Vsak od nas potrebuje čevlje, v katerih bo preživljanje počitnic ob morju ali pa na potovanju prijetno. In pri pakiranju za na družinski dopust je pomembno tudi, kakšno obutev bomo vzeli s seboj za vse družinske člane. Naša poletna doživetja so veliko zabavnejše z udobnimi in kakovostnimi čevlji. Vsak družinski član ima drugačne želje in potrebe, konec koncev tudi okus, in v naši spletni trgovini boste to težavo rešili hitro in preprosto. Na enem mestu boste našli ponudbo ženskih, moških in otroških čevljev za brezskrbne poletne dni.

Ker vemo, da so sicer priprave na dopust prijetne, a hkrati lahko tudi stresne, smo za vas pripravili nekaj namigov, kakšno obutev spakirati za letošnji družinski poletni oddih. Mislili smo na vse. Na mame, očete, na najmlajše, najstnike, ki imajo ponavadi samosvoj okus za čevlje. Na tiste, ki ste na počitnicah radi bolj aktivni, pa tudi na tiste, ki obožujete umirjen oddih.  

 

Otroška obutev za varno in brezskrbno poletje

Če kdo na počitnicah potrebuje več kot en par obutve, so to gotovo otroci. V enem dnevu se našim malim nadobudnežem lahko zgodi vse – od tega, da zakorakajo v vodo, najdejo blato ali pa stopijo na morskega ježka. Zato je pomembno, da za naše najmlajše spakiramo obutev, ki je udobna, hkrati pa njihove nogice ščiti pred ostrimi skalami in vročim asfaltom. Staršem kakovostni in dobri otroški čevlji na počitnicah precej olajšajo življenje. Med obutev, ki jo naši otroci potrebujejo za poletni oddih, sodijo tako:

Superge, ki so primerne tudi za daljšo hojo. Na dopustu pa seveda ne manjka raznovrstnih aktivnosti. Nemalokrat imamo s seboj tudi kolesa in skiroje, zato je pomembno, da izberemo temu primerno otroško obutev. Pobrskajte po kolekcijah superg za otroke Adidas, Nike, Skechers. Prav ’skecherske’ z lučkami v podplatih so večni poletni hit in tako boste gotovo z izbiro poželi še dodatno navdušenje. Obuvanje otrok pa si lahko olajšamo še z izbiro superg z zapenjanjem na ježka. 

                                  

 

– Zračni natikači za čez dan. Na morju zadnje čase pač ne gre brez mega priljubljenih ’crocsov’. So obutev, ki jo je resnično preprosto vzdrževati, primerni so za na bazen, plažo, in tudi umazanijo hitro izperemo z njih. Poleg natikačev znamke Crocs bodo otroci navdušeni tudi nad obutvijo z motivom njihovih najljubših junakov iz risank. Malo starejši otroci in najstniki pa bodo nekoliko bolj zadovoljni z izbiro trendovskih natikačev znamk Adidas ali Nike.

                              

 

Čevlji za v vodo. Praktično najpomembnejša obutev za na morje. Otroške nogice so v njih varne pred ostrimi kamni in drsečimi tlemi. Priljubljeni Getwet kolekciji so se pridružili tudi čevlji za v vodo znamke Adidas.

                             

 

Japanke so gotovo najbolj tipična obutev za na plažo in so priljubljene tudi zato, ker so zares preproste za obuvanje. Deklice se bodo zaljubile v modele s srčki in bleščicami, fantje pa v modele v bolj “njihovih” barvah.

 

Sandali za na lepše. Kolekcije otroških sandalov na mass.si navdušujejo z zabavnimi motivi, od Miki miške, morskih psov in srčkov do samorogov.

                               

 

Šik ženska obutev tudi na dopustu

Začnimo kar pri osnovah in zato spakiramo najprej udobne superge. Pravzaprav jih lahko obujemo kar za na pot in tako pridobimo nekaj centimetrov dragocenega prostora v potovalni torbi.

Če kakšen kos ženske garderobe ne sme manjkati na dopustu, so to udobni sandali in japanke. Oboji čevlji so vsestranska obutev, primerna za na plažo in sproščene večere v obmorskih restavracijah. Naj vam namignemo, da so tudi letos eden od najbolj vročih trendov ženske obutve sandali s platformo. Ko vam enkrat zlezejo pod kožo, postanejo vaš najljubši modni kos, ki ga lahko kombinirate s svojo najljubšo obleko.

Prav poletje je tisti letni čas, ko ne zmanjka priložnosti in dogodkov, kamor lahko obujemo elegantne čevlje. Letos so kolekcije ženskih sandalov in trendovskih natikačev kot nalašč za zabave v toplih večernih dneh. Zato naj se v naši prtljagi znajdejo tudi šik sandali s kamenčki, kristalčki, trakovi za okoli gležnjev in zanimivi petami. Še poseben poudarek pa je to sezono na natikačih z detajli, kot so ’ketnice’ in bottega pletenica.

Za na plažo izberite udobne japanke, ki so zares preprosta in praktična obutev. Z leti je ta obutev pridobila na priljubljenosti in nihče vam ne bo zameril, če v njih čez dan s plaže vkorakate tudi v restavracijo. Ne pozabimo pa tudi, da vsaka mama potrebuje še ogromno torbo za na plažo. Vanjo moramo spraviti čim več stvari za vso družino. Izbira na mass.si je pestra in tudi ta torba je kaj hitro lep modni dodatek. Pri pakiranju za družinske počitnice pa nikar ne pozabimo na praktične ’cross body’ torbice, ki so ravno prav velike, da vanje pospravimo dokumente in denar.

                       

 

Sproščen športen slog za moške

Tudi moški potrebujejo na počitnicah obutev, kot so športni copati, japanke in natikači. Vse to velja za njihovo najljubšo obutev in letos pri pakiranju za moško poletno obutev pripravite poseben prostor. Obutev za tople dni, ki jo najdete v spletni trgovini Mass, bo namreč prepričala še tako izbirčne in modno ozaveščene moške. Za tiste, ki na počitnicah ne morejo brez “miganja”, so popolna izbira športne superge, za sproščene družabne večere pa naj se v prtljagi znajdejo platnene superge, ki so letos znova eden bolj vročih trendov. Potem pa seveda obvezne japanke in pa natikači v stilu Birkenstock.

In nikar ne pozabimo na mokasine, to izjemno priljubljeno moško poletno obutev, ki jo lahko obujejo tudi na boso nogo. V kombinaciji z laneno srajco in kratkimi hlačami so pika na i sproščenemu morskemu slogu.

                     

 

 

 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.