Priljubljena pevka ni pridna in delavna le na področju glasbenega ustvarjanja, kjer je zadnje tedne veliko časa preživela pred mikrofonom v studiu zaradi snemanja novih skladb, ampak tudi pred kamerami in fotografskimi objektivi, kjer se prav tako odlično znajde.

Severina, ki že osmo leto sodeluje s priznano blagovno znamko obutve Mass, je letošnjo kampanjo posnela v enem od zagrebških studiov. Tokrat je elegantne visoke pete zamenjala za športno ’casual’ obutev, ki je to sezono eden vodilnih trendov ulične mode, osvojil pa je vse - tako mlado kot staro. Pevka na snemanju ni bila sama, saj ji je družbo delalo mlado dekle. Zaradi poigravanja s Severininim obrazom in nogami modela je koncept, ki bo kmalu ugledal luč sveta, zaživel do popolnosti. Za brezhibno ličenje je poskrbela Danaja Pajkić, za stajlinge Petar Trbović, za fotografijo pa Jelena Balić.

Alma en Pena

Puma

Relance

Liu Jo

UPcollection

Zvezdnica, ki je hkrati ena vodilnih ’influencerk’ z območja nekdanje Jugoslavije, je tako dokazala, da se počuti odlično tudi v športnem ’casual’ slogu, ki ga lahko kombiniramo tako s sproščenimi kot tudi elegantnejšimi kosi oblačil, pa naj gre za hlače ali krila.

Ja, moda je lahko vedno zabavna in enkratna, če se ji le prepustimo, so prepričani pri Massu, s čimer se strinja tudi vedno modna in zavidanja vredna Severina.

Prispevek nima komentarjev.