Sandali so lahki, udobni in šik, zato so popolna izbira za obutev v vročih poletnih dneh. Predstavljamo nekaj trendovskih modelov sandalov in natikačev, ki so osvojili srca modnih navdušenk.

 

Sandali s platformo

Poletje je čas, ko se lahko igramo s svojim stilom in eksperimentiramo z različnimi modnimi trendi. Ena od najbolj priljubljenih izbir poletne obutve so ravno sandali s platformo. Ti ženski čevlji so postali priljubljen modni kos modnih navdušenk, saj ne le, da dodajo nekaj centimetrov višine, ampak zagotavljajo tudi udobje in stabilnost, v njih pa brez težav hodite ali stojite nekaj ur. Sandali s platformo so izjemno vsestranski, primerni so za različne priložnosti, od poletnih zabav, glasbenih festivalov do sproščenega druženja. Možnosti za modne kombinacije s temi čevlji je veliko! Za bolj sproščen in trendovski videz jih kombinirajte s kratkimi hlačami ali jeansom. Dodajte še enostavno majico, nekaj modnih dodatkov, kot so sončna očala ali velika torba, in že ste pripravljeni na poletno dogajanje. Za bolj eleganten videz lahko sandale z debelim podplatom obujete k maksi poletni obleki ali dolgemu krilu.

V trgovinah Mass in na mass.si lahko najdete različne modele sandalov s platformo. Lahko ste drzni in izberete čevlje v živahnih barvah ali z zanimivimi detajli, za bolj klasičen videz pa lahko izberete sandale v nevtralnih barvah, kot so črna, bela ali bež.  

                                               

 

Šik sandali s kvadratno peto in paščkom okoli gležnja

Šik sandali s kvadratno peto in paščkom okoli gležnja so idealna izbira za prefinjene poletne stajlinge. Ti čevlji združujejo eleganco, modo in udobje, kar jih naredi popolne za priložnosti, kot so poroke, ali kateri koli drugi bolj svečani dogodki. Kvadratna peta prinaša sodoben in drzen pridih, poleg tega pa je tudi praktična, saj zagotavlja večjo stabilnost pri hoji, pašček okoli gležnjev pa dopolnjuje eleganten videz sandalov. Za bolj klasičen videz izberite par sandalov v beli ali črni barvi. Sandali z detajli, kot so kamenčki na zgornjem delu čevlja, pa se lepo ujemajo s poletno garderobo in lahko jih kombinirate z različnimi outfiti, ki jim tako dodate pridih glamurja.

                                                                    

 

Sandali z espadrila polnim podplatom

Espadrile so klasičen poletni model sandalov, ki so se v zadnjih letih ponovno vrnili v modo. Značilnost teh sandalov je pleten podplat, ki celotnemu videzu doda rustikalen in hkrati sproščen videz. Obujete jih praktično lahko k vsakemu oblačilu, od kratkih hlač, do poletnih oblek in kavbojk, ter tako pričarate boho videz. Nikakor pa ne spreglejte tudi klasičnih espadril, ki so idealna obiutev za večeni sprehod po mestu.

                                                     

 

Polsandali s “kitten” petko za vsako priložnost

Če iščete obutev, ki bi vaši modni kombinaciji dodala malo višine in pridih elegance, a hkrati ne želite obuti visokih pet, so za vas odlična izbira polsandali s tako imenovano “kitten” petko odlična izbira. Te majhne, a elegantne petke so zelo priljubljeni elegantni čevlji, ki so primerni za različne priložnosti. Za bolj eleganten in prefinjen videz jih kombinirajte s krilom ali obleko, za bolj sproščen videz pa jih lahko nosite s hlačami ali kavbojkami in srajco. S to kombinacijo boste ujeli popolno ravnovesje med šik videzom in sproščenostjo. Letos so zelo priljubljeni polsandali v beli barvi in barvi smetane z okrašenimi šnolami, za klasične outfite pa lahko izberete čevlje v črni barvi.

                                                       

 

Natikači s tankim podplatom

Šik natikači z ravnim podplatom v stilu blagovne znamke Hermes so pravi modni hit, ki prinaša eleganco in prefinjenost v vaše poletne stajlinge. Ti natikači so znani po svojem minimalističnem dizajnu, kakovostnih materialih in brezčasnem šarmu. Nosimo jih lahko za različne priložnosti, od sproščenih dnevnih izletov do bolj formalnih dogodkov. Ne glede na sezono so vedno priljubljena izbira natikači v črni, beli in bež barvi, to poletje pa lahko izbirate tudi med bolj živahnimi barvami, kot so roza, vijolična in strupeno zelena.

Te šik natikače lahko obujemo k številnim outfitom, saj so izjemno prilagodljivi in se tako poigravamo z različnimi videzi, primernimi za poletje, za sproščena druženja ali pa tudi za bolj elegantne priložnosti. 

                                                 

 

Birkenstock in Shoxxes za udoben korak

Udobni natikači, kot so Birkenstock in tako imenovani scuba natikači, so postali prava revolucija na področju obutve. Še nedolgo nazaj je bilo morda treba žrtvovati udobje zaradi mode, a danes se to spreminja in udobje je pravzaprav postalo eden glavnih trendov tudi pri čevljih. Ti natikači dokazujejo, da ni več nujno izbirati med udobjem in stilom, saj imamo lahko oboje. Letos so udobni natikači, vključno z Birkenstock in natikači Shoxxes, ki so v stilu scuba natikačev, na pravem modnem pohodu. Ne glede na to, ali ste na plaži, na sprehodu po mestu ali pa preprosto uživate v prostem času, so ti čevlji super izbira. Lahko jih obujete h kratkim hlačam in majico za sproščen poletni videz, ali pa jih kombinirate s poletno obleko ali krilom za bolj eleganten videz. 

                                                 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.