To jesen smo vam na mass.si uresničili željo, saj so kolekcije ženskih in moških superg res raznolike in ponujajo modele za vsako priložnost in modni okus. Če so superge vaša šibka točka in se le težko uprete modni kombinaciji brez te priljubljene obutve, potem si boste lahko letos ponovno dali duška. Kraljevale bodo v uličnih stajlingih, v outfitih za v službo in v šolo, za prosti čas, seveda so tudi nepogrešljiv kos opreme za šport.

Superge bodo v tej sezoni barvite, kompaktne, veliko je poudarka na detajlih, kot so logotipi, vzorci in potiski na podplatih. Po zaslugi modelov v retro stilu, ki jih ponujajo znamke Calvin Klein, New Balance in Reebok, boste lahko casual stajlingom dodali tudi pridih nostalgije. Superge so v zadnjih sezonah postale obvezna oprema vsake modne navdušenke in navdušenca. Predvsem zato, ker niso le izjemno udobna obutev, ampak so postale modni kos, ki lepo nadgradi praktično vsak stil. Naš nasvet je, da se pri sestavljanju outfitov ne zadržujete, uživajte v “miksanju” barv, vzorcev, ne bojte se superg obuti na kakšen bolj eleganten stajling. Pri slednjem je najbolj varna monokromatska kombinacija, kar pomeni, da so oblačila in superge v enakem barvnem odtenku. Poigravajte se z različnimi materiali, zelo šik na primer izpade kombinacija satenastega krila, malo pletenega puloverja in superg z debelim podplatom. Trik je tudi v stiliranju z modnimi dodatki in prav nič ne boste zgrešili, če celotnemu videzu dodate še trendi torbico. Moški pa za sproščen, a še vedno dovolj eleganten videz, superge lahko obujete k temnejšemu jeansu in suknjiču.

                                     

 

Superge za prosti čas

Casual moda je pravzaprav glavni modni trend že nekaj sezon in obožujemo jo vsi. Must-have modni kos tega trenda, so seveda superge, ki jih z oblačili za prosti čas lahko kombiniramo na sto in en način. Če želite biti še posebej v trendu, to jesen izberite superge s skate podplatom. V trgovinah Mass so poskrbeli za moške in ženske modele superg s takšnim podplatom, ki jih najdete v kolekcijah superg Nike in Adidas.

Za hladnejše dni so super izbira gležnjar superge, letos še posebej zanimive zato, ker so v zanimivih barvah in potiskih, ob katerih vam bo zaigrala domišljija. Model, ki ga dobro obvladajo pri znamki Replay, vas bo navdušil zato, ker je to zares vsestranska in uporabna obutev. Superge Converse z robustnim podplatom pa so tako ali tako pika na i vsakemu urbanemu stajlingu. Podobne modele superg boste letos našli tudi pri znamki Tommy Hilfiger. V njih se dobro počutijo ženske in moški vseh generacij.

Enobarvne chunky superge so stalnica zadnjih modnih sezon in so priljubljene tudi zato, ker so, kljub temu da so robustne, zares nekaj posebnega. So pika na i vsakemu casual outfitu, so pa tudi zelo enostavne za kombiniranje. Podplati so robustni in izstopajo. Buffalo supergam na primer prav to, da so monokromatske, doda čisto pravi pridih minimalizma. Ko vas ta kombinacija enkrat osvoji, ji ostanete zvesti za vedno.

                                         

 

Elegantne superge

Manj je več tudi v modi in običajno so elegantne superge tiste, ki so v osnovi precej enostavne, a dodelane s šik detajli. Obujemo jih lahko k elegantnejšim krilom in hlačnim kostimom. Takšen stajling je še posebej primeren za vse, ki veliko stojite, ali pa imate veliko opravkov. Izberete lahko bele Guess superge z zlatim vzorcem, če obožujete bolj vpadljivo obutev, pa vam bodo zagotovo všeč Liu Jo supergice z detajlom živalskega potiska. So ravno dovolj minimalistične, a hkrati zadovoljijo vse ljubiteljice vzorcev na obutvi. Tudi v moški modi so superge postale čevlji, ki jih lahko obujete k resnejšim stajlingom.

                                         

 

Modne superge

Včasih je imela beseda “modno” prizvok, da je to nekaj resnega, ali pa samo za izbrance, ki do potankosti obvladajo vsak modni trend. A vedno večja priljubljenost superg v modnih stajlingih je poskrbela za revolucijo. Zahvaljujoč obutvi, ki je sama po sebi unikatni modni kos, je lahko vsak stajling nekaj posebnega.

Guess superge z robustnim podplatom, Liu Jo z bleščicami in debelim podplatom so že nekaj sezon “it” obutev, po kateri povprašujejo ženske. Gioseppo z geometrijskimi vzorci je vedno dobra izbira in velika usluga vsakemu modnemu stajlingu. V naše garderobe pa znamke superg, kot so Steve Madden in Replay, prinašajo pridih ulične mode z vseh svetovnih modnih prestolnic.

                                           

 

Superge za šport

 Obutev za šport še zdaleč ni več dolgočasna, sploh zahvaljujoč priljubljenim Skecherskam. Tudi letošnja kolekcija teh udobnih superg nas razvaja z barvami in so zares dobra motivacija za šport. Tudi ostale priznane znamke športnih superg, kot sta na primer Puma in Nike ne zaostajata za njimi. Zaljubili se boste v Pumice v neon zeleni barvi. Enostavne in monokromatske Nike športne superge so praktično must-have v garderobni omari vsake ljubiteljice gibanja. Jesenki izleti v naravo so veliko bolj prijetni v dobri obutvi in kot vsako leto, so dobra izbira za ženske in moške, Adidas Terrex.

Prispevek nima komentarjev.