Superge so tista obutev, na katero se vsi hitro navežemo in zagotovo imate tudi vi v svoji garderobni omari par, ki se mu nikakor ne morete odreči, a vseeno že razmišljate, da bi bil že čas, da kupite nov model te obutve. V trgovinah Mass in na mass.si boste v novih kolekcijah superg zagotovo našli takšne, ki bodo osvojile vaše srce in bile živahna, prijetna popestritev vaše garderobe za toplejše dni. Kolekcije superg za pomlad in poletje so res pestre, zanimive in tudi pri tej obutvi boste našli vse najbolj vroče blagovne znamke in trende te sezone, od barv, do podplatov vseh vrst. Že zdavnaj so namreč minili časi, ko je bil moderen le en stil superg in smo lahko izbirali strogo le med modnimi in športnimi copati. Meja med njimi se je tako ali tako že zdavnaj zabrisala in tako oba stila nosimo za različne priložnosti, prav tako pa smo zahvaljujoč spreminjanju trendov, tudi pri športnih aktivnostih lahko obuti po najnovejših modnih smernicah. Tako lahko hkrati brezskrbno in udobno ter v stilu, nadaljujemo pot proti cilju - postati bolj fit in dosegati dobre športne rezultate. Brez dvoma bodo za to dobro poskrbele superge trenutno najbolj vročih znamk športne obutve On Cloud in Under Armour.

Letos bomo tudi težko potarnali, da nimamo nič za obuti. Možnosti, da dodelamo svoj stil z modnimi supergami je skorajda neskončno, pravzaprav letos najdemo superge na 101 način. Če seveda malo pretiravamo. Nekaj pa je gotovo - nosili bomo superge v vseh možnih različicah in izpeljankah. Vsem je skupno to, da so izjemno udobne, vsestranske in primerne za vse vrste priložnosti.

Superge zagotovo sodijo med TOP 5 modele obutve, ki vsaj v spomladanskem in poletnem času ne smejo manjkati v vaših modnih kombinacijah. Stajlingi z njimi so praktični in hkrati nadvse modni in zahvaljujoč pestremu naboru najnovejših kolekcij superg priznanih blagovnih znamk, vam navdiha za outfite letos zagotovo ne bo zmanjkalo. Za svojim novim parom te udobne in priljubljene ženske in moške obutve v trgovinah Mass pobrskajte med blagovnimi znamkami Puma, New Balance, Skechers, Steve Madden, s.Oliver, Guess, Replay, Liu Jo, Tommy Hilfiger, Calvin Klein in Adidas.

 

Podplati in barve, ki jih ne morete spregledati

Ne glede na to, kakšen stil superg si boste to sezono omislili za osvežitev spomladanske garderobe, boste zagotovo navdušeno izbirali med različnimi stili podplatov. Prav pri vseh kolekcijah so se namreč zelo potrudili in poskrbeli, da bodo naši outfiti s supergami res nekaj posebnega. Ko so pred nekaj sezonami modno sceno začele osvajati superge z robustnimi podplati, smo vsi potrebovali kar nekaj časa, da smo osvojili ta trend. Te superge pa imajo čudovito lastnost, da kljub temu da so vsako sezono del kolekcij in da so postale pravzaprav stalnica v modi, le z majhnimi triki vedno ostajajo na vrhu najbolj vroče obutve. V naše garderobe vsako leto prinesejo svežino in pridih modernosti.

Letos so podplati še bolj poudarjeni, še bolj vpadljivi, superge pa še lepše. Pozornost so poudarjenim podplatom namenile tudi znamke, ki veljajo za bolj klasične. Takšni sta na primer New Balance in Converse. Ženske jih vključujejo v prav vse modne kombinacije, saj so primerni tako za športno elegantne outfite in kot obutev za k bolj elegantnim stajlingom. Prav nič ni narobe, če malo bolj robustne superge Steve Madden obujete k hlačam na rob, ali pa celo k dolgi obleki. Zelo lepe modele, za bolj prefinjene stajlinge pa pobrskajte po modelih iz kolekcije superg Liu Jo. Letos se je vrnil tudi trend skate podplatov, ki jih najdemo tako pri ženskih kot pri moških supergah in se super ujemajo z jeansom, med bolj priljubljenimi so tudi superge s potiskanimi podplati in superge s platformo. Če pa izberete še superge, v kateri od najbolj trendi barv te sezone, pa dobite zmagovalno modno kombinacijo.

                                           

 

Zmagovalne barve in vzorci sezone

Letos bi si za za vsak dan lahko brez težav omislili nov par superg, saj ne le, da obstaja veliko različnih modelov, vse dobite tudi v različnih barvah. Za vsak okus in za vsako priložnost se najde nekaj, seveda pa so vodilne barve in vzorci, ki to pomlad narekujejo tempo modnih kombinacij. Barve, ki kar pokajo od energije, kot so fuksija, vijolična, turkizna in rumena, so brez dvoma tiste, ki poskrbijo za piko na i. Barve in zanimive barvne kombinacije najdete tudi pri moških supergah, a vseeno v trendu ostajajo tudi monokromatske superge v beli in črni barvi. So enostavne in zanesljivo poskrbijo za šik videz. Malce več drznosti pa našim outfitom dodajo vzorci. Zagotovo so med najbolj igrivimi pisane rožice na podplatu superg Puma in pa kombinacije vseh najbolj vročih barv te pomladi. Velik učinek dosežemo tudi s supergami, na katerih je vzorec dodelan prefinjeno, kot je na primer logotip ali pa le majhen detajl v leopardjem potisku. Med najbolj zanimivimi pa so brez dvoma superge, na katerih je natisnjen kateri od legendarnih risanih junakov, Miki Miška, ali pa Donald Duck.

                                     

Retro je nova modna zapoved

Adidaske, Allstarke in Puma superge v svojih originalnih izvedbah so večna klasika, na katero prisegajo ženske in moški. Retro ne pomeni zastarelo, retro je postalo must-have modni trend, ki pravzaprav našim modnim kombinacijam doda pridih modernosti. S Converse Chuck Taylor supergami, nizkimi ali visokimi, ne boste nikoli zgrešili.

                                     

 

 

 

 

Prispevek nima komentarjev.