Brez dvoma so superge najbolj priljubljena obutev za vse letne čase. In tudi to jesen boste lahko kljub mrazu brezkrbno uživali v njih.

Debel podplat superge s platformo naredi atraktivne, v hladnih jesenskih dneh pa poskrbi tudi, da vam je v noge prijetno toplo. To jesen so tudi eden najbolj vročih trendov pri obutvi, zato smo pobrskali po novi kolekciji, ki nas je navdušila. 

Črne superge so vedno dobra izbira in športno elegantne Tommy Hilfiger so zelo udobne in primerne za vse stajlinge. Detajl, roza verižica z logotipom, pa jim doda igrivost, ki jo v jesenskih dneh še kako potrebujemo. Tudi sicer so poleg poudarjenih podplatov detajli tisti, ki superge s platformo naredijo nekaj posebnega. Takšne so superge s podpisom Steve Madden z belim podplatom in netki, v vseh kolekcijah pa je veliko tudi dodatkov v zlati in srebrni barvi, ter potiski z logotipi, kakršne so na primer superge Guess.

                                

Večna klasika med elegantnimi supergami s platformo so LiuJo, ki kljub debelemu podplatu delujejo prefinjeno, za bolj drzne stajlinge pa so nepogrešljive monokromatske superge Buffalo. Če ste med tistimi, ki vas ob misli, da bi vas zeblo v noge kar strese, boste naravnost navdušeni nad popolno kombinacijo za hladne jesenske dni - debel podplat in mucka. Dva detajla, ki poskrbita, da ste obuti v stilu in toplo.   

                         

Prispevek nima komentarjev.