Ko se odpravljamo na poletni dopust je pomembno, da pri pripravljanju garderobe za na pot posebno pozornost posvetimo izbiri obutve za vso družino. Vsi dobro vemo, da je to obutev, v kateri nam je udobno in ne preveč vroče, ker pa si vsi želimo biti tudi na oddihu obuti modno, je čas, da pobrskamo po kolekcijah poletne obutve na mass.si. Poskrbeli smo za pestro izbiro najbolj vročih poletnih trendov čevljev in se dobro založili z najbolj priljubljenimi in kakovostnimi znamkami obutve za ženske, moške in otroke. Pripravili smo se za vse poletne avanture. Za mestne oddihe, za katere je nujno, da smo obuti v udobne čevlje, ki bodo kos dolgim sprehodom in raziskovanju mestnih ulic. V ta namen priporočamo superge, ki nudijo podporo stopalom in hkrati izgledajo trendovsko. Za večerne izhode dame spakirajte še par elegantnih čevljev. Če bomo večino našega dopusta preživeli na plaži ali ob morju, potem so seveda obvezna oprema sandali, japonke in natikači, za vse aktivne družine pa seveda pridejo v poštev športni copati. Tudi za bivanje v katerem izmed letovišč izberimo udobne in vsestranske čevlje. Sandale za čez dan, natikače za na bazen in elegantno obutev za večerjo. In ko smo že pri obutvi za na dopust, z vami delimo še en super nasvet, kako v kovčke spakiramo čevlje za potovanje. Najbolj učinkovita rešitev je, da jih postavimo na dno kovčka in to tako, kot jih običajno dobimo v škatli iz trgovine - vsak par postavimo tako, da so pete in konice v nasprotnih položajih, da se lepo zložijo skupaj in tako zavzamejo čim manj prostora.

 

Seznam obutve za na dopust

  1. Par udobnih sandalov
  2. Natikači ali japonke za na plažo
  3. Superge
  4. Elegantni natikači ali sandali
  5. Čevlji za v vodo

 

Natikači Crocs in Birkenstock

Kako z izbiro obutve ubijemo dve muhi na en mah? Tako, da letos za na dopust spakiramo izjemno trendovske natikače Birkenstock ali Crocs. Obe znamki ponujata izjemno udobje, funkcionalnost in slog, ki je kot nalašč za poletne dni. Birkenstock natikači so že vrsto let sinonim za udobje in kakovost. Zadnje sezone in sploh to sezono pa so postali tudi izjemno modni. Birkenstock natikači so popolni za čez dan, pa tudi za zvečer, če gre za casual priložnost. Super se ujemajo s poletnimi stajlingi – od lahkih poletnih oblek do kratkih hlač in majic. Enostavni so za obuvanje, izjemno udobni in v njih nam ne bo vroče. Moški, ženski in otroški Birkenstock natikači so v vseh barvah in modelih, med najbolj znanimi sta Arizona in Madrid, zagotovo nepogrešljiv modni kos na potovanjih in dopustih. Crocs natikači so že nekaj sezon idealna otroška poletna obutev, saj so zares funkcionalni in priljubljeni med najmlajšimi. Crocsi so odlična izbira tudi za odrasle, saj združujejo udobje in vsestrasnkost. Ni težav, če se zmočijo, lahko služijo tudi kot obutev za na plažo, pa tudi za kakšen družinski sprehod. Aktivne družine si kot obutev za na počitnice velikokrat omislijo tudi sandale Teva, ki so že tradicionalno športna poletna obutev, saj so zračne, odlično se prilagajajo stopalom in brez težav v njih prehodimo kar nekaj razdalje.

