Superge, na katere prisegajo tudi svetovni zvezdniki, bodo tudi letošnjo jesen zagotovo med glavnimi na mestnih ulicah. V trgovine in v spletno trgovino Mass je že prispela nova kolekcija, ki ne bo razočarala še tako zahtevnega ljubitelja ali ljubiteljice te vrste obutve. O tem, da so New Balance superge visokokakovostne namreč ni nobenega dvoma, to pa je tudi obutev, ki ustreza vsem širinam in številkam stopal.

New Balance x Mass

Tako, kot sta pomembna udobje in kakovost, pa je seveda pomemben tudi videz obutve in New Balance superge ne odstopajo od klasike, logotipa ob straneh, ki se pojavlja v različnih barvnih kombinacijah. Tudi letošnjo jesen se zgodba vrti okoli velikega N, pa naj bodo to usnjene modne superge v popolnoma črni barvi in poudarjenim logotipom, ki je spleten iz kovinske verižice v zlati barvi, ali pa klasične New Balance superge v beli ali roza barvi, z logotipom, ki se blešči že od daleč. Kombinirate jih lahko z jeansom, modnimi trenirkami, ali pa dolgimi oblekami in hlačami na rob. 

Če se odpravljate na sprehod po mestu in želite biti v trendu, so superge New Balance prava izbira tudi za moške. Lahko jih nosite k vsem vrstam oblačil in so odlična nadgradnja urbanega videza. So popolna kombinacija športne in modne obutve in jesenska kolekcija moških modelov ponuja res veliko izbiro. Superge z zgornjim delom iz semiša so kot nalašč za kombinacije k elegantnim hlačam, bolj športni modeli pa se lepo ujamejo s kavbojkami.

Že dolgo tudi ne velja več, da so superge primerne samo za nošenje v prostem času, zato lahko vaše nove New Balance superge obujete tudi za v službo ali kakšen poseben dogodek kot so valeta, poroka ali matura.

 

Prispevek nima komentarjev.