Ko pride poletje, najprej pomislim na bosa stopala. Seveda ne bosa dobesedno, čeprav je sprehajanje po pesku z bosimi stopali eden mojih večjih užitkov poletja – govorim o odprtih sandalih!

Uh, sandali v tisoč in eni obliki. Ker pa sem pristaš udobja, so sandali s peto zame kar zanimiv podvig. Noro rada nosim pete in verjeli ali ne, vedno najdem takšne, ki so res udobne, čeprav so prava redkost. Torej, da lahko v njih preživim vsaj nekaj ur in da ne pride do česa hujšega, z izjemo ''lažjih'' poškodb. Med ''lažje'' poškodbe vsekakor ne spadajo žulji!

 
 
Torej, vsi čevlji s peto v moji omari so eni udobnejših, ki jih je mogoče dobiti. Kar pa se tiče sandalov ''mules'' iz džinsa, lahko rečem le eno. Čevelj je na prvi pogled totalno odpičen, zato ti ni najbolj jasno, kako bo izpadel, dokler ga ne obuješ. Je nadvse enostaven za nošenje in SEVEDA udoben! Zakaj enostaven za nošenje? Ker ga lahko enostavno natakneš brez zavezovanja tistih milijon vrvic, ki so sicer videti super na sliki, a jih moraš med 10-minutno hojo še neštetokrat popraviti in znova zavezati! Odločitev, zakaj izbrati te čevlje, je bila zato več kot enostavna in hitra! Žal ni bilo priložnosti, da bi bila res drzna in bi s čevlji iz džinsa kombinirala kar celoten videz v tem materialu, ampak obljubim, da bo moja naslednja objava zares drzna.

Poskusila bom nekaj kombinacij, ki niso ravno tipične zame in niso v mojem območju udobja!

Prispevek nima komentarjev.