Obutev je ne glede na letni čas pika na i vsakemu stajlingu. In ne glede na to, za kakšno priložnost se uredimo, vedno potrebujemo tudi udobne in lepe čevlje. Predvsem toplejši pomladni in vroči poletni meseci so tisti čas, ko ne manjka priložnosti, za katere smo lahko pri kombiniranju oblačil in obutve malo pogumnejši. Brez težav si lahko privoščimo drzne in vpadljive outfite. Sonce, vonj po morju, veter, ki nas prijetno hladi, vsepovsod glasba, barvita oblačila in nasmejani ljudje. Že čutite to energijo poletnih dni? Mi smo zanjo že poskrbeli tudi v trgovinah Mass, kjer vas čakajo vsi najnovejši trendi obutve za vse priložnosti.

Letošnje kolekcije sandalov, natikačev, japank so pravi balzam za dušo vseh ljubiteljev čevljev, in poskrbeli smo, da bo vsak našel svoj popoln par. V naši spletni trgovini boste našli vse, od klasičnih modelov sandalov, natikačev, superg do takšnih bolj odštekanih. Čevlji za vsak okus, vsekakor pa za vsako priložnost.

Se končno odpravljate na dolgo načrtovano pot proti morju? Potem nikar ne pozabite spakirati japank za na plažo in udobnih natikačev za večerni sprehod ob obali. Ste ravnokar dobili klic, da se spontano dobite s prijatelji na brunchu? Hitro skočite v svoje nove sandale in odhitite proti svojemu najljubšemu lokalu. Ste povabljeni na poroko ali pa na prvi zmenek? Letos imate srečo, saj se je na velika vrata vrnila elegantna obutev, ki vas bo očarala z detajli, barvami in zanimivimi petkami.

In ne pozabimo, pomlad je ponavadi tudi tisti čas, ko se vsi na veliko lotimo prenove in osvežitve svoje garderobe. Naravnost popolna priložnost, da najdemo nove modne kombinacije oblačil in obutve za vse dogodivščine, ki nas čakajo to poletje! V njih se bomo zabavali, raziskovali, uživali in ustvarjali lepe spomine.

 

Za raziskovanje mest

Udobne supergice ali pa sandali z debelim podplatom za bolj vroče dni so naravnost popolna obutev za sprehajanje po mestu, ko se želimo ohladiti z najljubšim sladoledom ali ledeno kavo. Tisti, ki obožujemo potovanja, tudi vemo, kako pomembno je, da destinacijo raziskujemo v udobni obutvi. Da v znamenitostih, razgledih in utripu mesta uživamo, ne da bi nas skrbelo še za to, da bomo ob koncu dneva pridelalikakšen žulj ali pa otekle noge. Tudi platnene superge, ki so letos znova velik trend, bodo pravi izbor, da bo potepanje po mestih lahkotno in udobno. Vašim nogam bo prijetno, v njih pa boste videti še odlično. Za večerjo na trendi lokaciji, na katero se moramo odpraviti peš, pa so najboljši izbor sandali s platformo. Ne le da so udobni, z njimi pridobimo tudi nekaj centimetrov. V kombinaciji z dolgo obleko bodo vse oči uprte v nas.

                           

 

Za skok na morje

Na morju je vsak korak lahkoten in brezskrben, da pa je še prijetneje, poskrbi odprta obutev. Ali je kaj lepšega kot obuti japanke in se odpraviti na plažo? Na morju si lahko damo duška s sandali in natikači, letos pa nas v novih kolekcijah čaka prava eksplozija barv in vzorcev. Ženske japanke najdemo v vseh trendi barvah, ljubiteljice detajlov pa bodo navdušili dodatki, kot so srčki, trakovi iz blaga in debeli podplati. Ob tem potrebujemo le še kopalke in brisačo in morska dogodivščina je popolna. Na morju so čudoviti tudi večeri, ko ni lepšega, če uživamo v dvoje ob romantični večerji. Takrat so super izbira sandali ali espadrile s polno peto, ki jih obujemo k letos še enemu must-havemodnemu trendu, laneni obleki.

                           

 

Zabava po službi

Kadar imamo v službi predpisan stil oblačenja, je izbira udobnih čevljev lahko izziv. Če pa so pravila nekoliko bolj sproščena, lahko hitro izberemo obutev, ki bo udobna in elegantna. In poleti se velikokrat zgodi, da se odpravimo iz pisarne naravnost na zabavo.

Sandali z debelo kvadratno peto in različnimi detajli so gotovo must-haveza takšne priložnosti, ne smemo pa pozabiti na letošnji modni hit polsandale. So odličen modni kos, hibrid med elegantno in casualobutvijo, kot nalašč za zabavo po službi. Obujemo jih k poletni obleki in suknjiču, ki ga po službi odložimo. Poletje je tudi čas, ko se lahko poigramo z barvami čevljev. Zato le pogumno! Letošnje barve obutve so popolne za malo drznejše modne kombinacije.

                            

 

Brunchs prijateljicami

Ležerno sobotno dopoldne je kot nalašč za prijetno druženje ob izbranih jedeh in mehurčkastih mimozah, seveda pa so to tudi tisti trenutki, ko lahko pokažemo svoje nove čevlje. Brunchje namreč tista priložnost, ko se uredimo sproščeno, hkrati pa na prijateljice želimo narediti vtis in pokazati, kako zelo smo se potrudili za takšno priložnost. In kako to storimo najučinkoviteje? Z vpadljivimi supergami ali sandali s platformo, s katerimi hitro in preprosto dosežemo velik učinek.

                         

 

Svečana priložnost

V toplih dneh so svečane priložnosti, kot so poroka, birma, maturantski ples ali pa kakšna okrogla obletnica, še posebej čarobne. To so tisti trenutki, ko moramo preprosto žareti, ne glede na to, ali smo neveste, mame ali pa samo povabljene gostje. In pika na i vsakemu svečanemu outifituso gotovo sandali, ki so to sezono še posebej čudoviti. Najdemo jih v vseh odtenkih zlate, srebrne in rose goldbarve, okrašeni so s kristalčki, kamenčki, zlatimi verigicami, nekateri modeli pa so nekaj posebnega tudi zaradi zanimivih oblik petk. Ob tej poletni obutvi nam zares zaigra domišljija in brez dvoma so tisti kos garderobe, s katerim pristanemo v središču pozornosti.

                             

 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.