Iščete obutev, ki je to jesen v trendu, hkrati pa je tudi udobna in topla? Potem je čas, da pobrskate po kolekcijah čevljev s poudarjenim podplatom.

Ta trend se znova in znova vrača v modo in je to sezono ponovno na pohodu, poleg tega, da so to jesen must-have modni kos, pa so čevlji s platformo naravnost popolna obutev za hladnejše dni. Z njimi boste zadeli v polno - ne bo vas zeblo v noge in oblečeni boste po zadnji modi. Si lahko ženske pozimi želimo kaj več?

Ker je izbira na mass.si res velika, smo pripravili nekaj namigov, med katere modne znamke pokukajte in ne dvomimo v to, da ne boste v hipu našli svoj nov najljubši par te sezone. Brskate lahko med modeli kot so te Steve Madden modne superge, debelejši podplat pa so letos dobili tudi gležnjarji, mokasini, škornji in ja, tudi bulerji, kot so šik Liu Jo gležnjarji.

                         

To so must-have čevlji s poudarjenim podplatom

Takšna obutev je primerna za vsak modni stil. Lahko jo kombinirate s hlačami ali krili, oziroma obleko. Navdušeni boste, kakšne stajlinge lahko ustvarite s prav vsakim modelom, ki si ga boste izbrali. Ne bo treba več skrbeti, ali je zunaj mraz in, kako naj se v hladnih oblečete, da vam bo hkrati udobno, prijetno toplo in, da bo vaš videz trendi.

To jesen prevladujejo monokromatski čevlji in bež usnjeni gležnjarji na vezalke Sherlock Soon bodo zagotovo pogosta izbira za modne kombinacije.

 

Calvin Klein bulerji so naravnost popolni za vse, ki svojemu videzu radi dodate pridih neukrotljivosti in mladostnosti. So pa še vedno dovolj ensoatvni in šik, da bodo všeč vsem generacijam.

 

Včasih je bila jesenska sezona rezervirana za obutev v rjavi in črni barvi, še posebej letos, pa so v ospredju čevlji v svetlih barvah, kakrpni so Steve Madden bež gležnjarji s platformo.

 

Steve Madden Chelsea klasični gležnjarji s platformo primerni za vse priložnosti, tako za na hlače kot krilo.

 

Za večerne in bolj elegantne stajlinge pa so top izbira Lakasti mokasini Creator .

 

Prispevek nima komentarjev.