                                         

 

Elegantna obutev za poletne večere

Tudi na dopustu si vsi želimo biti videti urejeno in zato ne sme v počitniški prtljagi manjkati tudi elegantna obutev. Sandali, natikači, mokasini in elegantne balerinke so popolna izbira za večerje v hotelih, letoviščih in obmorskih restavracijah. Nepogrešljiv kos so za elegantne poletne večere sandali s peto. Letos so zelo priljubljeni sandali v metalik odtenkih, kot sta srebrna in zlata, lahko izberemo tudi takšne z elegantnimi trakovi ali paščkom okoli gležnja. Čevlji, okrašeni s kamenčki, pa dodajo pridih glamurja in se odlično podajo k večernim oblekam. Moški ne bodo zgrešili z mokasini, ki so odlična izbira za vse, ki želijo združiti udobje in eleganco. Mokasini v nevtralnih barvah, kot so črna, rjava ali mornarsko modra, so idealni za bolj  dogajanje, poleg tega pa so udobni in lahki, kar je popolno za tople poletne večere. Kombinirajo jih lahko s hlačami in elegantno laneno srajco. Tudi naši najmlajši se radi uredijo in na mass.si tako najdete pestro ponudbo lepih otroških čevljev za deklice in dečke. Sandali z bleščicami in prikupni natikači so kot nalašč za kombinacije s poletnimi oblekicami, fantje pa bodo bolj navdušeni nad modeli kot so na primer Skechers Creature Splash in ergonomsko oblikovani Ciciban sandali.

                                           

 

Superge za raziskovanje in aktivnosti na prostem

Na dopustu je zelo pomembno, da imamo vsi družinski člani s seboj par zanesljivih in udobnih superg. Pravzaprav bi lahko rekli, da so športni copati nepogrešljiv del počitniške prtljgae in največkrat so prav tista obutev, ki jo tudi obujemo, ko potujemo do destinacije. Pridejo nam prav za številne aktivnosti. Lahko jih nosimo za raziskovanje mest, pohode v naravi, športne aktivnosti ali pa celo za večerjo, kjer smo lahko oblečeni in obuti bolj sproščeno. Takšne vsestranske superge so na primer ženske in moške On Cloud, Skechers in Under Armour, če pa se na oddihu ne nameravate športno udejstvovati, pa lahko pa izberete tudi katere izmed modnih superg, kot so Tommy Hilfiger, Steve Madden, New Balance, Puma in retro Adidaske, za otroke pa so super izbira za na opust superge Skechers. 

                                             

 

Japonke za vso družino

Na počitnicah ob morju se vse vrti okoli dogajanja na plaži in sproščenih druženj. Že tradicionalno so japonke in natikači tisti, ki so nepogrešljiv modni kos, ki ga obujemo h kopalkam ali lahkim poletnim oblačilom. Poleg tega so lahke in enostavne za pakiranje, zato ne bodo zavzele veliko prostora v prtljagi. Izberimo klasične japonke v nevtralnih barvah, ki se bodo lepo podale k vsem poletnim oblačilom. Znamke, kot so Havaianas, Ipanema in Skechers, ponujajo široko paleto modelov, ki so udobni, lepi in trpežni. Ženske japonke v trukizni, vijolični in zlati barvi so zares lepa popestritev in modni kos za na plažo.

Otroške japonke so pogosto okrašene z zabavnimi motivi in junaki iz risank, okrašene z detajli, kot so srčki in bleščice, moškli pa bodo ležerne poletne dni z veseljem preživeli v japonkah Tommy Hilfiger, Hugo in Pepe Jeans, ki so tudi trendovska modna obutev.     

                                           

 

Obutev za v vodo in sandali za najmlajše

Poletni dopust ob morju je čas, ko veliko časa preživimo v vodi ali na plaži, predvsem na takšnih lokacijah, kjer terena in tega, kaj se skriva v vodi, ne poznamo dobro, prav tako je neprijetna tudi vroča mivka. Na obalah, ki so polne ostrih kamnov in skal je pomembno, da imamo primerno obutev za v vodo, še posebej to velja za najmlajše člane družine. Prav čevlji za v vodo jih lahko zaščitijo pred poškodbami in preprečujejo zdrs na mokrih površinah. Zaprte čevlje za v vodo boste v otroških kolekcijah obutve v trgovinah Mass našli pri znamki Getwet, sandale za v vodo pa najdete tudi pri Adidasu in znamki Ipanema.

 

 

Prispevek nima komentarjev.