Veliki večini se zdi iskanje popolnega pletenega puloverja, ki je ravno prav topel in ne pika, največji izziv zime. No, meni osebno to nikoli ni delalo pretirano hudih preglavic, saj me običajno zebe v noge in glavo.

Dobesedno! Zato imam vedno na sebi bodisi klobuk bodisi drugo pokrivalo. No, stopala pa so druga zgodba ... To je eden izmed težjih in napornejših nakupov. Čevlji, ki jih vsako sezono neustrašno iščem, so gležnjarji. Ravno dovolj visoki, da nimam snega v čevlju, dovolj debeli, topli in z debelim podplatom, da se ne lovim po ledenih tleh kot kura ...

Pravilo, ki se ga vedno držim, ko končno najdem prave čevlje, pa je naslednje: kupiti moram vsaj za pol številke prevelike. Tako sem prepričana, da bom stopalo spravila v čevelj, ko si obujem tri pare debelih nogavic. Da se preživeti vse, ampak tistega zbadljivega mraza v podplate nikakor ne prenesem. Sem pa vsekakor tista tipična ženska, ki vedno rabi en dober par nizkih črnih gležnjarjev, saj jih je res mogoče kombinirati prav povsod! Ste že našle svoj par?

 

Prispevek nima komentarjev.