Od četrtka, 31.3. do ponedeljka, 4.4.2022 lahko izkoristite 20 eur popusta na vse nakupe v vrednosti 100 eur in več na www.mass.si.

Popust se obračuna v košarici pri zaključku nakupa. Popust se v košarici obračuna avtomatsko (koda ni potrebna). 

Popust velja tudi na izdelke v akciji.

Akcija velja samo v spletni trgovini www.mass.si.

Pomembno - pogoji vračil in prevzemov naročil iz te akcije so naslednji:

PREVZEM V TRGOVINI in pogoji uveljavljanja popusta

Če kupec pri spletnem naročilu izbere prevzem v trgovini, in ob prevzemu spremeni vrednost svojega naročila pod 100 eur, potem spletni popust iz naslova te akcije kupce ne pripada več, saj se je spremenila vrednost na računu. Do spletnega popusta so upravičeni le kupci, ki so izvedli nakup v tej spletni akciji in imajo končni znesek 100 eur in več.

V primeru, da ob prevzemu svoj nakup znižajo na manj kot 100 eur, do popusta v vrednosti 20 eur niso upravičeni.

Pogoji VRAČIL iz naslova te akcije

Če kupec vrne izdelek, ki ga je kupil v tej spletni akciji, in se s tem spremeni znesek celotnega nakupa pod 100 eur, mu pripada znesek vračila v vrednosti razlike med prvotnim računom (račun, ki ga je kupec prejel iz naslova spletne akcije) in novim računom (kjer so upoštevane cene brez spletne akcije).

Torej s tem, ko kupec vrne izdelek in skupni znesek nakupa pade pod 100 eur, se je spremenil pogoj akcije, ki je imel mejo za koriščenje popusta za nakupe 100 eur in več.

Svetujemo vam, da se v tem primeru odločite za zamenjavo in ohranite mejo nakupa 100 eur in več, saj vam na ta način priznamo popust v vrednosti 20 eur.

 

Prispevek nima komentarjev.