V dolgih in vročih poletnih dneh je kombiniranje oblačil in čevljev lahko prava modna zabava. Še posebej to sezono, saj kolekcije obutve v spletni trgovini mass.si prinašajo zares čudovite modele. Letos je velik poudarek na barvah, in tako nas navdušujejo sandali in natikači v vseh najbolj vročih barvah te sezone, od roza, svetlo zelene do rumene in nepogrešljive ’nude’ barve. Slednjo lahko kombiniramo resnično z vsem. Pri stajlingih’ se lahko to poletje poigravamo z okrašenimi čevlji, kolikor hočemo, dodatno višino pa pridobimo z obutvijo s platformo, ki je trend že nekaj sezon, in kot kaže, bo med najbolj priljubljenimi čevlji tudi ostal še nekaj časa.

Vsak od nas ima svoj edinstven stil, prav tako imamo različne okuse za čevlje. Ne glede na to, ali strogo sledimo modnim smernicam ali se zanašamo na svoj občutek za modo, nam včasih zmanjka navdiha, kako bi svoj najljubši par čevljev kombinirali z oblačili. ’Stiliranje’ s čevlji, ki so top trend tega poletja, pa izvrstno obvladajo modne vplivnice, zato so izvrsten vir zamisli.

Nekatere so s svojimi drznimi ’stajlingi’ prava paša za oči, druge pa izvrstno obvladajo minimalistične in šik ’outfite’. Najbolj vroče trende obutve tega poletja so našle v spletni trgovini Mass in nam pokazale, kako jih lahko nosimo. 

 

Natikači z vzorcem bottega pletenice

Vodilni trend med vzorci, ki krasijo letošnje kolekcije obutve, je nedvomno bottega pletenica, saj je pri poletnih ’stajlingih’ nepogrešljiva. In tudi modne vplivnice kombinirajo natikače s tem vzorcem k svojim ’outfitom’ za vse priložnosti. In mi vemo, zakaj ga tako obožujejo. Zato ker je čevelj zaradi tega detajla tako edinstven, da v hipu poskrbi, da še tako preprost videz postane nekaj posebnega, ne glede na to, ali smo oblečeni v ’navadne’ kavbojke ali pa eleganten kostim. Oba ’outfita’ se super ujemata z bottega vzorcem. In naj vas nič ne skrbijo barve čevljev, saj ta vzorec tako še bolj pride do izraza. Svetlo zelena in ’baby blue’ barva sta zelo pogosta izbira. Bottega vzorec se je to poletje z elegantnih natikačev “preselil” tudi na ’casual’ obutev, na natikače z debelim podplatom.

                                 

 

Kvadratna peta

Zadnji dve leti so med trendi obutve prevladovali superge in čevlji z ravnim podplatom, a njihovo vladavino so letos prekinile pete. Modne vplivnice to poletje namenjajo še posebno pozornost sandalom s kvadratno peto. So udobne in zato priljubljene tudi med tistimi, ki niso vajene pet, in našemu ’stajlingu’ dodajo tisto nekaj. Izvrstno se ujemajo še z enim modnim hitom te sezone, srajčno obleko. Kvadratno peto najdemo tudi pri natikačih, ki na prvi pogled mogoče delujejo malce robustno, pozneje pa si poletnih ’stajlingov’ brez njih ne boste mogli več niti predstavljati. So obutev, ki jo boste letos gotovo vzeli s seboj tudi na počitnice, saj boste z njimi na preprost način z dnevnega morskega “preskočili” na šik večerni videz.

Sandale in natikače s kvadratno peto v kolekcijah priznanih blagovnih znamk obutve na mass.si najdete vseh najbolj priljubljenih barvah obutve za to sezono, od roza in svetlo zelene do nevtralnih bež ter črne. Poskrbeli bodo za svežino, primerni pa so tako za vsak dan kot za posebne priložnosti. So super izbira, če ste povabljeni na poroko ali kakšno zabavo, saj boste v njih brez težav preživeli in preplesali kar nekaj ur.

                               

 

Elegantni čevlji

Poleti se v modi dogaja veliko, še posebej pestro je v kolekcijah obutve. Toliko stilov, trendov, kot jih na enem mestu najdete v Massu, se ni prepletalo že nekaj časa. Zato si dajmo duška! Letošnje poletje se na primer obeta eksplozija elegantne obutve. To niso več samo čevlji za večerne priložnosti. Sandali s tanko peto, elegantnimi trakovi in natikači, okrašeni s kamenčki in kristalčki, so obutev, ki jo glede na to, kako jo kombinirajo modne vplivnice, nosimo tudi čez dan.

Rade se poigravajo z ’outfiti’ z elegantnimi čevlji, ki jih kombinirajo tudi h ’casual’ oblačilom. Osvojili so jih tudi čevlji z detajli, kot so ’ketnice’ in ’šnole’. Prava uspešnica med elegantnimi čevlji pa so letos polsandali. Vplivnice jih rade nosijo k mini krilom, za bolj klasičen videz pa jih lahko kombiniramo z midi krili in hlačami s širokimi hlačnicami. Za “edgy” videz pa k ’outfitu’ dodamo še usnjeno jakno. Na instagramu smo zadnje čase pogosto opazili še en zanimiv ’stajling’ s sandali. Namig delimo tudi z vami: sandale s trakovi za okoli gležnjev lahko zavežemo prek hlačnic.

                                 

 

Obutev s platformo

Debelim podplatom se v zadnjih sezonah ne more izogniti več noben model obutve. Platforme najdemo pri supergah, sandalih in natikačih, postale so nepogrešljiv del ’stajlingov’ za vsak letni čas. Modne vplivnice dobro vedo, da z njimi lahko na preprost način ustvarijo nepozaben videz. Rade se poigravajo s kontrasti, kot so na primer natikači z debelim podplatom in krilom iz tila ali s čipko. Robustne sandale s platformo kombinirajo s platnenimi hlačami in poletnimi oblekami v boho stilu. 

                                 

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.