Ljubitelji superg si težko predstavljamo omaro za čevlje brez Nike copat in tudi to jesen nova kolekcija, ki vas že čaka v trgovinah in spletni trgovini Mass, ne bo razočarala. Pri tej legendarni blagovni znamki so znova postregli z novimi modeli in barvami. Za ljubitelje klasike in tiste, ki vedno iščete kaj modernega. Za vse generacije, za moške, ženske in otroke. Superge že dolgo ne veljajo več samo za obutev, ki je strogo rezervirana za šport, ampak so postale udobna modna obutev, ki jo lahko nosimo ob različnih priložnostih in veliko zaslug ima za to tudi Nike. Air Max, Court Vison in Revolution so med bolj prepoznavnimi modeli te blagovne znamke. Zagotovo jih poznajo vsi ljubitelji superg in vsako sezono presenetijo z osveženo podobo in inovacijami v izdelavi.

In kakšne superge vas bodo pri blagovni znamki Nike navdušile to jesen?

Popolnoma bele ali črne modne superge in športni gležnjarji, oziroma visoke superge, ostajajo klasika. Vsi, ki pa se boste letos odločili svoji kolekciji modnih in športnih superg dodati modele v najbolj priljubljeni barvni komabinaciji te sezone, črno-beli, pa boste imeli v Massu veliko dela. Izbira je res velika.

Ženski modeli so privlačni, barvne kombinacije so izrazito ženstvene in tudi športne superge in gležnjarje, ki bodo vaše noge greli v hladnejših dneh, boste brez težav lahko obule k dolgemu krilu ali bolj klasičnim hlačam. Barvne kombinacije bele, fuksije, nežno roza, svetlo modre, zlate, in nežno zelene vas bodo takoj očarale, saj superge delujejo prefinjeno. Modeli z zgornjim delom iz mrežice stopalom omogočajo, da dihajo, so lahki in fleksibilni in idealna izbira, kadar imate veliko opravkov. V njih boste z lahkoto preživele ves dan.

Enako velja za moške Nike superge. So popolna mešanica kakovosti, udobja in prepoznavnega stila, so obutev, ki vas spremlja ves dan, ob vsaki priložnosti in ne glede na vaš življenjski slog. To so superge za vsak dan in za športne navdušence, ki od svoje obutve zahtevate le najboljše.

To jesen vas bodo navdušile tudi barve. Izbirate lahko med klasičnimi kombinacijami bele, modre in črne, bolj drzni boste zagotovo takoj opazili modele v rdeči barvi, prav vsem modnim kombinacijam pa ustrezajo umirjeni toni v svetlo in temno sivi. Moški boste zagotovo navdušeni tudi nad izbiro Nike gležnjarjev, ki spominjajo na priljubljene piščančke in so popolna obutev za hladne jesenske dni. Robusten gumijast podplat bo vaše noge še dodatno zaščitil pred mrzlimi tlemi.

Superge in gležnjarji Nike pa so tudi priljubljena obutev za malčke in otroke. So udobni, kakovostni in veliko je modelov, ki se praktično zapenjajo na ježka.

 

 

Prispevek nima komentarjev.