SNEAKY je svojo zgodbo začel leta 2013 z željo, da bi trgu predstavil vrhunska čistilna sredstva za obutev po izredno dostopnih cenah. Podjetje prihaja iz Velike Britanije kjer je večino produktov tudi proizvedenih.

 

SNEAKY SPRAY

Sneaky Spray je univerzalen impregnacijski sprej z nano tehnologijo za zaščito pred vodo ter umazanijo. Razvit in proizveden je v Veliki Britaniji. Uporaben je na vseh materialih kot je usnje, semiš, sintetika, platno. Zagotavlja nevidni sloj, ki omogoča dihanje ter ščiti pred vodo in umazanijo na vaši obutvi, oblačilih in dodatkih. Pred uporabo obutev dobro očistite in posušite kajti prah in umazanija lahko zmanjšajo učinkovitost delovanja. Sprej nanesite na obutev iz razdalje 10-15 cm. Po nanosu počakajte vsaj 20 minut, da se sprej dobro posuši.

 

SNEAKY WIPES

Sneaky Wipes žepni robčki so vsestransko uporabni za hitro čiščenje obutve. Dvoslojni, kompaktni, primerni za hitro odstranjevanje umazanije z vaših čevljev. Imajo dve strani - hrapava stran ima gumijaste pike, ki pripomorejo pri odstranjevanju težje umazanije, druga stran robčka pa
je gladka. Sneaky Wipes so največji in najmočnejši robčki na trgu in so prvi produkt, ki ga je podjetje Sneaky razvilo leta 2013.

SNEAKY FRESH

Sneaky Fresh temeljito odstrani bakterije in neprijetne vonjave iz vseh vrst obutve. Sneaky Fresh v svoji formuli nima nikakršnega parfuma, ki bi vonjave prekril, temveč jih odstrani. Lahko ga uporabite tudi na pokrivalih ter drugih dodatkih. Sneaky Fresh je proizveden v Veliki Britaniji.
Pred uporabo odstranite notranje vložke, če je to mogoče in vložke poškropite posebej. Sprej razpršite po notranjosti obutve ali dodatka. Pustite da se posuši pred ponovno uporabo.

SNEAKY CLEAN

Sneaky Clean je globinsko čistilo za obutev. Učinkovito deluje na vseh površinah kot je semiš, gladko usnje, sintetika ter kanvas. Sneaky Clean je proizveden v Veliki Britaniji. Za uporabo ne potrebujete vode, majhno količino pene nanesite na čevelj, vtrite z gobo ali mehko krtačo ter s krožnimi gibi očistite, nato s čisto krpo obrišite. Pri težjih madežih postopek ponovite.

 

Prispevek nima komentarjev.