Starši smo pri izbiri obutve za otroke še posebej pozorni, saj je poleg videza in kakovosti pomembno tudi to, da otroškim nogicam nudi udobje. Kolekcije otroške obutve za jesen so polne novosti in trendov, ki se zgledujejo po čevljih za odrasle. To jesen prevladujejo gležnjarji z različnimi motivi, vzorci in tudi  ikoničnimi liki iz risank, kot so na primer Miška Minne, Spiderman in priljubljeni Cars.

Izbira je res velika, zato so nam pri izbiri na pomoč priskočile vplivnice, ki so pobrskale po najnovejših kolekcijah gležnjarjev, škornjev in supergic, ter nam namignile, kakšne čevlje so za hladnejše dni izbrale za svoje otroke. Vse so namreč mlade mamice, ki spremljajo modo, hkrati pa se zavedajo, da otroška stopala potrebujejo tudi kakovost in udobje. Modeli, ki so jih izbrale, so primerni za vse priložnosti − za vrtec, šolo in brezskrbno tekanje po otroških igriščih. 

Za male princeske

 Hčerka Tjaše Hudolin je že v takšnih letih, da sama izrazi željo, kakšni čevlji so ji všeč, seveda pa njena mama pazi, da so čevlji poleg tega, da so v trendu, primerni za hčerkina nežna stopala. Letos sta tako izbrali lakaste gležnjarje Tom Tailor, takšne, ki malo spominjajo na bulerje. Kombinirala jih bo lahko z vsemi oblačili − s krilci, oblekicami in hlačami.

Za fante pa sta Ajda in Lara izbrali …

Lara Jerina je tudi to sezono navdušena nad blagovno znamko SuperFit, saj je njen vrstni red pri izbiri obutve za otroke takšen, da je na prvem mestu kakovost, čevlji pa morajo biti čim mehkejši in seveda lepi, v jesenskih dneh tudi vodododbojni. Za gležnjarje Puma pravi, da so ’must-have’ fantovska obutev, v garderobni omari njenih sinov pa so se med prvimi znašli gumijasti škornji z motivom priljubljenih kužkov iz risanke Tačke na patrulji.

                                 

 

Ajda Urankar je pri nakupu obutve za otroke še posebej pozorna na to, da ima kakovosten podplat in da se njena sinova v njen počutita udobno. Zelo rada ima preprosto obutev, to jesen ji je še posebej v oči padel klasični dizajn superg Adidas, ki ustreza vsem njenim standardom pri izbiri otroške obutve.

 

 

Prispevek nima komentarjev.