Praznične službene zabave, družinska praznovanja in domače “žurke”, na katerih se s prijatelji končno sprostimo in poveselimo ter nazdavimo prihajajočemu letu, so priložnosti ko se oblečemo in obujemo bolj elegantno. Čarobni december je mesec, ki je poln glamurja, veselja, pričakovanj in čas, ko naša svečana garderoba zares pride do izraza. V trgovinah Mass in na mass.si boste v kolekcijah priznanih blagovnih znamk našli najbolj vroče trende obutve in najlepše čevlje za zabave, od elegantnih salonarjev, do udobnih balerink. Ne glede na to, ali načrtujete eleganten večerni izhod ali pa boste v toplem domačem okolju gostili prijatelje in družino, boste pri nas našli obutev, ki bo ustrezala vašemu stilu in potrebam. V tem letnem času pa lahko v svoj stajling vključite tudi lepe sandale ali polsandale, še posebej, če prirejate zabave doma, ali pa boste praznovali kje na toplem.

 

Elegantni okrašeni salonarji

Okrašeni salonarji so nepogrešljivi za decembrske zabave in so vedno prava izbira, s katero v hipu pričaramo eleganten večerni videz. Prav tako pa so čevlji, s katerimi dodamo kanček sijaja vsakdanjim oblačilom. Ta čudovita obutev s peto je znana po svojem glamuroznem videzu, šnole, ki so okrašene s kamenčki in kristalčki so nekaj posebnega in se lepo zalesketajo pri vsakem koraku. So udobni in elegantni, zato boste lahko celo noč plesali in se zabavali brez skrbi. V kolekcijah blagovnih znamk Guess, Alma en Pena in UPcollection boste zagotovo našli par salonarjev, v katerem boste zvezda vsake zabave.

                                                                 

 

 

Minimalistični sandali 

Minimalistični sandali so tisti kos garderobe, ki ga obožujejo vse ženske, ki prisegajo na preprostost in minimalizem, hkrati pa želijo izžarevati eleganco. Ta prefinjena obutev je primerna za različne priložnosti, od romantičnih večerij do svečanih dogodkov. Najlepše modele v črni barvi ali nežnih odtenkih bele in smetanove najdete v kolekcijah znamk UPcollection, Tamaris, Nero Giardini in Nine West. Nekateri modeli teh sandalov imajo tudi dodatek kamenčkov, ki poskrbijo za lesketanje in privlačen videz. Minimalistični sandali se odlično kombinirajo z različnimi stili oblačenja in z njimi boste zagotovo dosegli sofisticiran videz, ki bo pritegnil poglede na vsaki decembrski zabavi.

                               

 

 

Za glamurozne modne kombinacije

Če želite na zabavi izstopati in pritegniti pozornost, so čevlji s kristalčki in bleščicami pravi za vas, saj vsakemu prazničnemu outfitu dodajo prav poseben čar. Vroči trend poletne sezone se tako nadaljuje tudi v december, čas, ko lesketanja in blišča ni nikoli preveč. Glamur v naše modne kombinacije tako lahko enostavno pričaramo tudi z okrašenimi polsandali in salonarji, za “sijajne” stajlinge pa so super lakasti salonarji. 

                                       

 

Nepogrešljiva črna eleganca   

Ni praznične garderobe brez elegantnih črnih salonarjev in polsandalov. Ti klasični čevlji so vedno v trendu in odlična izbira za vsako posebno priložnost v decembru. Črni salonarji so prefinjeni in zlahka jih kombiniramo z različnimi oblačili, ne glede na to, ali nosimo dolgo, ali kratko obleko. Praznična garderoba je običajno polna bleščic in čipk, zato so enostavni črni čevlji s peto tista pika na i, ki naredi outfit sofisticiran in brezčasno eleganten. Če želite vaše lepe črne polsandale še poudariti, jih lahko obujete na enostavne ali vzorčaste črne hlačne nogavice.

                                       

 

 

Metalni odtenki za prazničen “look”

Čevlji v odtenkih, kot so srebrna, metalik modra in zlata, izbrani garderobi dodajo glamurozen pridih. Na mass.si boste našli raznoliko ponudbo obutve v teh odtenkih, vključno s polsandali, sandali in salonarji. Srebrni čevlji so odlična izbira za vse, ki želite ustvariti eleganten in bleščeč videz. Metalik modra in zlata obutev pa sta odlična izbira za vse, ki si želite izstopati in biti z izbiro obutve v središču pozornosti. Najdete jo pri blagovnih znamkah Tamaris, Steve Madden in s. Oliver.

                                         

 

 

Nude salonarji 

Nude salonarji se odlično ujemajo z različnimi stili in so primerna izbira za tiste, ki želite ustvariti prefinjen in eleganten videz. So vsestranski in se odlično kombinirajo z različnimi barvami oblek, obujete jih tako lahko k mali črni obleki, ali pa k pisanim prazničnim oblačilom. V trgovinah Mass boste našli široko izbiro nude salonarjev različnih modelov, višin pet in detajlov, s katerimi boste lahko ustvarili popoln videz za decembrske zabave.

                                             

 

 

Robustni, a prefinjeni salonarji s platformo

Kombinacija robustnosti in prefinjenosti je odlična izbira za vse, ki obožujete čevlje z visoko peto, hkrati pa iščete stabilnost in udobje. Salonarji z debelim podplatom so letos še posebej v trendu, dodajo višino in tisto nekaj posebnega, kar vsi iščemo pri prazničnih outfitih. Še posebej vpadljivi so čevlji, ki so popolnoma posuti s kamenčki in lakasti modeli s paščkom okoli gležnja.

                                                   

 

 

Šik balerinke

Za posebne trenutke, ko želite biti elegantni, a hkrati za to ne želite žrtvovati udobja, so šik lakaste balerinke odlična izbira. So vsestranski čevlji, primerni za različne priložnosti. Lahko jih obujete za praznične zabave in večerje, ali pa jih kombinirate s svojo vsakodnevno garderobo. Špičasta konica jih naredi še posebej elegantne.

                                          

 

 

Barve za drzne praznične kombinacije

Drzne modne navdušenke, ki želite v decembru izstopati in blesteti na prazničnih zabavah, boste navdušene nad čevlji v močnih barvah. Izberite sandale, polsandale ali salonarje v pink, modri ali rdeči barvi in tako popestrite vašo prazničen stajling. Ne bojte se izraziti svojega stila z izbiro obutvije v vpadljivih barvah, ki letos vladajo v kolekcijah čevljev in si privoščite par, ki odraža vašo drznost in samozavest. Začnite svoj praznični videz in postanite zvezda zabav!

                                              

Prispevek nima komentarjev.