top trenda, skate podplat in debel podplat z narezano gumo. Pri Tommyju pa so poskrbeli tudi za tiste modne navdušenke, ki imata rade noge na toplem tudi doma, zato hitro pobrskajte po ponudbi nadvse udobnih copatkov iz umetnega krzna.

                                       

 

Steve Madden

Urbana moda je tudi zahvaljujoč blagovni znamki Steve Madden doživela pravi preporod in v kolekcijah čevlje boste zaznali utrip modnih prestolnic z vsega sveta. Za znamko Steve Madden lahko rečemo, da tam najdete vse top trende obutve. Superge so must-have vsakega sproščenega stajlinga. Tiste, ki pa ste pri sestavljanju outfitov rade drzne, si jih lahko omislite tudi na kakšen bolj fin stajling.

Prilagodijo se vsaki modni kombinaciji in enako velja tudi za gležnjarje. So obutev s karakterjem, ki vam bo zares prirasel k srcu. In da ne govorimo o čudovitih salonarjih, ki to jesen nikakor ne smejo manjkati modnih stajlingih, saj je eleganca zagotovo eden izmed top trendov. Z bleščicami okrašeni pol-sandali pa bodo to zimo kot nalašč za novoletne in predbožične zabave.

                                     

 

Calvin Klein

Športna eleganca, ki velja za čisto klasiko, a vseeno vsako sezono presenetijo z modernim preobratom in kolekciji dodajo kos, ki obnori modne navdušenke. Letošnjo jesen so to gležnjarji z robustnim podplatom in kvadratno peto, ob strani pa čevlje krasi značilni CK logotip. Trend črno-bele obutve je značilnost cele kolekcije in ga najdemo tako pri supergicah kot gležnjarjih, a la bulerji. To jesen pa vas bodo osvojile tudi retro superge v moderni preobleki - gumijastem podplatu, ki se konča šele na opetniku.

                                     

 

Liu Jo

Njihove superge, ki na prvi pogled delujejo, kot da so se tam srečali vsi mogoči sezonski trendi - od barv, podplatov in vzorcev, so ljubljenke modnih navdušenk. No, v resnici na enem paru superg zares najdete vse najbolj vroče trende in ravno to je tisto, kar jih naredi posebne in tako privlačne. Z Liu Jo supergami pri stajlingih nimate veliko dela. Lahko se odločite le, ali boste šli v bolj elegantno smer in jih obujete na bolj preprosta in šik oblačila, ali pa boste z modno kombinacijo vzbujali pozornost.

Prav nič pa modni drznosti ne zaostajajo gležnjarji in škornji, ki to sezono izstopajo z dvema detajloma. Potiskom Liu Jo logotipa in zlatimi dodatki na petah, po čevlju ali na šnolah. 

                                     

 

Les Autres

Prefinjenost in sofisticiranost, začinjena z ravno pravo mero drznosti, in predvsem udobje. Les Autres so čevlji, ki so v hipu osvojili ljubiteljice klasične in elegantne obutve, ki pa se vseeno rade spogledujejo z malce bolj vpadljivimi stajlingi.

Letošnjo jesen so znanilci trenda piramidne petke, ki je postala že naravnost nepogrešljiv kos pri elegantnih stajlingih. Kolekcije obutve Les Autres vas bodo navdušile zato, ker z njimi niste omejeni le na strogo elegantne modne kombinacije, ampak so odlična nadgradnja casual outfitov in brez težav jih obujete tudi k jeansu.

Njihovi vijolični salonarji s šnolo, ki je posuta s kamenčki, so hit te sezone in brez dvoma bodo kraljevali na marsikateri zabavi. In če že govorimo o šik obutvi, si to poimenovanje brez dvoma zaslužijo Les Autres škornji, ki so zagotovo ključen kos jesenske ženske garderobe.

.

                                       

 

Buffalo

Legendarna znamka, pionirji robustnih podplatov, ki skozi vso sezono ostajajo zvesti svojemu slogu. Kolekcije obutve so v trenutno najbolj “in” odtenkih bež in off white barv, klasično črni in v kombinacijah vzorcev z umirjenimi barvami. A čevlji zato niso nič manj vpadljivi in nekaj posebnega, točno takšni, kot jih imajo rade vse oboževalke te blagovne znamke. Modne vplivnice trenutno navdušuje njihov model gležnjarjev z odprtinami ob gležnju, nekakšen križanec med mokasini in gležnjarji. Če ga izberete takšnega v svetli barvi, boste imeli na nogah najbolj vroči trend iz Kolekcije Buffalo. Letos se ponovno v modo vračajo škornji nad koleni, ljubiteljice elegantne obutve pa boste navdušene nad njihovimi salonarji.

Prispevek nima komentarjev.