Sandali, espadrile, balerinke in celo škorenjčki, ja poletje nam vsekakor ponuja najširši izbor obutve, a kot že nekaj sezon do sedaj, bo tudi letos moje poletje v znamenju natikačev. Le da je tokrat model, ki me je navdušil verjetno njihova najbolj elegantna, najbolj ženstvena in najbolj modna različica!

Pri izboru čevljev vedno upoštevam kar nekaj kriterijev, ki morajo zadovoljiti moj okus, osebni stil in seveda počutje, z leti namreč udobje postaja eden izmed mojih ključnih pogojev pri nakupu obutve, zato sem bila še toliko bolj presenečena, ko so ti natikači ugodili prav vsem mojih zahtevam.

 

Ti zeleni, satenasti lepotci so mi padli v oči v trenutku, ko sem vstopila v trgovino in kakor so prekrasno izgledali na polici, so se odlično podali tudi mojemu stopalu! Z ravno pravšnjo višino pete, popolnim barvnim odtenkom, elegantno izbiro materiala, udobjem in simpatičnim detajlom pentlje, bodo sandali znamke Tamaris letos vsekakor krojili moje modne kombinacije. Morda res ne gre za klasičen natikač, a v resnici je tak tip čevlja izjemno uporaben in se odlično poda na različne videze za različne priložnosti. Kombinirale jih bomo tako z lahkotnimi poletnimi oblekami in večernimi izhodi kot tudi na ležerne in vsakdanje modne kose (kot je jeans) s katerimi bo še tako klasična kombinacija dobila tisto pravo modno pikico in i!

1 komentar
Irena Falout
Maj 28, 2018 17:17
Všeč so mi ti olivno-zeleni natikači.vendar bi jih jaz skombinirala s čisto drugačnimi oblačili......